aramizdaki duygusal ve kimyasal çekim disinda, kisiligi etkiledi beni.. Ciddi, durust, sorumluluk sahibi, olgun, guvenilir..
tabi dikkatimi çeken ve hosuma gitmeyen seyler de vardi fazla baskin bir karakter ve kiskançlik gibi..
kendisi uyardi ama beni zor bir insanim, kiskancim herkes benimle yapamaz kiz arkadaslarima çok çektirdim diye tabi ben bunlara ragmen kabul ettim çunku her ne kadar ozgurlugume duskun olsamda onun için bazi konularda fedakarlik yapmayi goze aldim..
neyse ki artik gereksiz kiskançliklar yok ve bazen onun sozu geçiyorsa bazen de benim ki geçiyo...
esimden onceki erkek arkadasim ise çok çok çok iyi biriydi herseye evet derdi, hep girgir samata, sadik, beni el ustunde tutar falan ama ne bileyim boyle olunca sIkIlIyordum, sanki kankayiz ne kiskançlik var ne "kocam" dedirtecek durus (otorite, ciddiyet..) o yuzden ayrildim..
çok gençsin simdiden bu konulari dusunmene gerek yok bence dogru insani bulunca anlarsin zaten.. ben 27 gibi evlenmeyi dusunuyordum 23 yasimda hem de okulum bitmeden evlendim !