Evleneceğiniz kişinin soyadı

Bizim de bir hocanın soyadı Kemirgen olacaktı da kadın mahkemeye başvurup kendi soyadını kullanmıştı.
Bilmem. Soyadına göre değişirdi heralde. Kendi soyadımla devam edebilirdim.

en kötü ne olabilirki :26:
lisedeyken din öğretmedimin soyadı KILSIZDI aynı okuldan din hocasıyla evlendi ne oldu biliyormusunuz soyadı KILLI
kadın kılsızken kıllı oldu diye gülerdik

hahaha cok guldum buna

nasıl denk gelmiş öyle:)
canım soyadımı söylemeyeyim şimdi gülersiniz:)
bizim akrabalardan flan bir çok kişi mahkemede değiştirdi
soyadını ama babam istemedi biz değiştirmedik öylece kaldı:)

cok merak ettım yaaa benımkıde çam herkes çam agacı derdı bazılarıda gıcıklık olsun dıye kavak derlerdı ısı abartanlar bızımde kavaklık bahcemız var derlerdı

Mesela siz evlenince kendi kızlık soyadını da kullanabilirsin.Mahkeme kararı ile.
Öye oluyor yanii.

Çok büyük konuşmak istemiyorum ama soyadı ne olursa olsun eşimin soyismini taşımak isterim.
Çünkü bir ondan önceki ben olacak, bir de ondan sonraki ben

ohooo oturbiroğlu neki:))))

ben döndü yandanverdi ile yaşuttin zorbozan'ı görmüş biriyim:)))))))))

Amaan töbe Allahıma ya bnm soyadım da yandanverdi olsaydı?? bir de lise de öğretmenlik yapmış insanım artık ne tür fantazilerin kahramanı olurdum bilemiyorum:))))

Benim bir arkadaşımda özkarakaşoğullarındandı.
Oluyor yani çok takılmamak lazım. Bir arkadaş yazmış Meme diye.
Bunun gibi cinsel çağrışımlar yapmadığı sürece sorun olmaz diyorum ben.
Sonuçta kendi soyismimde de hiç bir anlam yok. Çok uçuk değil ama herhangi bir anlamı yok

İşte bu yüzden soyisimler cinsel çağrışımlar yapmamalı diyorum. Yalnız döndü yandanverdi de çok kötüymüş

yaaaaaaa bu soy isimden bende muzdaribim ama biraz farklı.... evlenirken hem eşimin soyadını hem kendi soyadımı kullanmak istedim ama ismim soyismim zaten uzun bide eşiminki eklendi oldu felaket.... değiştirmek istiyorum ne yapmam lazım mahkemede nereye başvurmam gerekiyo masrafı ne olur acaba bilenler yardımcı olabilir mi?

o soyadlarda ne varkı yaa lısede bı hocamın soyadı AZGIN bı arkımın soyadıda SEVİŞOĞLUyldu

ama soyad ıcın asla sevgılımı bırakmazdım kendı soyadımıda kullanmazdım :))

o soyadlarda ne varkı yaa lısede bı hocamın soyadı AZGIN bı arkımın soyadıda SEVİŞOĞLUyldu

ama soyad ıcın asla sevgılımı bırakmazdım kendı soyadımıda kullanmazdım :))

walla eşimin soyadı azgın ya da yandanverdi gbi bişey olsaydı kendi soyadımı kullanırdım ama tabiki eşimi bırakmazdım:)))

hahahaha ben de çok gülmüştüm duyduğumda :))))) soyisimlerin yanında garip isimler de var,perişan,yosma,fincan diye isim mi olur yaaa:))))

Yosma ismini çok duyuyorum. Eskilerden gelenlerde var genelde. Yeni nesil koymaz öyle isimler.

He bir de satılmış, maşallah gibi ismler vardı

IPTEKESEROGULLARI
MALIDUZDUR
DUNYADAGULMEZ
DELERGECER
CUBUGUUZUN
DONUKARA

Bunlarda nette bulduklarım. Sanırım bu kadar kötü değildir soyisimlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…