Evleneceğiniz kişinin soyadı

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
kızlar evleneceğiniz kişinin soyadı çok kötü bişey olsa, (oturbiroğlu, delioğlu gibi) ve sevgiliniz soyadını kutsal gören erkeklerdense, bu yüzden soyadını kullanmanızı isterse ne yapardınız?
o adamı çok sevdiğiniz için bu soyadına rağmen evlenir miydiniz, yoksa soyadı yüzünden ayrılır mıydınız? :1:

delioğlu normal de ilki çok feci cidden. Büyük konuşmamak lazım tabi ama soyad yüzünden de ayrılmak pek doğru değil.

nette bir ara okumuştum daha da beter isim soyisimler var aslında :)

Aman soyadina gelinceye kadar neler var:))
kaynana, elti , görumceee.. Once onlara bakmak lazim delioglumu diye:)))

en kötü ne olabilirki :26:
lisedeyken din öğretmedimin soyadı KILSIZDI aynı okuldan din hocasıyla evlendi ne oldu biliyormusunuz soyadı KILLI :23:
kadın kılsızken kıllı oldu diye gülerdik :31:

:1::1:
nasıl denk gelmiş öyle:)
canım soyadımı söylemeyeyim şimdi gülersiniz:)
bizim akrabalardan flan bir çok kişi mahkemede değiştirdi
soyadını ama babam istemedi biz değiştirmedik öylece kaldı:)

benim erkek arşadaşımın da soyadı ne yazık ki çok kötü. hatta buraya yazıp da hepinizi güldürmek isterdim ama saçmalıkta über olduğundan deşifre olmaktan korkuyorum. okur mokur neme lağzım burnumdan getirir. ama ben soyadını almakta bi sakınca görmüyorum. çift soyisim kullanabilirsin, sadece kendininkini kullanabilirsin. olmadı soyisimlerini değiştirebilirler ya da sen ve eşin değiştirirsiniz. bu kadar kötüyse zaten tüm sülale bundan rahatsızlık duyuyordur.

ha böyle bir durumun yok da farazi düşünüp soruyorsan takılma bence o kadar böyle herşeyi olmadan düşünürsen stresten hasta olursun mazallah.

Oturbiroğlu ve delioğlu'nda hiçbişey yok ki
Ne bileyim bunun için ayrılır mı ki,başıma gelmeden bişey diyemeyeceğim sanırım :1:

benim soyadım zaten bi garip,
üstüne bir de nüfusta bir harfi yanlış yazılmış.
sorulunca anlat anlatabilirsen:1:
ama soyadını söylemeye utandığım insanlar bile olabiliyor bazen.
o zaman oturur bi düşünürdüm soyadını adımın yanına koyup.
o düşünce de orda kalırdı, evlenmekten vazgeçmezdim yani :34:

benim soyadım zaten bi garip,
üstüne bir de nüfusta bir harfi yanlış yazılmış.
sorulunca anlat anlatabilirsen:1:
ama soyadını söylemeye utandığım insanlar bile olabiliyor bazen.
o zaman oturur bi düşünürdüm soyadını adımın yanına koyup.
o düşünce de orda kalırdı, evlenmekten vazgeçmezdim yani :34:

söyleyin ya ne olucak o kadar insana söylüyorsunuz yüzyüze de burada mı utanıyorsunuz ben söyledim gitti :9:

biz ailecek soyadımızı değitirmişiz :)
önceki soyadını düşündükçe dua ederim bazen ,soyadımızı değiştirme kararı alan kişiye :27:

soyadı abzürt diye insanın sevdiğinden ayrılması ya da evlenmemesi biraz fazla büyük bir fantezi...

Bilmiyorum soyadimi seviyorum ya hem isim hem soyisim bazen hangisi isminiz diye soruyorlar. Evlendigimde degismesini istemem , him güzelse ikici soyadi olarak alirim ,onunki kötüyse kendi soyadimi veririm :1::1::1:

Back
X