Evleneceğiniz kişinin soyadı

IPTEKESEROGULLARI
MALIDUZDUR
DUNYADAGULMEZ
DELERGECER
CUBUGUUZUN
DONUKARA

Bunlarda nette bulduklarım. Sanırım bu kadar kötü değildir soyisimlerimiz :1::1:

:1: :1: hay allah bunlar ne böyle :1:
bende soyisim için bırakmazdımda bu kadarda kötü olmasın be kardeşimm :)))
en kötü kendi soy adımla devam ederdim (:

en kötü ne olabilirki :26:
lisedeyken din öğretmedimin soyadı KILSIZDI aynı okuldan din hocasıyla evlendi ne oldu biliyormusunuz soyadı KILLI :23:
kadın kılsızken kıllı oldu diye gülerdik :31:

Hay Allah razi olsun; kac gundur soyle dolu dolu gulmemistim.

Misirlar bogazima kaciyordu az daha. :9::52:

Sırf bi soyad içinde ayrılmazdım ama çok kötü soyadlarda var :)
Benim bi arkadaşımınki emmeoğluydu baya gülerdim :1:

bende soyadı için bırakmazdım şükür eşimin soyadı gayet iyi yanı ama çevrede çok gari soyadları var mesela arkadaşımın soyadı beceren:)

Cin soyadli bir arkadasi vardi dayimin.

Benim sinif arkadasimin soyadi da BOZDANA idi ; bilmiyorum evlendi mi?

Abuk subuk bir soyadi ise kendi soyadimi verir adama buyuuuk bir iyilik yapmis olurdum.

Son düzenleme:
bi arkadaşım BIYIK, biri KARABACAK :1: Eeşimin soyadı da güzel, benim kendi soyadım da güzeldi :) şükür diyorum
Soyadı için eşimden ayrılmazdım ama :10:

Napiyorsunuz aşık olmadan once soyadini mi soruyorsunus adamlara?
Soyadi kotuyse " ayy canim biz ayri dunyalarin insanlariyiz senin cok eftiripuften bir soyadin var ben senden birden elektrik alamaz oldum" mu diyecegiz?:17:

Kızlar bende AZMAN soyadlı biriyle karşılaşmıştım işyerinde. :9: Hatta daha sonra değiştirmişti soyadını.

Bu arada eşimin soyadını da pek sevmem ama Allahtan tuhaf değil, bu arada çok kötüyse iki soyadı kullanmayı tercih ederim. Bazı erkekler nedense gurur meselesi haline dönüştürüyorlar bu soyadı meselesini.

arkadaşlar,
ilk sayfadan beri okudum ve çok güldüm
bu konudaki bazı gelişmeleri takip eden biri olarak söyleyeyim ki,
bir erkek eşinin soyismini alamaz! hukuken... ama soyası değiştirme davası açıp yeni soy ismi olarak eşininkini seçebilir
bir kadın da... 2 soy ismi kullanabilir hem eşinin hem kendisinin... ama kendi evlenmeden önceki soy ismi konusunda emin değilim
bir avukat vardı kendi soy ismini kullanmak isteyen ve bu dava yüzünden 2 soyadı kullanmak da bir ara yasak gibiydi... şimdi bildiğim kadarıyla kendi soy isminizi kullanabiliyorsunuz ama ata erkil bir toplumdayız ve erkekler değil kadının kendi soy ismini taşımasını, ikisinin beraber kullanılmasına bile karşı...
ama bunun sebebi tamamen kendi hırsları... bencillikleri...

benim de bir keresinde radyodan duyduğum bir isim vardı yanlış hatırlamyorsam şöyle birşeydi:
HacıAbdurrahmanoğullarından... bu soy isim adı da uzun bişeydi
bi de tanıdığım biri var soyadı bacaksız ve bundan hoşlanmıyor hatta çocuklarına da değiştirebilirsiniz benden size izin diyor:1:
ama verdiğiniz örneklere çok güldüm gerçekten:52:

bankada çalışırken polis bir müşteri geldi kredi kartı başvurusu için.bende başladım kimlik bilgilerini doldurmaya klasik anne kızlık soyadını sordum dedi ki ''Mordonlu'' tutamadım kendimi başladım gülmeye engel olamıyorum napayım sürekli gülmek geliyor.ters ters baktı polis kusura bakmayın boş bulundum dedim.önemli değil dedi ilk defa olmuyor :)))

lisedeyken bir arkadasımın soyadıda sinek ti babası askerdi mahkeme kararı ile Gazi oldu soyisimleri.

kızlar bizim köydede bir kadın var adı MEMELİ .. memeleri büyükmüş zavallının. bide bir tane dedenin ismi ''ADIBEŞ'' :D :D ne anlama gelıyor bende bilmıyorummm :1::1::1::1::1::1::1:

tatlım soyadı yüzünden ayrılcaksan ilişkiniz bana biraz cırt geldi:D
şaka maka zor bi durumdur olursa kendi soyadınıda yanında kullanırsın canım olsun benimkinin soyadı cok güzel pek bi zengin duruyo:D ama bende kendi soyadımla birlikte kullanmak isterdim

kızlar bizim köydede bir kadın var adı MEMELİ .. memeleri büyükmüş zavallının. bide bir tane dedenin ismi ''ADIBEŞ'' :D :D ne anlama gelıyor bende bilmıyorummm :1::1::1::1::1::1::1:

dede olduğuna göre belki de 5 yaşında nüfusa kaydolmuştur o an da adı yerine hep yaşını söylüyordur adıbeş olmuştur:52::52::52:

Okul arkadaşımın soyadı Bıyıkoğlu'ydu. Nişanlandı kız 2 sene sonra evlenecekti ne oldu bilmiyorum...

Benimde farazi olarak bu konuyu düşünmüşlüğüm vardır, bekarken soyadım güzeldi, evlenince de başka bi güzel oldu, bu konuda bi sıkıntı yaşamadım yani çok şükür :)

Back
X