Evleneceğiniz kişinin soyadı

hahahaha ben de çok gülmüştüm duyduğumda :))))) soyisimlerin yanında garip isimler de var,perişan,yosma,fincan diye isim mi olur yaaa:))))

Yosma teyzemin kayınvalidesinin adıydı hatırladım şimdi. Annemlerin uzak akarabdan kadıın birinin adı da benekti. Annemin bir yengesinin adı da saltanat çok afili isim. :9:Antika diye isim duymuştum ben de ya ne garip insanlar var çocuklarına koya koya koydukları isme bak. :37:

haha:) aklıma burda nişanlımın soyadı ''gay'' ve evlenince onun soyadını almak istemiyorum napabilirim diyen kız geldi..açıkcası zor ya..
Bir erkek gay soyadıyla gurur duyuyorsa yapacak bir şey yok be ..:)

Yosma teyzemin kayınvalidesinin adıydı hatırladım şimdi. Annemlerin uzak akarabdan kadıın birinin adı da benekti. Annemin bir yengesinin adı da saltanat çok afili isim. :9:Antika diye isim duymuştum ben de ya ne garip insanlar var çocuklarına koya koya koydukları isme bak. :37:

:52: :52: :52: antika mı????? hahahahahaha yahu bir insan evladını bu kadar mı sevmez isme bak:))))))))))) koptagel diye isim de var bu arada:))))))))))

benim de bi arkadaşımın adı Kibar.
ilk duyduğumda kızla dalga geçiyolar sandım lakap falan takarak.:53:
meğersem adıymış. hatta 2 ismi var 1.sini yazmim de Kibar Kübra gibi :53:
kendisi çok sever adını bizde öyle benimsedik hep Kibar Kibar diye sesleniriz. :16:

üniversitede hoca işte bi liste yapılmıstı ordaki isimleri okuyodu denk gelişe bakın hele :
-Haşim Kayar
-Ahmet Çakar bütün sınıf kopmustu :1:

Çok güldüm yorumları okuyunca:52:

İnşallah eşim olacak kişinin soyadı kötü değildir zira benim çok GÜZEL soy ismim var :32:

Sevdiceğin sınıfında da birisi vardı.

Nazik Zararsız diye.:9::9::9:

Hoca yoklama alırken falan takılırmış hep.

Hem nazik hem zararsız diye.:27::27::27:

benim kuzenim de "erensayın" soyadından nefret ederdi , "iyi ki kızım, evlenince soyadım değişecek çok şükür" deyip dururdu .. sonra evlendi , sayadı ne mi oldu? "sündük" :1::1::1:

Ben evlenince kendi soyadımı da kullanmak istiyordum ama eşim o zaman kendi soyismimde birini bulmamı söylemişti :))
İki soyisim kullanan bayanlar şanslı

ben neler gördüm ne isimler ne soyisimler ya çok saçma..

ördek diye isim mi olur derken olurmuş onu gördüm...
bilik diye pipi die soyisimler de var:):52:

bu soyisimdekilerin bence bi düzene ihtiyacı var...

eşimin soyadı anlamsız saçma sapan bişi sorduklarında anlamaları için en az 5-6 defa söylüyorum offf zaten 1.5 aylık evliyim daha o soyadını söylemeye bile alışaadım ama çok şükür çift soyadı kullanıyorum kedi soyadımdan vazgeçmedim :D

iş yerindeyim şu an arkadaşlar konunun başından beri kahkahalarla gülüyorum:1::1::1: çok yaşayın emi..
bizimde iş yerinde geçenlerde konuşuyorlardı adamların isimleri birininki hakverdi başka birinki de allahverdiydi... en azından soyisim herzaman kullanılan bir şey değil..

Tanıdığım bir abi vardı. Adı Mesut'tu. Karısının adı da Mutlu'ymuş.
Soranlara Mutlu Mesut geçiniyoruz derdi :))

Back
X