Evleneceğiniz kişinin soyadı

'Oral' soyisimli arkadaşlarım mevcut..Kötü yahuuu
bi de 'Olgun Portakal' ismini görmüş biriyim :27:

Oral masum canım benim:) Sonuçta ağızla,ağız yoluyla demek. :)) Ama tabi bazı şeyleri çağrıştırıyor:) Ben öyle bir soyisim duydum ki buraya yazmak bile bir garip geliyor,yazamıyorum yani.Kuzenimin arkadaşını arkadaşı.

Sultan Kaltak

Mümin Abaza

Döndü Cort

Sadık Öküz

Atilla Otuzbiroğulları

Özdemir Damızlık

Duran Tekerlek

Nadir Verir

Subay Sokar

Şöhret Sıçan

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kendi soyadımdan bahsedecek olursak.Sevimli mi desem farklı mı desem ne desem bilemedim.Soyadımla hitap eden çok oldu okuldayken.Soyadın gibi misin dye soran da çok oldu.Baba tarafında bizimkinin dışında ilginç soyadlar var; mesela "Canavar".

tosun da birşey yok ki:):)
her yoklama yapıldığında adım soyadım söylendiğinde gülüşmelerden
burda dediğim duyulmaz hocalarda saolsun 2 kere tekrar ederlerdi sırf
gıcıklık:1::1:
aynen bana da olurdu canım özellikle erkeler gülerdi tosun sana koysun derlerdi :14:ağlardım bende ...:26:
bir keresinde hoca adımı soyadımı söyledi ayağa kalktım sözlüye maşallah tosun gibiymişsin otur dedi herkes güldü sözlüde yapmadı :14:

aynen bana da olurdu canım özellikle erkeler gülerdi tosun sana koysun derlerdi :14:ağlardım bende ...:26:
bir keresinde hoca adımı soyadımı söyledi ayağa kalktım sözlüye maşallah tosun gibiymişsin otur dedi herkes güldü sözlüde yapmadı :14:

ay canım ya kıyamam:16:

:72::72::72::72: $aziz nesin.webp :72::72::72::72:

kızlar evleneceğiniz kişinin soyadı çok kötü bişey olsa, (oturbiroğlu, delioğlu gibi) ve sevgiliniz soyadını kutsal gören erkeklerdense, bu yüzden soyadını kullanmanızı isterse ne yapardınız?
o adamı çok sevdiğiniz için bu soyadına rağmen evlenir miydiniz, yoksa soyadı yüzünden ayrılır mıydınız? :1:

Soyadından dolayı ayrılmazdım tabiki ama cok kötüyse bende kendi soyadımı kullanırdım :9:
şükür ki eşimin soyadını cok beğenerek, severek, gururla taşıyorum :79:
hatta kendi soyadımdan daha güzel, şanslıyım o konuda :112:

Aklıma geldi..Haluk Bilginer'in oynadıgı bir dizi vardı.İstanbul'un Altınları diye.Ailenin soyadı Altın'dı.
Kızının adı evlenince
Ayşegül Altın Açık olmuştu :27:
Bizim de komşu var ORAL soyadlı.Kötü değil ama içimiz fesat galiba:52:

en kötü ne olabilirki :26:
lisedeyken din öğretmedimin soyadı KILSIZDI aynı okuldan din hocasıyla evlendi ne oldu biliyormusunuz soyadı KILLI :23:
kadın kılsızken kıllı oldu diye gülerdik :31:

koptum :90::90::90::90::90:gülmekten gözümden yaş geldi
oturbiroğluda süperrrr :1::1::1::1::1:

bende bir sağlık kuruşlunda tahililerimi alırken diğer tahlil verenlerinde isimlerine baktım... rahim aktı isimli bir şahısın kağıdını görünce şaşırıp uzun uzun gülmüştüm. rahim aktı...:52::52:

yakışıklı olsun, sadık olsun, zengin olsun , romantik olsun , kibar olsun, iyi bir mesleği olsun, annesi-babası kanatsız melek olsun, ablası / kız kardeşi bize bayılsın, elti derdimiz olmasın, facebook msn vs tüm şifrelerini bize söylesin, ev işi yapsın , birde soyadı güzel olsun :27:

biz kadınlar ne çok şey istiyoruz yahu :27:

hepsi olsun tamam da bırakın bari m.ö 74985930 yılında verilmiş olan soyadı bizim kriterlerimize uymayıversin :37:

bunun için ayrılınmaz ki :ssz:

Back
X