Evleneceğiniz kişinin soyadı

Soyadı m.ö 74985930 yılında verilmemiştir. 1934 yılında kabul edilmiş, toplumsal alanda yapılan Atatürk Devrimleri'nden biridir. :))

aydınlattığınız için tşk ederim, ama zaten bilgim olan bir konu , espri amaçlı yazılmış bir tarihti kendisi:31:

ayrıca M.Ö 74985930 diye bir tarih de yoktur , bilirsiniz :ssz:

Atatürk devrimlerinden fazlasıyla haberi olan , ve her zaman bu devrimleri kendi çapımda yaşatma çabasında olan biriyimdir, çünkü tam bir Atatürk aşığıyımdır.

rastgele yazılan bir tarihin altında art niyet aramam, arayana da şaşarım.

sevgiler, saygılar :ssz:

bizim eski mahallede kadının ismi şeker di düşünebliyormusun şeker teyze :D

adi "şeker" olan adam taniyorum. ilk söylediginde ki söyle gelismis dialog babamla

seker: abi, senin numarayi alabilir miyim, lazim olur.
babam: ....
seker, sagol, caldirdim, sen de benim numarayi kaydet. buarada benim adim Seker biliyor musun?
babam: biliyorum :9::9:

ne zaman aklima gelse, aman seker oglan canim seker oglan diye türkü tutturasim gelir :P

kızlar evleneceğiniz kişinin soyadı çok kötü bişey olsa, (oturbiroğlu, delioğlu gibi) ve sevgiliniz soyadını kutsal gören erkeklerdense, bu yüzden soyadını kullanmanızı isterse ne yapardınız?
o adamı çok sevdiğiniz için bu soyadına rağmen evlenir miydiniz, yoksa soyadı yüzünden ayrılır mıydınız? :1:

soyadı için ayrılmak aklımdan geçseydi onu zaten sevmiyorumdur.yoksa insan sevdiği adamdan soyadı için ayrıllmaz.bi arkadaşımın erkek arkadaşı yunan vatandaşı aslen türk ama.soy dı ntelchousein di.böyle bakınca karizmatik duruyor ama türkçeye çevirince bildiğin delihüseyindi :) kızın evlenmeye niyeti yoktu zaten de ama yine de dert etmişti soyadını :D

Yok artik daha neler, sirf bu yuzden ayrilir mi insan? Yani mukemmel erkegi bulmussun…gerci mukemmel olsa zaten bu nu diretmez sana…ben esimin soyadini isime gelen yerde kullanirim isime gelmeyen yerde kullanmam. Hic takinti yapmiyorum o konuyu.

$195907_418053641574684_681775505_n.webp

Çok güldüm ya süpersiniz :81: Ben olsam soyadını dert etmezdim tabi evlendikten sonra da eğer cidden rahatsızlık verici bir soyadı varsa eşimle birlikte karar alır değiştirirdim sonuçta yine soyadımız aynı olurdu :1:

aydınlattığınız için tşk ederim, ama zaten bilgim olan bir konu , espri amaçlı yazılmış bir tarihti kendisi:31:

ayrıca M.Ö 74985930 diye bir tarih de yoktur , bilirsiniz :ssz:

Atatürk devrimlerinden fazlasıyla haberi olan , ve her zaman bu devrimleri kendi çapımda yaşatma çabasında olan biriyimdir, çünkü tam bir Atatürk aşığıyımdır.

rastgele yazılan bir tarihin altında art niyet aramam, arayana da şaşarım.

sevgiler, saygılar :ssz:

Ben art niyet mi aramışım?
Esprinize espri ile yaklaştım. Neyse anlamasanız da benin için önemli değil... :ssz:

Şeyime gündoğdu efsanesi gerçek kızlar,kuzenimin banka müşterisi bu kadın ama adı şehime ama hızlı söyleyince şeyime gündoğdu oluyor,her geldiğinde gülüyoruz der kuzen :)

Benimde seneler önce gazetede okuduğum hala unutmadığım bi kaç isim var . Bir tanesi Güven Kurtul ve bu adam avukat :))

yok artık Allah mutluluk huzur wersın soyadı onemlı degılll

Benim en yakın arkadaşımın akrabasının adı Satılmış soyadı da beleş.Arkadaşım küçüklüğümüzde anlatmıştı bunu bana inanamamıştım.Acaba o ismi kim koydu da böyle bir düşmanlık yaptı

soyadı için ayrılan var mıdır bilmem allaha şükür sevgilimin soyadı da normal ama kendiminkinden vazgeçmem oda anlayışla karşılıyor zaten çift soyadı kullanacağım

Back
X