Evleneceğiniz kişiyi önceden hissettiniz mi?

Ben de asla bununla evlemem diyordum ustelik 6 sene boyunca kankaydik ama sonuc evliyim 😂😂cok da mutluyum cok şükür:) büyük konuşmuşum
He ben de öyle dedim.

Değil evlenmek arkadaşlık yapmak bile istemiyordum.

Nasip işte. Dediğini sana yediren bir ilahi adalet var🤣

İlk evliligimde eşim için tamam dedim bu adamla evlenirim ben.:bicak:
Evlendim de..
Sonra "Aman tanrim! dedimdi sadece hissetmeyle kalsaydim keşke :KK53:
Bu sevgilicağızımla ilk görüşmede ne kadar olumsuz sey varsa aklımdan geçmiştir herhalde.
Henüz evlenmedik ama nişanlandık,beni bırakmaya niyeti yok:KK55:
Evleniriz büyük ihtimal ama 6.hissimle alakalı şüphelerim var şuan :KK53:
İnsanlar okadar değişken ki hayatta artık hersey tamamen bir sürpriz aslında..

Hislerim yanlış çıkmıştı önceden..
Eşimi tanıdığımda ise hiiiiç hissetmedim..

İlk esimide hissetmistim hemde ilk merhaba dediğim anda....2. esimide hissettim ilk konusmamizdan itibaren ....yani demem o ki hissettim ben çok net hemde nasıl oluyor bilmiyorum ama

Eşim görüşmediğim liseden sınıf arkadaşımdı, hakkında düşünmediğim o zamanlar hoşlanmadığım. Çok alakasız bir zamanda rüyamda elele gördüm evli ve birde 1 çocukla🤣🤣 bu rüyadan 8 sene sonra evlendik. O rüyadan uyanınca hissettim ve hep bildim😊 belki de o rüyayı gerçekleştirdim. Mutluyum elh.🥰

Aklımda olmayanı Allah aklıma getirdi, sonra kalbime.

İlkokul 1.sınıfta beni köşeye sıkıştırıp öpmüştü ve evlenicem ben seninle demişti💜
Şimdi sözlüyüz. Üstelik sonra 2.sınıfta başka şehire taşındılar arada 17 sene birbirimizi görmedik, iletişim kurmadık. Sonra tesadüfen ortak bir arkadaşımızla karşılaşıp bulmuş beni.
Yaaaa çok tatlı
Mutlulugunuz insallah hep baki kalır

Eşim görüşmediğim liseden sınıf arkadaşımdı, hakkında düşünmediğim o zamanlar hoşlanmadığım. Çok alakasız bir zamanda rüyamda elele gördüm evli ve birde 1 çocukla🤣🤣 bu rüyadan 8 sene sonra evlendik. O rüyadan uyanınca hissettim ve hep bildim😊 belki de o rüyayı gerçekleştirdim. Mutluyum elh.🥰
Maşallah ne güzel

Ben hissettim...
Ilk eşim geldi yanıma konuşmak için...
Havadan sudan sohbet ettik...
Ve dedim ki ıçimden ben bu adamı kendime alıcam😊
Çok şükür 3 ay icinde evlendik....
1.5 senelik evliyiz...
13 günlükte bi oğlumuz var...
Dogdu mu
Maşallah yaaaa
Çok sevindim
Allah uzun hayırlı bi ömür nasip eylesin

Sorum evliliği yolunda giden ve eşiyle mutlu olan üyelere. Şu an evli olduğunuz kişiyle ilk tanıştığınızda veya tanıdıktan kısa bir süre sonra ortada henüz evlilik lafı vs geçmiyorken evleneceğinizi hissettiniz mi? Bu gerçekten kader gibi insanın içine doğan bir şey mi? Doğru kişi olduğunu içimize doğan hisle anlayabiliyor muyuz bunu merak ediyorum ben
“Asla evlenmeyi düşünmüyorum” demek için buluştuk,bi hafta sonra nışanlandık🤣

6 ay internetten sohbet ettik. İlk ben gittim. Gördüğüm an yanıma yürüyesiye kadar geçen sürede “evleneceğim seninle” diye düşündüm. His değildi. Çok beğenmiştim ve evlendik
O an eşim de aynı şeyi düşünmüş. 💞

Sorum evliliği yolunda giden ve eşiyle mutlu olan üyelere. Şu an evli olduğunuz kişiyle ilk tanıştığınızda veya tanıdıktan kısa bir süre sonra ortada henüz evlilik lafı vs geçmiyorken evleneceğinizi hissettiniz mi? Bu gerçekten kader gibi insanın içine doğan bir şey mi? Doğru kişi olduğunu içimize doğan hisle anlayabiliyor muyuz bunu merak ediyorum ben
Onu değil ama daha değişik bişy hissettim ve küçükken hissettim bunuda çıktı 14 15 yaşlarımdayken
Asker yolu beklicem dedim bekledim 2 kere evlenicem dedim 2 kere evlendim
İçime doğan iki şey daha vardı onlar henüz olmadı allah korusun ama gerçekten bişyler hissediyosam onlar olur diye de çok korkuyorum 😭

Ben hissettim hiç tanışmadan bir yıl önce fln sabah eşimin sokagindan geçiyorsun sınava gidiyordum oda evden çıkıp arabaya bindi.icimden bir ses işte bu evlenecegin kişi dedi.sonra eşimle tanıştık o günü anlattım.inanmazsiniz öğün oda beni görmüş hatta bu kız sabah sabah nereye gidiyor acaba demiş takip etmeye çalışmış ama ben kaybolmusum

Back
X