Evleneceğiniz kişiyi önceden hissettiniz mi?

Sorum evliliği yolunda giden ve eşiyle mutlu olan üyelere. Şu an evli olduğunuz kişiyle ilk tanıştığınızda veya tanıdıktan kısa bir süre sonra ortada henüz evlilik lafı vs geçmiyorken evleneceğinizi hissettiniz mi? Bu gerçekten kader gibi insanın içine doğan bir şey mi? Doğru kişi olduğunu içimize doğan hisle anlayabiliyor muyuz bunu merak ediyorum ben

Evet çok ilginc bir şekilde hissediliyor

Ben de buna inanmıyorum, ben de eşimle tanıştığımda bu adam evleneceğim adam demedim. Ama :) 3 veya 4. Buluşmamızda şöyle bir konuşma oldu aramızda
Eşim: gözlerin ne kadar güzel
Ben :bu gözler ömür boyu sana baksın :oops:
İnan bana ağzımdan öyle çıktı bilinçli söylemedim :KK48: belki o an yazıldı kaderime bilmiyorum ama inan bana evlilik kesinlikle kader

Eşimle aynı sınıftaydik, 3 sene hiç konuşmadik diyebilirim. Kendisinden hiç hoşlanmıyordum.
Sonra ne olduysa oldu, flörte başladıktan sonra evlilige gideceğini hissettim ama..
2,5 yıl sonra evlendik.10 sene olacak evliliğimiz..:KK200:

Benim çocukluk askim sayılır lisede tanıştık bana seni beyaz bir elbise ile düşünüp duruyorum demişti ben ise gelinlik olduğunu akıl edememistim o zamanlar çok uzak bir fikirdi😁 ama sonrasında ben de hep buyuyup onunla evlenmeyi hayal ediyordum içine doğmak mi bu bilmem:)

Eşimle ilk buluşmamızda yanımıza bi kadın gelip fal bakmak istedi.eşim de onun falı belli kısmeti benim demişti.ben de ne diyo bu ya falan oldum😬O gece ayrılırken biz evlencez görürsün bak dedi...bense hiç hissetmedim açıkçası

Çok yakın arkadaştık,bir anda iş evliliğe gitti meğer seviyormuşuz anlamamışız hissetmedim nasip diyelim zaten kavga ile başlamıştı arkadaşlığımız uzun süre sinir olmuşluğum var 😂😂😂

Bende görünce keşkeeeeee benim olsa demiştim 😍😍😍 içimden oldu 😀 benimde aklımda hiç evlilik yokdu hatta sevgili olmak daha istemyrdum hazır olmadığm için sonra sevgili olduk birgün arkdslarim ne zaman evleneceksini dediler sonra p an Dani etti harbi ya biz neden hiç evlenmeyi konuşmadik evlenelim artık dedim adamı zorla kendimle evlendirdim 😀😀

valla ben hıssettım :D şöylekı
esım benım mukellefımdı muhasebe ofısım vardı benım defterıne bakıyordum aynı zamanda abımın arkadası evımıze gırıp cıkıyor
sozlum benı aldatmıs yakın arkadasımla umutsuzum evlılıkten yana asla evlenmem dıyorum arkadasımda oldugu ıcın yasadıklarımı bılıyor yakından
kendısının vergı lehvası cıktıgı gun ogun hıc unutmuyorum bız senınle evlenıcez bak gorursun dedı :D
evlendık 5 yıllık evlıyım 1 cocugumuz var :D

Ben bişi hissetmedim 😂. Ama o her zaman diyor 'seni ilk gördüğümde hissetmiştim' diye.

Daha önce bir evliliğim , nişanlılığım ve ilişkilerim oldu ve hiç biriinde hissetmedım yaşamadım.. Ama şu son 3 yıldır beraber olduğum insanla 2.buluşmada hissettim bunu. Ben bununla evlenirim dedim. belkide o yüzden kopamadım hiç:süslü:

Back
X