22 yasindasin daha ya. Gencecik. Ve tek hayalin evlenmek. Meslek edinmek istemezmisin? Okumak? Ufkunu genisletmek? Onu geçtim sadece sevgili olmak? Evlilik çok agir bir sorumluluktur. Senin yasinda, gelecek 60 yilini geçirecegin birini bulman imkansiz.
Su an partner yada esten beklentilerine, 5 yil sonra gülersin. Büyüdükçe olgunlasirsin ve önceliklerin degisir.
22 yasindasin daha ya. Gencecik. Ve tek hayalin evlenmek. Meslek edinmek istemezmisin? Okumak? Ufkunu genisletmek? Onu geçtim sadece sevgili olmak? Evlilik çok agir bir sorumluluktur. Senin yasinda, gelecek 60 yilini geçirecegin birini bulman imkansiz.
Su an partner yada esten beklentilerine, 5 yil sonra gülersin. Büyüdükçe olgunlasirsin ve önceliklerin degisir.
Eşimi ilk gördüğümde tarzım Olmamasına rağmen beğenmiştim ve hala yakışıklı bulurum22 yasındayım ve evlilige yonelik benimle tanısmak isteyenler oluyor ama şu ana kadar hicbirine içim ısınmadı.karakter en onemlisi tabi ama dış görünüsten hoslanmak da onemli bence.sonucta o kisiyle yeni bir hayat kuruluyor.Sizce dış görünüse bu sekilde önem verip de konusmayı devam ettirmemem dogru mu?Yani şans vermeli miyim hoslanmasam da?ve dogru kisiyle karsılasınca hisseder miyim işte bu diye.Cünku konusmak isteyenlerde olumsuz hissettim hep
Ayy ne güzel MAAŞALLAH. Flörtün müydü. Ya ben de çok isterdim flörtüm olmasını benim kız kardeşim erkek gibiydi. Bana çıkma teklif edenleri azarlar tehdit ederdi.15 yaşındaydık hissedemedim.
Meslek edinmedigin fikrine nereden vardınız ki?
Mimarım.Yeni mezun oldum
Yaa bence en tatlı hikaye buben değilde eşim hissetmiş.tanışırken birbirimize telefon numaralarımızı falan verdik.tabi m.ö. oluyo bunlar
tel rehberini çıkardı cebinden,ismimi biliyor da soyismimi sordu kaydetmek için.söyledim,yazarken "iyi çok birşey değişmeyecek çoğu harf aynı" dedi
aa manyak bu çocuk dedim,22 yıllık kocam oluyo kendileri
Kardeş terörüAyy ne güzel MAAŞALLAH. Flörtün müydü. Ya ben de çok isterdim flörtüm olmasını benim kız kardeşim erkek gibiydi. Bana çıkma teklif edenleri azarlar tehdit ederdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?