Ah ahh aynı durumları yaşıyoruz.22 yasındayım ve evlilige yonelik benimle tanısmak isteyenler oluyor ama şu ana kadar hicbirine içim ısınmadı.karakter en onemlisi tabi ama dış görünüsten hoslanmak da onemli bence.sonucta o kisiyle yeni bir hayat kuruluyor.Sizce dış görünüse bu sekilde önem verip de konusmayı devam ettirmemem dogru mu?Yani şans vermeli miyim hoslanmasam da?ve dogru kisiyle karsılasınca hisseder miyim işte bu diye.Cünku konusmak isteyenlerde olumsuz hissettim hep
İlk anda hissedemeyebilirsin bence şans ver konuşunca seversin belki22 yasındayım ve evlilige yonelik benimle tanısmak isteyenler oluyor ama şu ana kadar hicbirine içim ısınmadı.karakter en onemlisi tabi ama dış görünüsten hoslanmak da onemli bence.sonucta o kisiyle yeni bir hayat kuruluyor.Sizce dış görünüse bu sekilde önem verip de konusmayı devam ettirmemem dogru mu?Yani şans vermeli miyim hoslanmasam da?ve dogru kisiyle karsılasınca hisseder miyim işte bu diye.Cünku konusmak isteyenlerde olumsuz hissettim hep
22 yaşımdayken eşimle tanıştım.Hemen değil ama beğendiğim için 3-4 ay içinde hayatımdaki kişinin o olması gerektiğini anladım.Çünkü ne istediğimi biliyordum.3 sene sonra evlendik şimdi de bebiş bekliyoruz22 yasındayım ve evlilige yonelik benimle tanısmak isteyenler oluyor ama şu ana kadar hicbirine içim ısınmadı.karakter en onemlisi tabi ama dış görünüsten hoslanmak da onemli bence.sonucta o kisiyle yeni bir hayat kuruluyor.Sizce dış görünüse bu sekilde önem verip de konusmayı devam ettirmemem dogru mu?Yani şans vermeli miyim hoslanmasam da?ve dogru kisiyle karsılasınca hisseder miyim işte bu diye.Cünku konusmak isteyenlerde olumsuz hissettim hep
Peki ya ilk başta göze güzel - yakışıklı gelip tanıdıkça o güzelliğin buhar olup uçması gerçeği.Birini sevip hoşlanınca inan çirkin olsa bile sana Dünya güzeli geliyor. Şans vermen gerekli öncelikle
Kavun değil ki anamPeki ya ilk başta göze güzel - yakışıklı gelip tanıdıkça o güzelliğin buhar olup uçması gerçeği.
Bende ilk zamanlar dış görünüş olarak çok ısınmamıştım. Yani konuşmaları hal ve hareketleri cok hosuma gitmisti ama tam olarak ısınmamıstım. Sonra zaman gece gece onu tanıdıkça kalbim cok ısındı,günden güne sevgim artmaya başladı. Hala da artar. Bu tam tersi de olabilirdi. İlk görüşte aşık olup onu tanıdıkça soğuyabilirdim de. Demek istediğim şu ki karakteri düzgün birisini sırf dış görüntüsünden dolayı bence reddetmeyin. Zaman tanıyın. İnsanlara nasıl davrandığına ailesine bakın. Sonra baktınız yine ısınamadınız o zaman yolları ayırırsınız22 yasındayım ve evlilige yonelik benimle tanısmak isteyenler oluyor ama şu ana kadar hicbirine içim ısınmadı.karakter en onemlisi tabi ama dış görünüsten hoslanmak da onemli bence.sonucta o kisiyle yeni bir hayat kuruluyor.Sizce dış görünüse bu sekilde önem verip de konusmayı devam ettirmemem dogru mu?Yani şans vermeli miyim hoslanmasam da?ve dogru kisiyle karsılasınca hisseder miyim işte bu diye.Cünku konusmak isteyenlerde olumsuz hissettim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?