Arkadaşlarla bi filme gitmiştik kızın yıllar sonra çocukluk arkadaşı çok yakışıklı bi şekilde karşısına çıkıyordu arkadaşlara dedim hiç mi yok çocukluğumda şöyle yakışıklı iyi birisi ertesi gün eşimle face de bi konu altında denk geldik ikimizde aynı tarz yorum yapmışız hatta başka bi kaç kişi bana abuk sabuk yorum yapmıştı eşim savunmış falan, sonra baktım ortak arkadaşlar var aynı anda aynı arkadaşa sormuşuz bu kim diye sonra baktım 4-5 yaşlarında birlikte oynamışız falan ailemiz uzun yıllat önce tanışmış ama tabi bi samimiyet yoktu görüşmemişler yıllardır. Sonra normal arkadaş muhabbetine bi hafta face bi kaç mesaj attık başka ildeydi okulu, sonra okul saatimi yolumu falan herşeyi öğrenip bigün okula çıkacakken bana facedn mesaj atıp napıyosun ne ediyorsun muhabbeti yaptı bende telefondan cevap veriyordum karşındayım falan dedi bi baktım karşımda o an aşık oldum emindim eşim olacaktı 4 yıla okul bitti 8 yıldır da evliyiz. Hatta ertesi gün okuluma gelmişti arkadaşlara arkasından bakıp ben hissediyorum evleneceğiz demiştim