• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceginiz kisiyle karsilasinca hissettiniz mi?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.467
2.417
133
22 yasındayım ve evlilige yonelik benimle tanısmak isteyenler oluyor ama şu ana kadar hicbirine içim ısınmadı.karakter en onemlisi tabi ama dış görünüsten hoslanmak da onemli bence.sonucta o kisiyle yeni bir hayat kuruluyor.Sizce dış görünüse bu sekilde önem verip de konusmayı devam ettirmemem dogru mu?Yani şans vermeli miyim hoslanmasam da?ve dogru kisiyle karsılasınca hisseder miyim işte bu diye.Cünku konusmak isteyenlerde olumsuz hissettim hep

22 yasındayım ve evlilige yonelik benimle tanısmak isteyenler oluyor ama şu ana kadar hicbirine içim ısınmadı.karakter en onemlisi tabi ama dış görünüsten hoslanmak da onemli bence.sonucta o kisiyle yeni bir hayat kuruluyor.Sizce dış görünüse bu sekilde önem verip de konusmayı devam ettirmemem dogru mu?Yani şans vermeli miyim hoslanmasam da?ve dogru kisiyle karsılasınca hisseder miyim işte bu diye.Cünku konusmak isteyenlerde olumsuz hissettim hep
Ah ahh aynı durumları yaşıyoruz. 😔 Konuyu takipteyim.

Ben öyle çok etkilenmemiştim. Hatta yaşım küçüktü şimdi değil ama ilerde iyi aile babası olur diye düşünmüştüm. O yıl da dahil olmak üzere 6 yıl sevgili kaldık sonrasında.

ben begenmemistim esimi. aile yapisi maddi durumu herseyi istedgm gbi degildi. ama bana olan ilgisi hosuma gdiyor diye konusuyordum aa bi baktm tutulmsm. 9 sene sevgili kaldik snrada evlendik. bence kismet

İlk anda hissedemeyebilirsin bence şans ver konuşunca seversin belki😊
Ben eşimle ilk tanıştığımda aklımdan akşam gidince istemediğimi söyleyecem diye geçiriyordum.
1 senelik evliyim iyi ki istemiyorum dememişim o gün ona fırsat vermişim 😊

Benim hislerim cok kuvvetlidir normalde de arkadasimla sakalasiyoruz yasadigim sehire gel seni evlendirelim diye o an esimin fotosunu Faceden bulup attim gel bu bekarmis bununla evlendirim seni diye fotoya bakinca daha hissettim kalbim agzima gelmisti hic unutmam sonra beni istemeye geldiginde zaten coktan hazirdim 💜

Kocamı ilk gördüğümde içimden “bu da mı gol değil be! Allahım ne zaman hayatımın aşkını karşıma çıkartacaksın?” Demiştim 🤭😂
Ki asla erkek arayışında olduğum bir dönem değildi. Neden öyle bişey dedim bilmiyorum 😂

22 yaşımdayken eşimle tanıştım.Hemen değil ama beğendiğim için 3-4 ay içinde hayatımdaki kişinin o olması gerektiğini anladım.Çünkü ne istediğimi biliyordum.3 sene sonra evlendik şimdi de bebiş bekliyoruz🥰Hoşlanmazsan zaten olmaz.

Arkadaşlarla bi filme gitmiştik kızın yıllar sonra çocukluk arkadaşı çok yakışıklı bi şekilde karşısına çıkıyordu arkadaşlara dedim hiç mi yok çocukluğumda şöyle yakışıklı iyi birisi ertesi gün eşimle face de bi konu altında denk geldik ikimizde aynı tarz yorum yapmışız hatta başka bi kaç kişi bana abuk sabuk yorum yapmıştı eşim savunmış falan, sonra baktım ortak arkadaşlar var aynı anda aynı arkadaşa sormuşuz bu kim diye sonra baktım 4-5 yaşlarında birlikte oynamışız falan ailemiz uzun yıllat önce tanışmış ama tabi bi samimiyet yoktu görüşmemişler yıllardır. Sonra normal arkadaş muhabbetine bi hafta face bi kaç mesaj attık başka ildeydi okulu, sonra okul saatimi yolumu falan herşeyi öğrenip bigün okula çıkacakken bana facedn mesaj atıp napıyosun ne ediyorsun muhabbeti yaptı bende telefondan cevap veriyordum karşındayım falan dedi bi baktım karşımda o an aşık oldum emindim eşim olacaktı 4 yıla okul bitti 8 yıldır da evliyiz. Hatta ertesi gün okuluma gelmişti arkadaşlara arkasından bakıp ben hissediyorum evleneceğiz demiştim

Bende ilk zamanlar dış görünüş olarak çok ısınmamıştım. Yani konuşmaları hal ve hareketleri cok hosuma gitmisti ama tam olarak ısınmamıstım. Sonra zaman gece gece onu tanıdıkça kalbim cok ısındı,günden güne sevgim artmaya başladı. Hala da artar. Bu tam tersi de olabilirdi. İlk görüşte aşık olup onu tanıdıkça soğuyabilirdim de. Demek istediğim şu ki karakteri düzgün birisini sırf dış görüntüsünden dolayı bence reddetmeyin. Zaman tanıyın. İnsanlara nasıl davrandığına ailesine bakın. Sonra baktınız yine ısınamadınız o zaman yolları ayırırsınız

Back
X