Ayrilsevgilimle evlenmeye karar verdik ancak kafam çok karışık 5 yıldır birlikteyiz fakat kafamda çok soru işareti var ve sorulara cevap bulamıyorum sıklıkla da tartışıyoruz. tartışma konusu hersey olabılıyor ama genelde galiba biraz kıskancım hergun ağlıyorum kavga edınce ne yapmalıyım?
İşte bu diyorum ama tam anlamıyla mutlu Değilim seviyorum ama korkuyorumEvlilik için kafanda soru işaretleri olmaması lazım "işte bu" diyemiyorsan evlenme.
Kuruntularım ve takıntılarım var belki de ondan bilmiyorum ama ne karar vereceğimi bilemiyorumKafasında soru işaretleri! Olanlar evlenmesin.
Sonra pişman olup konu açıyorlar bizde dertleniyoruz
Çözemiyoruz ama ben seviyorumSorunlarınızı çözmeden evlenmeyin.
Benden evvel evlenmiş ayrılmış ve bir evladı var o Yüzden Korkutuyor beni bazı ŞeylerBu kadarcık bilgiyle ne tavsiye edebiliriz ki?
Kıskançlığını törpülemeye çalış.
Mesela benden önce evlenmiş ayrılmış bir çocuğu var o Yüzden korkuyorum askında daha çokKafandaki soru işaretleri nedir?
Her gün kavga varsa ve ağlatıyorsa evlenmek akıl işi değil.
Hele evlenince düzeliriz diye düşünmek deli işi.
Ölç biç tart.Kuruntularım ve takıntılarım var belki de ondan bilmiyorum ama ne karar vereceğimi bilemiyorum
Içinden çıkamıyorum işte bir yanda mantığım bir yanda duygularımÖlç biç tart.
emin olmadan asla evlenme...
abla tavsiyesi
Demiyorsun kendini kandırma.İşte bu diyorum ama tam anlamıyla mutlu Değilim seviyorum ama korkuyorum
Ben ömürlük evlilik istiyorumevlilik uzun sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?