Ayrilmaktan ne korkacaksin be canim, insanlar evliliklerini bitiriyorlar. Ki bosanmaktan kat kat daha kolay simdi ayrilman. Allah kotu gun gostermesin. Sonradan uzulmektense simdi uzul derim
sevgilimle evlenmeye karar verdik ancak kafam çok karışık 5 yıldır birlikteyiz fakat kafamda çok soru işareti var ve sorulara cevap bulamıyorum sıklıkla da tartışıyoruz. tartışma konusu hersey olabılıyor ama genelde galiba biraz kıskancım hergun ağlıyorum kavga edınce ne yapmalıyım?
İçinde acabaların varsa evlilik için acele etme derim. Evlilik zaten kolay bir şey değil sen bir de bunu evlenip ayrılmış,exi ve çocuğu olan biriyle yapıyorsun ki bu işleri daha da zorlaştırabilir. Kıskançsan ve rahat biri değilsen bence bu evlilikten uzak dur. Sevgi herşeyi çözmüyor maalesef
İçinde acabaların varsa evlilik için acele etme derim. Evlilik zaten kolay bir şey değil sen bir de bunu evlenip ayrılmış,exi ve çocuğu olan biriyle yapıyorsun ki bu işleri daha da zorlaştırabilir. Kıskançsan ve rahat biri değilsen bence bu evlilikten uzak dur. Sevgi herşeyi çözmüyor maalesef
5 yıl geçip de hala soru işaretleri varsa bu evliliğin geleceği yok bence.
Hata ondaysa kimse kendi istemeden zorla değişmez.
Ama seviyorum hatalı olan benim düzeltmek için gayret gösteririm derseniz evlenin.