Seviyorum amaEmin olmadığın kişiyle evlenme
Seviyorum amaDemiyorsun kendini kandırma.
Sadece sevgi yeterli değil evlenmek içinSeviyorum ama
Evet kesin öyle olur yolda bir görüşüyormuş eski eşle dediğine göre çocuğu da Büyüdü artıkEvlenmiş ayrılmış bir evladı var.
Ben olsam benim de endişelerim olur.
Kıskanç bir yapın var eski eş ile iletişimi hep olacak.
Nasıl hoş göreceksin böyle?
Hoş göremeyeceksen boşa evlenme işkence hayatı olur.
Şimdi azıcık alttan alan sevgilin nikahtan sonra işine gelirse moduna geçer.
Paylaşıyorum ama senin vereceğin kararlara SAYGI duyarım diyorSadece sevgi yeterli değil evlenmek için
Korkularını sevdiğinle paylaşıp çözmeden adım atma
Yılda bir görüşüyormuşEvet kesin öyle olur yolda bir görüşüyormuş eski eşle dediğine göre çocuğu da Büyüdü artık
Evet kesin öyle olur yolda bir görüşüyormuş eski eşle dediğine göre çocuğu da Büyüdü artık
O zaman bizi kandirmaSeviyorum ama
Sizin Başımıza geldi mi ikinci Eş olma durumuEvlenince kıymete biner o zırt pırt arar eski eş.
Çocuk hasta oldu, o, bu şu..
Büyümesi babalıktan sıyrılması demek değil.
Her yaş farklı bir ilgiyi ister sonuçta.
Allah kolaylık versin. Ben olsam yapamazdım..
Bi kere ayrıldık ama yapamadıkO zaman bizi kandirmaayrılırsan en geç 1 sene sonra sevmediğini fark edersin. İyi ki olmamış dersin
Sadece ilk Evliliği düşündürüyor beniSevgi tek basina yeterli degildir. Her konuda icinize sinmeli
Beş Yıldır birlikteyiz bir kalemde silemiyorumBosver emin degilsen
Evlenecsiniz ya tribe girmissiniz :) allahin sopasi yok bi ayrirsa sizi ozaman gorersin :)sevgilimle evlenmeye karar verdik ancak kafam çok karışık 5 yıldır birlikteyiz fakat kafamda çok soru işareti var ve sorulara cevap bulamıyorum sıklıkla da tartışıyoruz. tartışma konusu hersey olabılıyor ama genelde galiba biraz kıskancım hergun ağlıyorum kavga edınce ne yapmalıyım?
Alışkanlık değil eminim eğer öyle olsaydı tek kavgada ayrılırdım diye düşünüyorum tahammül gücü var hala aramızdaAşk'la alışkanlığı karıştırıyor olabilirmisin? İyi düşün istemiyorsan emin değilsen daha fazla uzatma evet 5 yıl uzun bir süre ancak ömür boyu pişman olup keşke demek var 5 yıldan dönüp mutluluğu başkasında bulmak var
Allah korusunEvlenecsiniz ya tribe girmissiniz :) allahin sopasi yok bi ayrirsa sizi ozaman gorersin :)
İşte ondan korkuyorum ayrılsam ondan da korkuyorum beş yıl dile kolayKafandaki soru isaretleri evlenince sira sira unlem isaretlerine donusuyor aman ha ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?