evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

ya olmaz ama kına getircekti kına yok bu gece yapmayalım kına gecesini artık başka bir akşama kısmet :66:

ah julia ah takıldı kaldı alışverişe kesin :9:
tamam canım kına gecesi sahibi sensin başka gün yaparız :34:

çelik dlberim şarkısını dinliyorum nişanlımla bizim şarkımız çok özledim onu yaaa:84:

ayyyy kıyamam yaaa :5:
bende çıkıyorum canım yemek yicem de julia ya selam söylersin gelince bak kına gecesini yapamadık :44: kendinize iyi bakın ben gelene kadar
:79::80:

ayyyy kıyamam yaaa :5:
bende çıkıyorum canım yemek yicem de julia ya selam söylersin gelince bak kına gecesini yapamadık :44: kendinize iyi bakın ben gelene kadar
:79::80:

afiyet olsun kuzum bende çıkıyorum yrn görürüz artık julia yı sevdiceğimle konuşçam :69:öptüm ii gecelerr

kızlar hepinizden ayrı ayrı özür diliorum çok önemli bi işim çıktı o yüzden gelemedim ama yarın mutlaka görüşürüz hepinizi çok öpüyorum :54::54:

kuzum akşam halamlar geldi yaaa şimdi pc açsam ayıp olacaktı ondan açamadım ama gece 12 de geldim hiç biriniz kalmaışsınız :25:

sabah erken kalkıyorum işe geliyorum hem sevdiceğim arıcaktı ondan çıktım bende sonra uyudum :21:

gece gece nete girilmez cık cık cık sevgilim ne der sonra :9:

sabah erken kalkıyorum işe geliyorum hem sevdiceğim arıcaktı ondan çıktım bende sonra uyudum :21:

bende erken kalkıorum cnm bende çalışıorum bi de sabahları arayıp ben sevdiceğimi de uyandırıorum :90:

zahter ceeeeeeeeeeeeee diyip kaçtıııııı :90::90:

Back
X