• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENECEKTİM BENDE

beri39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
7
2
38
45
Merhaba ben 36,Yaşında bir bayanım bundan 5 ay önce evlenmiş olacaktım bazı Sıkıntılar yaşadım evlilik stresi derken yüzüğü 3 hafta kala attım,ailemle herşeyi paylaştığım için ben yaşananları unuttum ama onlar unutmadı çok Hatalı davrandım yanlışlarımı onlara anlattım kabul etmediler çok Tartışmalar yaşadık ama ikna edemedim biz konuşup sorunlarımızı çözdük ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz kimseyi kırmadan bu iş olsun istiyorum ama olmuyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,mutluyum ama ailem mutsuz olacaksın deyip duruyor çok iyi Konuştuğum her kahrımı sıkıntımı çeken biri beni çok sevdiğini biliyorum ama çok mutsuzum yaşattıklarından dolayı ne yapacağımı bilmiyorum..

Konu ilgili bolume tasinmistir.Bilginize..

Yüzüğü neden attiğin çok önemli ailen hakli olabilir.
Bazen bizim göremediğimiz gerçekleri ailelerimiz görüyor.

Ayrılma sebebin önemli bu noktada.Ne olmuştu? Anlatmak istersen tabii...

Ailenin istememesinin sebebi nedir?

Ailene yansitmasan evlenince daha buyuk sorunlarin olacakti yine belkide ???? Ozaman napacaktin suan sen cok seviyo cok seviyoz deyip sil bastan diyorsun ama ailen olanlari bildigi icin belkide ileriyi gordu vede istemiyordur bence zorlamayin yuzuk takip atmak oyuncak degil bunun bilincindeyseniz durduk yere atmadiniz herhalde sen unutmus olabilirsin ama nisanlilik evliligin fragmani derler evlenince hersey daha toz pembe olmayacak bayanlar olarak zaten herseyi affediyoruz dayak yiyende cikip cok seviyoz ozur diledi affetimdiyor gecen biride ayda bir dovuyor onun disinda cok iyiyiz diyor ona bakarsan aileni dinle

ailenin icine bi kez sinmedi mi (hakli nedenlerle), o film kopuyor.. sen de huzur bulamiyorsun..

Yüzük atma nedenimiz benim çok dolduruşa gelmem çevremdeki insanlar Tarafından bir konuyu inat edip yapmam onunda yapmamı istemesi bunların hepsini konuştuk Sevdiğim için görmediğimi düşünüyorsunuz ama ben çok fazla şeyi yüzük attıktan sonra gördüm iyi manada herşeyin bu kadar kolay olmadığını herşeyin sürekli benim istediğim gibi olmayacağını vs. Yaşımı almış biri olarak neden kendi hayatım hakkında kararları ailem veriyor yanımda Olmayı denemek çokmu zor şunu söylemeden geçemeyeceğim bizim aramızda şiddet yada Saygısızlık olmadı asla...

Yüzük atma nedenimiz benim çok dolduruşa gelmem çevremdeki insanlar Tarafından bir konuyu inat edip yapmam onunda yapmamı istemesi bunların hepsini konuştuk Sevdiğim için görmediğimi düşünüyorsunuz ama ben çok fazla şeyi yüzük attıktan sonra gördüm iyi manada herşeyin bu kadar kolay olmadığını herşeyin sürekli benim istediğim gibi olmayacağını vs. Yaşımı almış biri olarak neden kendi hayatım hakkında kararları ailem veriyor yanımda Olmayı denemek çokmu zor şunu söylemeden geçemeyeceğim bizim aramızda şiddet yada Saygısızlık olmadı asla...
Bahsettiginiz seyler karakteristik ve kendinizi degistirmeden bu ise oyle hemen atlamayin.ki 36yasina gelmissiniz,sizin icin zor olabilir de degismek...

sizin hayatınız evet kimse karışamaz fakat siz nişanlıyken herkesin dolduruşuna gelip nişanı atmışsınız.. o halde neden herkesi müdahil ettiniz kendi hayatınıza...

bir ilişkiye üçüncü şahıslar girdiği an herşey altüst olur bunu hiç unutmayın...

Dolduruşa gelen bir yapın varsa evlensen bile yürütemezdin ki.
Sorun yaratırdın adamcağıza.
Her şeyde var bir hayır. Kurtulmuş senin gibi olgunlaşamamış birinden.
Onun adına sevindim.
Sen de kendini düzeltene dek başkasının hayatını yakma bence. En güzeli bu olur.

Ayni konuyu bende actim njsan attik pisman olduk bu sefer aileler onaylamiyor reddediyorlar nolcak şaşırdım kaldim bende
Merhaba ben 36,Yaşında bir bayanım bundan 5 ay önce evlenmiş olacaktım bazı Sıkıntılar yaşadım evlilik stresi derken yüzüğü 3 hafta kala attım,ailemle herşeyi paylaştığım için ben yaşananları unuttum ama onlar unutmadı çok Hatalı davrandım yanlışlarımı onlara anlattım kabul etmediler çok Tartışmalar yaşadık ama ikna edemedim biz konuşup sorunlarımızı çözdük ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz kimseyi kırmadan bu iş olsun istiyorum ama olmuyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,mutluyum ama ailem mutsuz olacaksın deyip duruyor çok iyi Konuştuğum her kahrımı sıkıntımı çeken biri beni çok sevdiğini biliyorum ama çok mutsuzum yaşattıklarından dolayı ne yapacağımı bilmiyorum..

Onun adına sevindim.
Sen de kendini düzeltene dek başkasının hayatını yakma bence. En güzeli bu olur.

Onun adına sevindim.

Yüzük atma nedenini daha çok senin hataların olarak anlatmışsın. Bu durumda senin ailenin istememesi tezat oluşturuyor.

Daha ayrıntılı anlatırsan, daha iyi yardımcı olacaktır arkadaşlar.

Ben her halükarda senin istediğin cevabı vereceğim. 36 yaşında bi kadın olarak kendi hayatını kendin yönlendirmelisin. Doğrusuyla, yanlışıyla. Sen inanıyorsan sevdiğine, ikna edemiyorsan, restini çek.

VivaLaJuicy dedi:
Onun adına sevindim.

Insanlar hakkında yıkıcı yorum yapmak sizin gibi olgun biri için oldukça eğlenceli Olmalı, kaç kişinin hayatını yaktınız acaba bu kadar kesin ve netsiniz.Sizde bana yorum yaparak yazık etmişsiniz detayını bilmediğiniz konuda oldukça Detaylı karakter analizi yapmışsınız ayrıca tebrik etmek lazım sizi.Yardımcı olmakla kişiliğe saldırmayı anlayamayan insanlar hep olacak Malesef...

Son düzenleme:
Onun adına sevindim.

Back
X