Arkadaslar sacma sapan yorumlar yapan arkadaslara bisey yazmayacagim, yok kesin aldatiyormus yok kesin gecelik iliskiler fln, ne kadar cirkin seyler bunlar.
Esime kendimden cok guvenirim, cok sukur gozu disarda degil allah korusu olan bir insan, benim hastaligimdan istifade edipte hemen solugu baska birinde alicak kadar karaktersiz ve basit degil cok sukur.
Sorunuza gelince:
Ben 24 yasindayim esimde 28, tedavi olacagim insallah kafama koydum ama korkumu yenmem lazim kendimi cok kasiyorum esim yaklasmaya basladimi.Onerileriniz varmi baska?
önceki mesajlarinizda 23 yasinda oldugunu yazmissin.. :26: neyse...
konu'na gelince; bana cok sacma geldi.. bi insan bukadar uzun bi süre nasil olurda esinle bisiler yasamadan uyur..evliligi yürütür??? o evlilik nereye kadar yürürkii??yani 1-2 hafta da degil..2 ay demissin.. nasil olur??? ozaman seni gectim esinde bi sorun var? bi erkek yaninda uyuyan yatan esine nasil dokunmadan uyur yaa???
korkuyorum demissiniz ama korkuda bi yere kadar..hepimiz basta korktuk ama bu belki 1-2 hafta sürdü 2-3 ay degil..
bu konuda çürük bisi var ya neyse...
bi insan ben 23 yaşındayım diyip ardından ben 24 yaşındayım nasıl der? valla ben anlayamadım seni kedicik.sende çözemediğim bir durum söz konusu.konuna gelince;
diyorsunya eşim kanı görmek istiyor diye, acaba bundanmı korkuyosunda beraber olmak istemiyosun diye düünüyorum artık...
hmmm..ben kacirmisim orayi bak, esi kan mi görmek istiyormus??? hangi devirde yasiyoruz? napcak o kani, incelemeyemi göndercek??
hmmm..ben kacirmisim orayi bak, esi kan mi görmek istiyormus??? hangi devirde yasiyoruz? napcak o kani, incelemeyemi göndercek??
belki yakınlarda doğum günü vardı ve 24 yaşına girdi. bir mesajında 23 yaşındayım deyip diğerinde 28 yaşındayım dememiş ki
Sizin oralarda yani turkiyede 24unden gun alinca 24 yasindayim derler ya. 23 yasindayim ama 24ume 2 hafta kaldi, simdide bunumu taktiniz
lutfen konunun sahte oldugunu zannedenler yada benim erkek oldugumu zannedenler yorum yazmasin, neyin sacmaligi bu anlamiyorum?
Ben tum ictenligimle sorunumu doktum siz gelmis dalganizi geciyorsunuz. Sizlere sorunumu acanda kabahat, normal ictenlikle yorum yapanlar disinda kimse yorum yapmasin, yok kesin aldatiliosun yok kocanin sorunu var, cok sukur kocanimda sorunu yok ( goruyorum cunku istekli oldugunu ) ve benide aldatmayacak kadar cok seviyor, bu sorunumun hastalik oldugunu kabul ediyor, onun icin tek sorun benim doktora gitme istegimin olmamasi onun icin cok uzgun. Yasim kucuk evet 23 yasindayim ama bu konuyla alakasi yok. Ve esimle severek evlendik bikac yillik sevgiliydik uzun sure nisanlilik vs bunlarida daha once yazmistim,o zaman aramizda elektriklenme vardi evlenince gitti.
Sizin oralarda yani turkiyede 24unden gun alinca 24 yasindayim derler ya. 23 yasindayim ama 24ume 2 hafta kaldi, simdide bunumu taktiniz
yok canıımm, seni buraya getirtmek için yazdık aslında , sesin çıkmayıncaaa......okadar şey yazdık sende sadece burasınımı aldın peki...?
çok hoş bir cevap olmuş:))
kedicik kardeşim senin konunu az çok takip ediyorum.
Bu konuyu açmaktaki amacın nedir samimiyetle cevap verebilirmisin ben art niyetsiz ve imasız soruyorum:))Alınganlık yapmadan ve savunmaya geçmeden cevap verebilirmisin.Cidden amacın konusunda insanların aklı çok karıştı.
Şimdi diyeceksin ki(tahminimce) bir sorunuma çare aramak için açtım.
Ama be güzelim çok arkadaş sana burada yardım etmek istedi.Yol gösterdi.
İçinde bulunduğun durumun normal olmadığını farklı farklı açılardan anlatmaya çalıştı.
Ama senin cevaplarından sezinlediğim bişey var.
Acaba kendin gibi bu durumda olan insanlardan mı yorumlar bekliyordun.
Üzülme, eşinle cinsel hayatın olmadan da mutlu bir evlilik sürebilirsin bu o kadar da önemli değil,aslolan aranızdaki bağlılık demelerini mi bekliyordun.Çünkü aksini söyleyen mesajların herbirine tabiri caizsse bir kulp taktın.
Benim amacım seni yermek te değil.İlginç bir uslubun ve düşünce tarzın var.
Ancak birazcık ta olgun düşünmeye ihtiyacın var canım.
Evliliğin ne demek olduğu üzerine biraz düşünmen,eşini anlamaya çalışman,eşine karşı sorumlulukların olduğunun idrakine varman gerek canım.
Yazık değil mi geçirdiğin gençliğine ve eşine.
Tecrübeleri kulak arkası etme.Mesajlarda asıl denmek istenenleri anlamaya çalış, kelimelere takılma.
Sonuçta konu açan yorum isteyen sensin.Burada böyle açık bir platformda böyle bir sorununu yazarsan gelecek mesajlara karşı da biraz daha esnek olmalısın ,olabilmeliydin.
Yaşadığın sorun hafife alınır bir sorun değil canım.Çözmek için gayret göstermeli ve yardım etmeye çalışan arkadaşların önerilerini de dikkate almalısın.
Ayrıca sana o kadar çok mesaj yazılıyor ama sen sadece bir kaçını cevaplıyosun sonra derin bir sesszliğe gömülüyorsun:))Bu da çok ilginç gerçekten yazmadan edemedim.Lütfen bunu da cımbızlayıp olumsuz bi yorum yapma.Soğukkanlılığınna ve sabrına hayran kaldım sadece.
Evet sorununun ciddiyetinin farkindayim fakat burdaki bayanlar o kadar abartmiski, yok esin 30403040 kere aldatiyor, yok bu isin sonu bosanmak gibi kirici ve hos olmayan sozler.
Ben korkuyorum, ve denemek istemiyorum, doktordanda urkuyorum, ozellikle esimin yok illaki kanamasi lazim dediginden beli tirsiyorum hani allah korusun kanamazsam benden suphelenir diye. Zaten kendisine anlattim her zar kanamiyor yani kucuk bir bolumu kanamiyor dedim, sende cok tesaduf o kucuk grubami giriyorsun dedi. Yani boyle konustukca ben urkuyorum, o kan gormek istiyor. O zaman ben dusunuyorum bu adam bana guvenmiyormu aklindan neler geciyor aceba diye, onun icin hep ertelemek icin bir bahane buluyorum ve korktugum icin. Ama yapmamak olmamasi galiba bir aliskanlik oldu bizim icin.
Evet sorununun ciddiyetinin farkindayim fakat burdaki bayanlar o kadar abartmiski, yok esin 30403040 kere aldatiyor, yok bu isin sonu bosanmak gibi kirici ve hos olmayan sozler.
Ben korkuyorum, ve denemek istemiyorum, doktordanda urkuyorum, ozellikle esimin yok illaki kanamasi lazim dediginden beli tirsiyorum hani allah korusun kanamazsam benden suphelenir diye. Zaten kendisine anlattim her zar kanamiyor yani kucuk bir bolumu kanamiyor dedim, sende cok tesaduf o kucuk grubami giriyorsun dedi. Yani boyle konustukca ben urkuyorum, o kan gormek istiyor. O zaman ben dusunuyorum bu adam bana guvenmiyormu aklindan neler geciyor aceba diye, onun icin hep ertelemek icin bir bahane buluyorum ve korktugum icin. Ama yapmamak olmamasi galiba bir aliskanlik oldu bizim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?