Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

KEDİCİK DEMİŞ BUNU ;her zar kanamiyor yani kucuk bir bolumu kanamiyor dedim, sende cok tesaduf o kucuk grubami giriyorsun dedi.

( MAAŞALLAH BUNU BİLİYORSUN AMA İLİŞKİDE CANIN NEKADAR YANAR BİLMİYORSUN, ...)

KEDİCİK DEMİŞ BUNU ;her zar kanamiyor yani kucuk bir bolumu kanamiyor dedim, sende cok tesaduf o kucuk grubami giriyorsun dedi.

( MAAŞALLAH BUNU BİLİYORSUN AMA İLİŞKİDE CANIN NEKADAR YANAR BİLMİYORSUN, ...)

yazip yazip kaciyo.. biri su konuyu kapatsin artik!!

Valla ya kapansın cidden. Konu sahibi hem yazıyo yardım hemde hiçbi eleştiriyi kabul etmediği gibi herkesi ahlaksız kötü niyetli ilan etti.

al simdide kan gelmese diye korkuyorsun Allahim ya sen bu korkularla ne yapacaksin bilmemki tek Allahtan kork kendine güven gerisi gelir esinde güvenmese ne yapalim aaa simdi sen böyle devam edersen senden daha cok süphelenir acaba bundanmi kaciyo felan yeter canim yeter valla

ayy ne manyaklar var 2 aydır evlisin ve hala ilişki yok benim de aklıma türlü türlü şeyler geliyor ....
şunu da söylemden edemicem konu sahibi arkadaşıma çok şey kaçırıyorsun ...sadece eşinle yaşayacaağın zevklerden mahrum kalıyorsun ....

Madem bu kadar okudum,cevap yazmak istedim,öncelikle oldukca celiskili yazilarin olmus,hem dẻrdine cảre ảiyorsun,hem de bizim icin o5dk lik zevkten daha önemli seyler vảr diyorsun.Yetistirilme tẢrzimizdan dolayi,hepimiz malesef cínselligi sapiklik,igrenclik olarak bildik öyle ögretildi cünkü.ÂMa sen simdi evlisin,ve hala böyle düsünmen cok yanlis.Ben sÂN bỉraz acikliyim,ínan sevdigini bỉ bütün olarak sever ,bosluk kalmamacasina,tüm zẻrresiyle sever,elini tuttugunda heyecanlanir,bỉrlikte yêmek yer,acikir,uỷur,aglar,sevinir ve sevisir.Hele evlilerse,bence cínsellik sapiklik degil tam tẻrsi sevginin en güzel hali,onun vảrligi icinde ẻriyerek tam bỉ bütün olmak.Saclarina dokunmasi,seni öpmesi,o son ani düsün bi ne kadar kÊNetlenmis oluyorsun,kimin gücü yêter ki o anda sizi cözmeye.ẢYrica büyük konusma,aldatilan kadinlara zavalli gibi bakmaktan vazgec bu konu bambaska bỉ boyut,aciklamasi,formulü cảeleri yok,kimi seviodur ésini âma doyumsuzdur,kimi mutludur âma yeni heyecanlar ístiyordur.Son olẢak da su kan méselesine gelince ,ésinle acik acik konus,bu beni iyice kỏrkutuyor de,ben tabiki senden báskayiyla bỉsey yasamadim âma,olayi bu kdr báite indirgemeyelim,evliligimizin tadini cikaralim de.Öle Íste kizlar cok mu pollyanna oldum yoksa :)))
Íste hẻrkes bỉr dẻrtli,benim de tam tẻrsi ben ístiyorum,ésim ístemiyor.Bilmiyorum gẺrcekten,zỏr bu konular Allah hepimize sabir vẺrsin!!!!

2 ayı geçti. Yıl olacak neredeyse.

Haa pardon 1 yılı da geçmiş. :s

Son düzenleme:

bende benzeri şeyler yaşamıştım.rahat ol.psikolojik tamamen bedensel değil sorun.

bende benzeri şeyler yaşamıştım.rahat ol.psikolojik tamamen bedensel değil sorun.

hehehehehe :)))) katiliyorum sana canim. :)))

konu baslıgı öyle ama konu acılalı neredeyse 1 yıl olacak

Etrafinda sana bu tür konularda yardimci olacak bi Abla veya ne biliyim Teyze, Hala, Arkadas yokmu?

Insanin esiyle yasicagi cinselligi 5dk lik zevk olarak tanimlamak yanlis olmus. Sonucta oda evliligin bir parcasi.

Insan nasil yemegini, dertlerini, sevinclerini vs vs... paylasiyorsa o tür seyleride paylasiyor.

Bence bir uzmana gidin ama ondan önce yakinlasmayi deneyin tekrar.

hala mı olmadı yav? çok merak ettim işin sonu ne oldu.cinsellik olmadan evlilik olur m hiç? tamamen insanın doğasından gelen çok normal bişey.yemeğin tuzu çayın şekeri gibi bişey o...Şimdi çayı şekersiz içen yemeği tuzsuz yiyenler var deme haaa.

Son düzenleme:
merhaba kedicik,

sorunun ciddiyetinin farkinda gorunmuyorsun. belki sen cok onemsemiyorsun ama evlilik kurumu iki kisilik bir muessese ve cinsellik bunun gercekten cok onemli bir parcası. bu yonu eksik evlilik fazla surmez. siz farkinda olmadan aranizda baska anlasmazliklar cikmasina neden olur. senin sorunun muhtemelen onceleri sadece psikolojikti ancak gorunen o ki "vucudum kilitleniyor" vb dedigine gpre artik fizyolojik ekileri baskin durumda.

herkesin soyledigini ben de tekrar edeyim. hic vakit kaybetmeden cinsel konularda uzman bir psikiyatr ile gorusmelisiniz. sadece sen degil, esin de tedavinin bir parcasi olacak. muhtemelen ilac destekli terapi alacaksiniz. insanoglu her yerde ayni, bunun yurt ici-disi yok. doktor bana ne soyleyebilir ki diyorsun. sen 20 kusur yillik kisacik hayatinda bu sorunla ilk kez karsilasiyorsun. insanoglu binlerce yildir cinselligi yasiyor ve doktorlar emin ol senin gibi onbinlercesini tedavi ettiler. belki cozumu tek basina bulabilirsin ama sifirdan deneye yanila evliliginin en guzel yillarini bosa kaybetmeye gerek var mi? hem belki de yanlis yontemlerle sorun kroniklesecek ve tedavin daha da guclesecek.

simdi bu mesajimi hala okumaya devam ediyorsan ve doktora gitmemeye yine de kararliysan sana farkli bir oneride bulunayim. herkes zorla kendini, caba goster yazmis. hayir, tam tersini yapin ve birlesmeyi bir sure hayatinizdan cikarin.

Kendinize bir takvim belirleyin. Ornegin asagidaki her bir adim 1 hafta sureyle uygulanacak. 1 hafta tamamlanmadan bir sonraki adima kesinlikle gecilmeyecek, herhangi bir adim atlanmayacak. Her adimdayken daha onceki adimlar tabi ki serbest:
1. ciplak olarak birbirinize temas etmeyeceksiniz, yatakta normal piajamalarinizla giyinik olacaksiniz. el ile vucuda dokunmak yasak. sadece sarilmak ve opusmek serbest.
2. yine giyinik olunacak. belden yukarisina dokunulabilir.
3. ust giysiler cikarilabilir ve yine belden yukarisina dokunulabilir. belden asagisinda cinsel bolgeler disinda dokunlabilir.
4.5.6. artik bu adimlari kendi aranizda belirleyebilirsiniz. beraber bu maddelerde ve zamanlamada anlasmalisiniz. esin de madem seni seviyor, sana yardimci olacaktir.
bu yontemde onemli olan su. "birlesme"yi haftalarca kafanizdan cikariyorsunuz. boyle birsey denemeyeceginizi bilerek birbirinize yakinlasiyorsunuz. esin de fazlasini istemiyor, sen de stres yapmiyorsun. once bunlari yasayin, biraz ilerleme katedin, birlesme disinda herseyi yapabiliyor olun. geriye sadece o kalsin. sonrasi icin de baska kolaylastirici yontemler var. Merak etmeyin, bu dunyada ilk degilsiniz.

gecmis olsun

ınsan evlenmeden once bıle neler olacagını bılır.madem hazır degıldınız nıye evlendınız.eger bır sorununuz yoksa evlendıgınız kısıyede asıksanız her kadın ılk gecesını heyecanla bekler ve ıster.bende merak ettım ne oldu aceba.

Cok uzamiş canım bu durum eşin sogumasın sonra senden bence artık birlikte olmalısınız bu tabi senın tercıhım ben evlendıgımde adettım ve 7gun sonra beraber olduk benım adetım 4gun gelırdı korkudan 7gun gelmişti sonunda beraber olduk çok az bi acıma oldu ölüp bayılcak kadar degıl kendıne cesaret ver

birleşmeyi hayatınızdan çıkarın demişsin zaten hiç denememişlerki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…