Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Ve malesef hala olmadi, yapmadik denemedikte.

Bence biz ev arkadasi olduk artik, beraber cok iyi vakit geciriyoruz evin icinde ama cinsellik 0. Ben takmiyorum cokta, zamani gelince olur diyorum.

denemeye çalışmadıktan sonra nasıl olsun ki böyle sadece beklersin

evli bir çiftsiniz ve eşin bu durumu kabullenmiş hadi sen kızsın da evli bi erkek nasıl bu kadar tepkisiz durabiliyor benm ki olsa direkt doktora götürürdü ertesi günü evlilikte en önemli şey budur canım herşey bununla yürüyo nerdeyse tabi ki arkadaşlık iyi anlaşmak çok güzel bişey ama flört etmiyorsunuz evlisiniz. vajinismus diye bi hastalık var biliyorsundur zaten çok kolay bi şekilde çözülüyor korkutma kendini daha fazla uzatma git bi doktora anlat derdini devasını bul

Bence biz ev arkadasi olduk artik, beraber cok iyi vakit geciriyoruz evin icinde ama cinsellik 0. Ben takmiyorum cokta, zamani gelince olur diyorum.
kedicik kanka modunda devam edersen eşini kaybedebilirsin zamana bırakma dene psikoloğa git ama bişeyler yap ki evliliğini kurtar eşini de daha fazla üzme

Kedicik bu işin zamanı mı olur? Ev mi alıyorsunuz? Zaman yaratmazsanız daha cok beklersiniz.

arkadaşım yani ilk gece demi olmadı yani sende klasik vajinusmus olma korkusu var. Canım bak bu topik cinsellik topigi degil
o yuzden daha edebinle yazacagım, erkegi yataga ceken daima kadındır. Erkek bir hayvandır, onu salanda, toplayanda,
kontrol edende kadındır. Şimdi siz 2niz kalıyorsanız ve eve aynı zamanda mı geliyorsunuz , bu konuda birsey yazmamışsın
ben öyle varsaydım, birde unutma yemek sonrası insana daima rehavet çöker, bu yuzden cooook ac değilseniz eger
mesela bir banyo hazırlayacan,evde kuvet yada duş farketmez, unutma cıplaklık ve ten teması her erkegi kendine ceker
Bu noktada iş sana düşüyor eger senle beraber banyoya girerse, yok diyelim girmedi salonda oküz olarak bekliyor seni.
Bu durumda sende git en ic gıcıklayıcı geceligi giy, mesela benimkisi onun don ve fanilalarını giymemden haz alırdı
uzerimde cok sexi dururmuş, ama umarım o benimkileri denemiyordur :)), sonrası zaten tahmin ettigin gibi. Azıcık hayal gucun
olacak ve yumuşak olacan, ikinizde korkak tavşansınız su an.

Allahhhhhhhh sabah sabahhh gözümden yas getirdin cnmmm yaaa helalll sanaaa süper biii cvp olmus

bence seninkileri denemiyodur denemiyodurrrrr COK tatliiiiydi yaaa cümlen:111:

Kankalık keyifli bir ilişki türü ama erkeklere yetmez bilesin

Sorunu çözecek şey doktor yardımı bunun da farkındasın

Eşinin sabrını çok fazla sınama istersen, konu açılalı hayli zaman olmuş, normal bir erkek bunca zaman böyle icraatsız yaşamaz. Ya tatmin olmanın bir yolunu bulmuştur ya da onda da bir sorun vardır. Ertelemek çözüm değil artık harekete geçmen lazım. Yardım alın ...

bekleyin bakalım belki kendiliğinden olur, kızlar konu sahibi ilk kez ilişkiye girse bile sonrası gelmez gibime geliyo, yani bu klasik ilk gece ilk ilişki korkusu değil, cinselliği hayatında geri plana atmış ve böyle yaşamayı seviyo, aramıyo, sorun olduğunu bile kabul etmiyo, bu yönde mesajları var bu sayfada, aseksüellik söz konusu bence

Ben de eşimle iki ay falan birlikte olamamıştık. Benim eşim kadın doğum uzmanı bana parmak egzersizi yapmalısın diye baskı yapmıştı. Tabi ben yapamadım çok korkuyordum. Valla biz hiç öyle arkadaş gibi falan değildik çok kavga ediyorduk. Eşim bana bilerek yapıyorsun bile demişti. Sana tavsiyem tedavi yöntemleri araştır. Psikiyatriye gitmeni tavsiye etmem benim sonucum hüsrandı.

Son düzenleme:
3-5 gün hadi bilemedin 1 hafta 10 gün neysede 2 ay boyunca ikinizinde bir yardım almaya çalışmaması veya bunu takmaması ilginç. hani bende öyle aman aman bayılan bir insan değilim ama doğanın kanunu bu evlilik birliktelik çocuk vs. zamana bırakma zamanı geçmiş bencede çok iyi uzmanlar var bu konularda. yardım almalısınız.

canım konu geçen sene açıldı 1 sene oldu yani

iyi de bir yıl geçmiş sanki nasıl zamanı gelince olur ya.
hala doktora filan gitmediyseniz yuh diyorum. bu kadar zor mu i uzmandan yardım almak
sen takmamaya devam et.
bu gidişle kocan seni hakikaten de sadece arkadaş olarak görüp soluğu dışarıda başka kadınlarda alır benden söylemesi
o zaman da pişman olucaksın çaba harmadığın için

arkadaşlara katılıyorum ,kocan seninle ev arkadaşı olmuş ama zannetmeki ihtiyaçlarını unuttu,yakında üzerinde başka kadınların kokusunu alırsan,bilgisayarında telefonunda başkaa kadınların izine rastlarsan şaşırma,bu herşeyden acı olur senin için,tabi eşini seviyor ve umursuyorsan,benden söylemesi.Bir evde sadece hizmetçi gibi yemek temizlik yapmayı,özel hiçbirşey paylaşmamayı,dokunmamayı,öpmemeyi,sarılmamayı nasıl sindiriyorsunuz ? hayret...Bence hala fırsatınız varken -çünkü kağıt üzerinde evliliğiniz devam ediyor - birşeyleri değiştirmeye çalışın. Ben eşinin yerinde olsam, ne kadar sevsem de güvensem de zamanla şüphe ederdim,acaba daha önce de oldu da saklamaya mı çalışıyor diye ,ayrıca zamanla senden sıkılıp boşanmak da isteyebilir,seni sadece bir ayak bağı ,özgürlüğünün önünde bir engel olarak görebilir .bunları düşünüyor musun??? Cinsellik evlilikte çok önemlidir.Eşleri birbirine bağlar,sevgiyi pekiştitir,sorunların çözümüne katkı sağlar.Olaya bu açılardan da bakın.

çok basit birşey olarak görmüşsün.
neden gözünü korkutuyorsun?
zaten bu psikolojk bir rahatsızlık.

ben buna rağmen gebe kaldım ve sorunum hamilelikte çözüldü.
ve yaşamayan kmse bilemez.gerçekten çok zor bir durum.
eşinin destek olması lazım konu sahibi,küsmekle olmaz bu iş.
ha bnm üstün zekalı eşim de garip gurup davranırdı,halyle problemi ben tek başıma çözmek zorunda kaldım.
en başarılı yol parmak egzersizleri,interneti iyice bir araştr.

benzer cvpları gördüm yine.
cnm sakın kendini korkutma.
çözümünü bulmaya çalış.
arkadaşlar,konu sahibi zaten söylediklerinizi yaşıyabilrm diye korkuyor.
ben eşimi görmüştüm rüyamda bir başka kadınla.hem de cinsel münasebette iken.
çok acı çektm,fakat bana bir hırs geldi ve dr.suz bu durumu yendm.
doktora gtmek kesnlkle bir çözüm değil.
devlet dr.ları ise hemen ameliyat ediyorlar.ne saçma!!!!!!!!

ben sizin konu açmanızdaki amacınızı anlayamadım.

zaten sizin cinsellikle ilgili bir çabanız yok ki bunu tedavi 1 yılı geçmiş hala hiç tedavi konusunda bir adım atmamışsınız ve burayda her ay gelip hala olmadı diye yazıyorsunuz gerekten ilginç bir durum. Herkesin severek ve zevk alarak yaptığı şeyden acıyor gibi bahaneler uydurmak çok saçma. Ama evliliiğin gerekliliklerini yerine getirmemek, eşinle sürekli arkadaç gibi yatağa girmek yada bir filmde cinsel bir sahne izlendiğinde hiç içinden neden bizde neden böyle bir sorun varda olmuyor yapamıyoruz diye kendini eksik hissetmiyormusun.

Konuna zaten herkes ilk gece deneyimleri hakkında açıklamalarda bulunmuş bunlara rağmen olmuyor napalım Allah vergisi diyip köşeye çekilmek doğru değil.

Ben eşine şaşırıyorum nasıl 1 sene beklemiş sabretmiş...

erkek böyle durumlarda hemen soğumaya baslıyor ve kavgalar huzursuzluklar çıkıyor bayıltsın seni ozaman :))) yada alkol felan alıosanız sarhoşken şeyedin:)))

kızlar konu sahibi hiç yorum yapmıyo bu sayfaya boşuna yazıyoruz
topikte olduğu zamanlarda da yazmıyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…