erkek böyle durumlarda hemen soğumaya baslıyor ve kavgalar huzursuzluklar çıkıyorbayıltsın seni ozaman :))) yada alkol felan alıosanız sarhoşken şeyedin:)))
bence de hafif kafası iyiyken deneseler olur ama benim bu son yazışım çünkü konu sahibi tınlamıyor,işletiliyoruz gibi geldi aslında.konunun kapanması iyi olur.
ve malesef iki yil olacak nerdeyse, hala birlikte olamadik. Cevremde kimse bilmiyor bu durumu, anlatamamda. Esimin ailesinin kulagina gitse hos seyler olmaz, onlar her an cocuk haberi bekliyor cunku bizden.
Denemelerimiz oluyor ama benim bacaklarim kaskati kesiliyor, o is yaklasinca ve ben geri cekiliyorum aci cekmekten korktugum icin. Canimin bu kadar tatli oldugunu bilmezdim. Esim icinde uzuluyorum her yanastiginda hayal kirikligi olusuyor adamda ama bende napicagimi bilemedim. Ama yapana kadar deniyecegim, ama cok zormus boyle hayal etmememistim ben.
ben sizin konu açmanızdaki amacınızı anlayamadım.
zaten sizin cinsellikle ilgili bir çabanız yok ki bunu tedavi 1 yılı geçmiş hala hiç tedavi konusunda bir adım atmamışsınız ve burayda her ay gelip hala olmadı diye yazıyorsunuz gerekten ilginç bir durum. Herkesin severek ve zevk alarak yaptığı şeyden acıyor gibi bahaneler uydurmak çok saçma. Ama evliliiğin gerekliliklerini yerine getirmemek, eşinle sürekli arkadaç gibi yatağa girmek yada bir filmde cinsel bir sahne izlendiğinde hiç içinden neden bizde neden böyle bir sorun varda olmuyor yapamıyoruz diye kendini eksik hissetmiyormusun.
Konuna zaten herkes ilk gece deneyimleri hakkında açıklamalarda bulunmuş bunlara rağmen olmuyor napalım Allah vergisi diyip köşeye çekilmek doğru değil.
Ben eşine şaşırıyorum nasıl 1 sene beklemiş sabretmiş...
Birazcik empati kurmaya calisin isterseniz? Cunku yasamayan bilemez.
hayir doktora gitmedim hala, cunku sorunun beyinde bittigine inaniyorum. caba gostermek zorundayim esim icin, ve cocuk planlari icin.
Her denemede vucudum kitleniyor, bu sorunu halletmem lazim, esim elinden geleni yapiyor beni rahatlatmak icin ama yine olmuyor.
hayir doktora gitmedim hala, cunku sorunun beyinde bittigine inaniyorum. caba gostermek zorundayim esim icin, ve cocuk planlari icin.
Her denemede vucudum kitleniyor, bu sorunu halletmem lazim, esim elinden geleni yapiyor beni rahatlatmak icin ama yine olmuyor.
siz cinsellik sorununuzu beyninizde bitirmeye çalışırken eşiniz evliliğinizi bitirmesin?
Hayir esim standart turk kafa mantigiyla yasayan bir es degil. Bunun bir hastalik rahatsizlik oldugunu biliyor, caba gosterdigimide biliyor. Cinselligimiz yok ama biz cok guzel ve eglenceli kaliteli vakit gecirebiliyoruz, hersey cinsellikle bitmiyor evlilikte. Yani onsuzda olur emin olun!
Hayir esim standart turk kafa mantigiyla yasayan bir es degil. Bunun bir hastalik rahatsizlik oldugunu biliyor, caba gosterdigimide biliyor. Cinselligimiz yok ama biz cok guzel ve eglenceli kaliteli vakit gecirebiliyoruz, hersey cinsellikle bitmiyor evlilikte. Yani onsuzda olur emin olun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?