Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

erkek böyle durumlarda hemen soğumaya baslıyor ve kavgalar huzursuzluklar çıkıyor bayıltsın seni ozaman :))) yada alkol felan alıosanız sarhoşken şeyedin:)))

bence de hafif kafası iyiyken deneseler olur ama benim bu son yazışım çünkü konu sahibi tınlamıyor,işletiliyoruz gibi geldi aslında.konunun kapanması iyi olur.

Son düzenleme:
Konu sahibinin eşiyle empati yapıyorum.

Evlendim,eşimin ilk gece korkusu var olabilir

çok iyi anlaşıyoruz vakit geçiriyor ama eeeee

adamda tık yok cinsellik umrunda değil

ben de put değilim,süs olsun diye almadım ya ben bu adamı, valla duramam

hala mı konu güncel yaaa inanamıyorum artık
eşinin sabrına hayran kaldım

Ve malesef iki yil olacak nerdeyse, hala birlikte olamadik. Cevremde kimse bilmiyor bu durumu, anlatamamda. Esimin ailesinin kulagina gitse hos seyler olmaz, onlar her an cocuk haberi bekliyor cunku bizden.

Denemelerimiz oluyor ama benim bacaklarim kaskati kesiliyor, o is yaklasinca ve ben geri cekiliyorum aci cekmekten korktugum icin. Canimin bu kadar tatli oldugunu bilmezdim. Esim icinde uzuluyorum her yanastiginda hayal kirikligi olusuyor adamda ama bende napicagimi bilemedim. ama yapana kadar deniyecegim, ama cok zormus boyle hayal etmememistim ben.

mrb kedıcıkk bızde 2 ay gecmıstıı bırlıkte olamadıkk ama ınan hıc korkulcak bısı yok ılk anlarda acı oluyo ama alısıyosunn ve kendını sıkmamam lazım bıde kas gevsetıcı sakınlestırıcıı ıcsenn denesenn..senı cok ı anlıyorum bende hıc kımse anlatamadım ne ablam var ne kız kardesım tek kızdım o yuzdenn ancak esın ve senın sag duyulu pozıtıf olmanız ıle asarsınız

kendimi cok skiyorum bacak kaslarim tutuluyor bir agri giriyor heryerim tutuk gibi oluyor ve vazgeciyorum denemeye, her defasinda aynisi oluyor. Nerdeyse iki sene olucak, esimede uzuluyorum yani sonucta sorun benden kaynaklaniyor ama adam nereye kadar sabr edecek. artik care uyusturucu haplar kullanmak belkide

ne sabretmesi arkadaşım,hiçkimse bana bunu inandıramaz.buna savretmek için erkek olmamak lazım yada bayanlardan değilde erkeklerden hoşlanmak lazım.başkada çözüm yoktur. allahım hala bu konuya yazıyorum yaaaaaa

Birazcik empati kurmaya calisin isterseniz? Cunku yasamayan bilemez.

kedicik ilk konuyu açtığın zamanlarda ve uzun bir süre senin zaten hevesinin olamdığınıdüşünüyordum ama artık en azından çaba göstermeye başlamışsın gibi,

önceden olmasa nolucakki diyordun artık olana kadar deniycemd iyorsun

geç oldu ama buda bi gelişme ,eşini düşün birde bebeğinin olma ihtimalini her bayan bir çocuğu olsun ister ,

doktora gidiyormusunuz

hayir doktora gitmedim hala, cunku sorunun beyinde bittigine inaniyorum. caba gostermek zorundayim esim icin, ve cocuk planlari icin.

Her denemede vucudum kitleniyor, bu sorunu halletmem lazim, esim elinden geleni yapiyor beni rahatlatmak icin ama yine olmuyor.

kedicikk asında doktora gitsen çok iyi olur
doktora gidersen kitlenme sorununu gidermek için gevşetici verir bu sorununu beyninden atarsın

arada gelip buraya yazıyosun hala olmadı diye insanlar bi sürü şey söyledi sana buraya yazacan kadar bi doktora git artık bence

sorunun beyinde bittiğini biliyosunnn.............. iki senediirrr...?????

ya sabıırrr......

siz cinsellik sorununuzu beyninizde bitirmeye çalışırken eşiniz evliliğinizi bitirmesin?

siz cinsellik sorununuzu beyninizde bitirmeye çalışırken eşiniz evliliğinizi bitirmesin?

Hayir esim standart turk kafa mantigiyla yasayan bir es degil. Bunun bir hastalik rahatsizlik oldugunu biliyor, caba gosterdigimide biliyor. Cinselligimiz yok ama biz cok guzel ve eglenceli kaliteli vakit gecirebiliyoruz, hersey cinsellikle bitmiyor evlilikte. Yani onsuzda olur emin olun!

Artık kendinizi şartlandırmak vazgeçip şu anki durumunuzun anormal olduğunu, normal durumunuza dönmek için bir an önceyapmanız gerektiğini hatırlayın ve işi daha fazla uzatmayın...

bunun türk mantıklı olmakla ilgisini anlamadım. rahatsızlık derseniz ona da çare doktordur, beynimiz bizi bir yere kadar kurtarır. cinsellik herşey değildir ama cinsel ilişkinin kurulmaması başlı başına boşanma sebebidir. eşinizle ve diğer erkeklerle ilişkiniz arasında bir fark olmalı ,değil mi? Ha mutluyum demişsiniz, Allah daim etsin, ne diyeyim...

O zaman konuyu kapattırın da burayı meşgul etmesin bari.
Kanka kanka takılın madem:))
Siz çözmüşünüz olayı zaten
olmasa da olurrrr..
Yeni açacağınız konuyu şimdiden kestirebiliyorum ama neyseee
kolay gelsin size!!!

onsuzda olabilir belki ama onunla çok daha güzel olur madem olmadı diye burda boşuna söyleme. tuananın dediği gibi kanka kanka takılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…