hayir doktora gitmedim hala, cunku sorunun beyinde bittigine inaniyorum. caba gostermek zorundayim esim icin, ve cocuk planlari icin.
Her denemede vucudum kitleniyor, bu sorunu halletmem lazim, esim elinden geleni yapiyor beni rahatlatmak icin ama yine olmuyor.
Hayir esim standart turk kafa mantigiyla yasayan bir es degil. Bunun bir hastalik rahatsizlik oldugunu biliyor, caba gosterdigimide biliyor. Cinselligimiz yok ama biz cok guzel ve eglenceli kaliteli vakit gecirebiliyoruz, hersey cinsellikle bitmiyor evlilikte. Yani onsuzda olur emin olun!
Arkadaslar hastayim diyomus esine eside bunun bir hastalik oldugunu biliyormus doktora gitmeden teshiside koymuslar .
Valla cinsellik olmadan 1 ay,evli kalamam kalirsamda ona dunyayi zindan ederim
Kocasi tabiki aldatiyodur napcakki
Valla cinsellik olmadan 1 ay,evli kalamam kalirsamda ona dunyayi zindan ederim
Kocasi tabiki aldatiyodur napcakki
Arkadasin cani cok tatli
Dokunmakalbime arkadas iki senedir evli artik[/QUO kocasıda hiç dert etmiyor olsada
Arkadasin cani cok tatli
Dokunmakalbime arkadas iki senedir evli artik
aynen san katılıyorum cinsellik olmadan evlilik olmaz olamaz e bu adam 2 aydır kendini bi çok değişik yollarla tatmin ediyordur .Yada başka biri vardır erkeler cinselliğe çok öenm veriyorlar kim olursa olsun bu gerceği herkesde biliyor
aramızda hiç kadın doğumcu ya da psikolog olan tanıdığı olan falan yok mu sevabına tıbbi şeylere teşvik edecek insanlar yok mu bu çifti? kendi kendini tedavi etmeye çalışıyor hanımefendi yıllardır, bunun faydasızlığını ve gereklilikleri "canım bi şey olmaz" demek yerine göstermeye çalışsak keşke. burada olur canım geçer sen halledersin, beterin beteri var gibi tavsiyeler vermek yerine doktora yönlendirmeye çalışmamız gerekmiyor mu? içini rahatlatmasına sebep olmayın yoksa kılını kıpırdatmayacak konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?