Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Ben bu tarz hastaliklari pek anlayamiyorum. Acaba küçükken korkutulduk yok söyle oluyor yok böyle olur diye mi? Benim arkadasimda kocasiyla aylarca iliskiye giremedi korkudan ama girdikten sonra kendi haline güldü. Çünkü bunda acima gibi bir sey yok ki. Ben hissetmedim bile hem de hiç. Doktorlardan da mı duymadiniz bu acimama olayini. Yillarca iliskiye giremeyenler hem kendilerine hem eslerine eziyet ediyorlar. Bari az az baslayin belki yarari olur

Son düzenleme:
bizde evlendiğimizde ilk bi ay yapmayı başaramadık :)

yetiştiriliş yüzünden, herşey ayıp denirken bi anda hooooop ''bu adama ayıp değil'' i bünye kabul etmiyor

utanıyosun sıkılıyosun

bi de canın acıyo

bi ay yapamadık.. balayında herkes neler neler yaparken :) biz deniz kenarında yürüyoduk :))

Kedicik hic unutmam,kk da bir derdim var bölümün senin konunla kesfettim.Öncesinde dügün öncesi ve ceiyz bölümünü ziyarteci olarak takip ediyordum.Googla a aynen söyle yazdim 2 aylik evliyim birlikte olmadik,ve sip diye senin konun cikti,ben de bi iki gün düsünüp üye olup konu acmaya karar verdim,önce seni de benden sandim ama sonra anladimki sorun sende ve hic cabalamiyordun da üstelik.Ama simdi görüyorum ki cabalamaya baslamissin,ben o adamcagizin neler cektigini okdr iyi anliyorum ki,kimse sana sacma sapan doktorlara para dök de demiyor,bak kk da vajinismus bölümü var arada takip edioyrum,egzersizler ,aparatlar vs dene,deneyip basarili olan cok üye var.Hersey gönlünce olsun,umarim seni kirmamisimdir,kirdiysam da kusura bakma,seni tanimam etmem iyiligni düsünuorum sadece ve de evliligini .

canim msjin icin sagol..

Bizde hala tik yok, denemedigimiz icin daha dogrusu firsat bulamadik denemek icin, isten her gun yorgun argin geliyoruz yemek yiyip uyuyoruz hemen, esim cok agir bir iste calisiyor, elini kaldirmaya gucu kalmiyor. Insalah yakin zamanda deniyecegiz.

Cahilliğimi mazur görün ama benim bildiğim bu işler öyle planlı programlı olmaz ve sizi gerçekten tebrik ediyorum (eşinizide tabiki) sizde ne sabır varmış ama.

2 yıl geçti gitti hala yakın zamanda diyosun ne kadar ağır iş yani anlamıyorum ki

nasıl ya.2 yıldır devamlımı yorgunsunuz ve vaktiniz yok. şaka olmalı bu mesaj:))

Yoğun iş kısmını anladım da 2 seneden bahsediyorsunuz...
2 senede hiç mi zamanınız olmadı
Tatil, kaçamaklar, yıllık izin de mi yok?

Cahilliğimi mazur görün ama benim bildiğim bu işler öyle planlı programlı olmaz ve sizi gerçekten tebrik ediyorum (eşinizide tabiki) sizde ne sabır varmış ama.
Boyle seyler benim icin ilk olacagi icin tabiki planli olmasi lazim, sonucta hala cekiniyorum..

konusahibinin eşi bu kadar dayandığına göre "onda da bir sorun vardır" diye düşünmeden edemedim
yok esim cok istekli, her aksam sokuluyor bana ama sonra hayalkirikligi ben hazir degilim.

Yoğun iş kısmını anladım da 2 seneden bahsediyorsunuz...
2 senede hiç mi zamanınız olmadı
Tatil, kaçamaklar, yıllık izin de mi yok?

nasıl ya.2 yıldır devamlımı yorgunsunuz ve vaktiniz yok. şaka olmalı bu mesaj:))

Arkadaslar bizim durum baya karisik, yani oyle hep kaldigimiz biryer yok, bazen kayinvalidede, bazen annemlerde bazende evimizde, esimin isi dolayisi ile, biryere alismis degilim, yani kendi evime bile alismis degilim tam olarak surekli kalmadigimiz icin, o yuzden yerimide yadirgiyorum

keske saka olsa, buna en cok ben sevinirdim inaninki

bahane üretmeyin allah aşkına. millet yeri geliyor sapın samanın içinde yapıyor o işi.

valla bız ocak ayında ev tasıdık hatta esım bır cok esyayı sırtında tasıdı yatak odasının tum parcalarını yuruyerek sırtında bır arkadasıyla getırdı bende sureklı evde ınsaat pıslıgı temızlıyordum dusun o 3 gun ıcınde
bız hep beraber olduk
ne işi ne yorgunlugu inanamıyorum karşınızdaki insanlar cok sessiz kaldıgı için bu iş bu kadarda uzuyor dıye dusunuyorum

kedicikte eşi, tullipte tullip cok yeterli adımlar atamadı bana göre

gerekirse bunun acıklamasını yaparım ama suanda yazmayı dusunmuyorum

yani hiç mi çekim olmaz karı koca arasında 2 yıl yaa, kocanı arzulamıyo musun hiç, tamam bende korkuyodum 3 günde biz bekledik ama ben eşimi istiyodum yaa

bir insan seks yapmayı nasıl unutur nasıl fırsat bulamaz ben anlamıyorum anca bir rahatsızlığı varsa böyle olur ama ssen böyle olduğunu da düşünmüyorsun sana normal geliyor tüm bunlar. yani hiçbişey olmasa bile uykuda orgazm bile olur cinsel hayatı olmayan kişiler. ne bileyim biraz özel bir soru tabii cevap vermemek senin seçimin ama hiç mi böyle birşey de olmadı hayatın boyunca. günde 3 kez sevişen insanları da sapık diye nitelendirmiştin geçen bir konuda tamam çok gelebilir ama sapıklık diye düşünmen için seksten nefret ediyor olman lazım ki bu da normal değil. bak doktora gitmezsen olmaz belki çok basit bir tedaviyle bile normal yaşantıya adapte olabilirsiniz ha eğer aseksüelsen de bu öğrenilir ona göre bir karar verirsiniz böyle hayat mı geçer ya. eşinin de bu işten vazgeçmiş olması çok düşündürücü onun da aklına gelmiyor ne oluyor size böyle ya ?

yani hiç mi çekim olmaz karı koca arasında 2 yıl yaa, kocanı arzulamıyo musun hiç, tamam bende korkuyodum 3 günde biz bekledik ama ben eşimi istiyodum yaa

Ay bilemem içi gecmiş bunların yanı bu ıs vajınısmustan gecık yahu sen kendınde boyle bır problem var ne dıye evlenıyorsun baska bırnınde basını yakıyorsun
hadı korkuyosun neden doktora gıdıp ugrasmıyorsun daha neler ya

insanların anaları babaları ölüyorda 3 gun sonra yapıyorlar bu işi yahu öyle değilmi?
inanamıyorum bu kız kocasını ıyı degılım dıye tulipin kocası tulipi depresyondayım dıye kandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…