Kedicik hic unutmam,kk da bir derdim var bölümün senin konunla kesfettim.Öncesinde dügün öncesi ve ceiyz bölümünü ziyarteci olarak takip ediyordum.Googla a aynen söyle yazdim 2 aylik evliyim birlikte olmadik,ve sip diye senin konun cikti,ben de bi iki gün düsünüp üye olup konu acmaya karar verdim,önce seni de benden sandim ama sonra anladimki sorun sende ve hic cabalamiyordun da üstelik.Ama simdi görüyorum ki cabalamaya baslamissin,ben o adamcagizin neler cektigini okdr iyi anliyorum ki,kimse sana sacma sapan doktorlara para dök de demiyor,bak kk da vajinismus bölümü var arada takip edioyrum,egzersizler ,aparatlar vs dene,deneyip basarili olan cok üye var.Hersey gönlünce olsun,umarim seni kirmamisimdir,kirdiysam da kusura bakma,seni tanimam etmem iyiligni düsünuorum sadece ve de evliligini .
canim msjin icin sagol..
Bizde hala tik yok, denemedigimiz icin daha dogrusu firsat bulamadik denemek icin, isten her gun yorgun argin geliyoruz yemek yiyip uyuyoruz hemen, esim cok agir bir iste calisiyor, elini kaldirmaya gucu kalmiyor. Insalah yakin zamanda deniyecegiz.
nasıl ya.2 yıldır devamlımı yorgunsunuz ve vaktiniz yok. şaka olmalı bu mesaj:))canim msjin icin sagol..
Bizde hala tik yok, denemedigimiz icin daha dogrusu firsat bulamadik denemek icin, isten her gun yorgun argin geliyoruz yemek yiyip uyuyoruz hemen, esim cok agir bir iste calisiyor, elini kaldirmaya gucu kalmiyor. Insalah yakin zamanda deniyecegiz.
canim msjin icin sagol..
Boyle seyler benim icin ilk olacagi icin tabiki planli olmasi lazim, sonucta hala cekiniyorum..Cahilliğimi mazur görün ama benim bildiğim bu işler öyle planlı programlı olmaz ve sizi gerçekten tebrik ediyorum (eşinizide tabiki) sizde ne sabır varmış ama.
yok esim cok istekli, her aksam sokuluyor bana ama sonra hayalkirikligi ben hazir degilim.konusahibinin eşi bu kadar dayandığına göre "onda da bir sorun vardır" diye düşünmeden edemedim
Yoğun iş kısmını anladım da 2 seneden bahsediyorsunuz...
2 senede hiç mi zamanınız olmadı
Tatil, kaçamaklar, yıllık izin de mi yok?
nasıl ya.2 yıldır devamlımı yorgunsunuz ve vaktiniz yok. şaka olmalı bu mesaj:))
Arkadaslar bizim durum baya karisik, yani oyle hep kaldigimiz biryer yok, bazen kayinvalidede, bazen annemlerde bazende evimizde, esimin isi dolayisi ile, biryere alismis degilim, yani kendi evime bile alismis degilim tam olarak surekli kalmadigimiz icin, o yuzden yerimide yadirgiyorum
keske saka olsa, buna en cok ben sevinirdim inaninki
yani hiç mi çekim olmaz karı koca arasında 2 yıl yaa, kocanı arzulamıyo musun hiç, tamam bende korkuyodum 3 günde biz bekledik ama ben eşimi istiyodum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?