Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

belki alışkanlık olmuştur artık:44: alışkanlıktan kurtulmak da kolay olmaz:26:

Cekim gucude yok aramizda pek, sadece sarilip yatiyoruz o kadar.
Yani o beni arzuluyorda, benim canim oyle seyleri pek istemiyor, sonrada bizimki yanlis anliyor dogal olarak,

Son düzenleme:
e peki hiç anne olmak istemicek misin

nemi , suanda hassassın tamamda anne olmakla seksı nasıl bagdastırırsın guzelım seks yoluyla cocuk olmasaydı cocuk hep mesela dunyada yaradılıs doktor tarafından tup bebek gıbıde olsaydı ınsanlar seks yapmıyacakmıydı?

Ama kendınde boyle bır sorun varsa elalemın genc delıkanlısınıda alıp söndürmenin alemi yok

capa tıp fakultesınde cınsel sorunmlarla ılgılı bır bolum var ben olsam kırk kere gıtmıstım
hata ben eskı esımın sorunu ıcın ben gıtmıstım defalarca tedavıde gordum anladımda anlattımda

ınsanlar karsılarına gelene boyun egmeye cok meraklı bu benım dogama aykırı mesela

Anne olmakta istiyorum ama esimi mutlu etmeyi daha cok istiyorum.

gecen agir laflar etti, millet coluk cocuk dogurruken biz daha kari koca bile olamadik, senden bir halt olmaz felan dedi ne otlek insanmissin dedi agirima gitti ama hakli adam.

gercekten cok korkuyorum bilmiyorum nolcak boyle.

ben sana o zamanlarda yazmıstım gene yazıyorum bu sekılde devam ederse kı hatta tedavıde olsan mekanık olarak o ısıde yapsan bu ıstek kısmını doktora gıtmeden asla cozemezsın
senın evlılıgın bıtmeye mahkum

neden hıc caba harcamıyorsun?

yok o şekilde düşünmedim ben, hani annelikte kadınlar için bi dürtüdür biyolojik saat vardır o istek de mi yok anlamında dedim, yoksa seks yapmadan enjekte ettiriverir kendine artık herşey mümkün

ben evli değilim ama mantıken çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum. neticede bu kadar insan nasıl doğdu?
acısa bile en fazla ne kadar acır? öldürmez değil mi?
ya da düşün bu acıdan ölen kim var?

hiç denemezsen zaten yapamazsın. acırsa da biraz acısın ne olacak. mutluluğundan önemli değil ya?

Boyle seyler benim icin ilk olacagi icin tabiki planli olmasi lazim, sonucta hala cekiniyorum..

yok esim cok istekli, her aksam sokuluyor bana ama sonra hayalkirikligi ben hazir degilim.

Ciddi misiniz....????? İlk olucak ., planlı olsun diyorsunuz da 2 yıl olmuş evleneli hiç mi planını yapmadınız bu işin...
Hem planlı olması gerekmez ki illaki ,,, o an sadece istekli olman yeter.....
Hiç mi istek olmaz bir insanda sevdiği adama karşı..????

Eşin de çok sabırlıymış doğrusu.....

Karı koca gibi değil de 2 arkadaş gibi yatmak çok saçma yaaa......

alkol kullanmayi denedin mi.. belli bi saatten sonra nasıl olsa btün kasların gevşiyor.. sonra kapat ışıkları gir çarşafın altına.. daha ne diyeyim..

Bu yaşadıklarını 6 ay yaşadım ben, senin gibi düşünüyordum, keşke hiç böyle bir mecburiyet olmasa ömür boyu aklıma gelmez diyordum. Çünkü fiziksel olarak sorun bendeydi, benim mücadele edip iyileşmem gerekiyordu.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html Bu konuya girmeye başladım, benim gibiler hep ordaydı, kendimi dünyada tek hissediyordum ama bu sorunu çeken sadece ben değildim. Benim gibi olanlarla sohbet etmek, heleki bunu yenmiş olanlardan tavsiyeler almak beni oldukça yüreklendirdi. Artık 2013 yılına girmek üzereydik, dedimki "yeni yıl sen gelmeden ben bu sıkıntıyı aşacağım Allahın izniyle"

Elhamdülillah öyle de oldu.

2 yıl çok uzun bir zaman, evliliği tehlikeye sokar Allah muhafaza. Artık bir yerden başlamalısın, ben sana bu işten fazlasıyla nasibini almış biri olarak bütün konuları bırakıp sadece http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html bu konuyla ilgilenmeni tavsiye ediyorum. Gir bak orda senin gibi onlarca insan var, ilk adımın bu olsun hadi burdan başla artık. Bak sayfalar akmış gitmiş, sen hala aynı yerinde sayıyorsun. Bunu önce KENDİN için, sonra eşin için yenmelisin. Önce KENDİN için...

bişeyler yapmazsan evliliğin bitecek, bak eşin sana sırnaşıyomuş demek ki sandığın kadar yorgun değil adam, e nolcak böyle reddedile reddedile

beynimle çözeceğim diyordun; o da bir yere kadarmış değil mi? insan her zaman kendine yetebilseydi doktorluk diye bir meslek olmazdı di mi ama?

Allahtan korkmazsam iki kadeh icecem sonra deniyecegim ama iki dakkalik zevk icin ahiret hayatimi yakmaya niyetim yok.

Kas gevsetici suruplar felan aldim, olmazsa onlari deniyecegim, simdi yine baska bir yerde kaliyoruz. Gocebe gibi yasiyoruz yani evimden baska biyerdede asla deneyemem.

Doğru söylemiş eşin yani.....

Çok da haklı ,,, nereye kadar devam ederki bir evlilik bu şeklide...

eviniz yok mu nasıl evlilik bu hiçbi şeyi normal değil

adamı yapboz tahtasına çevirmişsin deneye deneye, o da bıkmış artık. kendi kendine debelenmenin ne anlamı var aklım almıyor. iki kadehin ahiret hayatın üzerindeki etkisini düşünürken , eşine yaşattığın duygu durumunu düşünüp onun günahından da kork derim.

bu gevsetıcelerı aldıgını aylar evvel baska bır yerde okumustum

neyse ıckıyle olmaz zaten onu gec bır kerede

Ama genede ıckıyle olacagını dusunup diğer sebebler ıcınmı yapmadın?
bilemiyorum bence sen kocanı bosa oyle ıckı ıc carsafın altına gırle olmaz o ısler doktora gıtmeden belkıde 1 yıl s urecek bır tedavın olacka onu gormeden bu sorunu sen asamazsın emınım kocan ılk basından berı senı boyle sozlerle kanırtasaydı coktan hallederdın sorununuda neyse
baska yerde yasıyorsunuz baska yerde yapamıyorsunuz
ne dıyebılırımkı ıyı o zaman

Sakın Harama bulaşmaya gerek yok.

Kas gevşeticiye falan da gerek yok, üstteki mesajımı okudun mu?

benım bır arkadasım vardı 7 senedır bu ısı yapamıyordu
ama sevısırlerdı baska turlu yaparlardı ama o ıs o yoldan hıc ıolmazdı anlatabılıyormuyum

sızde sevısmede yok , kocan senı aldatıyordur aldatmaması ımkansız olur
hıc mı uzmuyor bu dusunceler senı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…