Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Kizlar evimiz var, ama esimin isi dolayisi ile evimizde surekli kalamiyoruz malesef.

şurada yapılan yorumların tümünü okumadığınız belli
siz boşvermişken burada insanlar yardım etmeye çalışıyor ama göz ucuyla bakıyorsunuz.
neyse kolay gelsin

Cute, biraz acımasız değil misin?

Ne demek kocan seni aldatıyordur Kimsenin günahını almak gibi bir hakkımız yok burda. Neden aldatsın? Eğer bu yüzden aldatacaksa o işi yaparken de aldatır, hamurunda varsa tabi.

şurada yapılan yorumların tümünü okumadığınız belli
siz boşvermişken burada insanlar yardım etmeye çalışıyor ama göz ucuyla bakıyorsunuz.
neyse kolay gelsin

Gerçekten bana da öyle geldi.
---
Arkadaşım eğer okumayacaksan biz de boşuna debelenmeyelim burda. Gerçekten istiyorsan yardımcı olalım, kimse laf olsun torba dolsun diye takip etmiyor senin konunu.

esimin beni aldatmadigina eminim, bir insan bunu anlar, adamda allah korkusu var onemli olan o.
Bu durumumu anlayisla karsiliyor ama caba gostermemi istiyor, bari seviselim diyor ilk adimlari atalim, eger hastaliksa doktorlara goturuyum seni diyor, eger aldatsa ceker gider, bosar beni adamin sevgisini hissediyorum, cok severek evlendik ama o konuda mutsusuz. Hemen herkezde ne merakli aldatiyor damgasi koymaya.

ben onun canı acısın dıye soylemıyorum ben eskı esım yuzunden 3 ay sebebsız yere vajınısmus tedavısı gordum
onun kocası kız canım acıyor dedıgınde ay ay ay ne oldu demeseydı bu kız bu ısı zaten yapardı
gerceklerı gostermek lazım tamam 6 ay baska 2 sene ısteksız bır sekılde durmak baska degılmı sencede? sevısmemek öpüşmemek kocasını hiç okşamamak , eger adamında ıstegı yoksa , bırazda parası yoksa , daha once deneyımı yoksa aldatmamıs olabılır ama dıger turlusu pek mumkun gozukmuyor

o ısı yaparkende aldatabılır orası zaten erkeklerın mıdelerıyle alakalı ama bu konu farklı

Gerçekten bana da öyle geldi.
---
Arkadaşım eğer okumayacaksan biz de boşuna debelenmeyelim burda. Gerçekten istiyorsan yardımcı olalım, kimse laf olsun torba dolsun diye takip etmiyor senin konunu.

Arkadaslar tum yorumlari okuyorum ve gercekten kulak asiyorum ama teker teker hepinize yorum atamiyorum malesef.

Ama hemen gunah almaya gerek yok, yok esin aldatiyor yok baska sekilde ihtiyac goruyor, zaten aldatacaksa oyle bir adam olsa o isi yaptiktan sonrada yapar. Adam sokakta yururken bile baska kadinlara bakamiyor, yani b unu ben degil cevremdende duyuyorum, onun icin birine bakmak bile aldatmaya giriyor. O karakterde bir adam, ve cok mutlu etmek istiyorum onu ama benden bir halt olacagi yok, bu sorun yuzunden bosanmakta istemiorum, diyelimki bosandik * allah korusun * baska bir adamla evlensemde ayni sorunum olacak. Annem bu isi oldu bitti biliyor, tek 1 ay yapamadigimizi zannediyor, kaynanam ise bebek haberi bekliyor.

O zaman buna sadece ihtimal verebiliriz, eşin seni aldatıyor olabilir denilebilir. Ama eşin seni kesin aldatıyordur cümlesi acımasız bir yargı olur.
Söylediklerinde haklısın.

nereden eminsinki?
bir adam kac gun bosalmadan durabılır ? Ve bır erkek kac zaman cok pardon manuel takılabılır ?
Neyse güzelim sen kendini cok güzel kandırıyorsun elbette aldatmamıs olabilir ama bunu hıc yapmadıysa aklından 40 kere gecırmıstır sımdıye dek
Artık umarım tedavını olursun yoksa bır gun kocanı bır kadınlada yakalayabılırsın bırak aldattgıını duymaktan
kocanı mutlu etmeye calısmak ıstıyormussunda bence emınım sende mutsuzsundur yuzunde guller acmıyordur aynaya baktıgında anlamsız bırsey vardır
degermı ıkı dakıkalık acı ıcın omrunu curutmeye ,
bu yasak gunah degıl eslerın bırbırlerıyle olmaları sevaptır bılırsın

benim eski koca olaydı şu anlayışın binde birini göstermezdi bana, kocanın kıymetini bil; allah korkusunu bilmem ama peygamber sabrı var adamda. ha bi de allah korkusu olan nice adamlar gördüm ben metreslerine ev beğendiremeyen... aldatma dediğin şey karakterle alakalı bir durum

Kedicikk ben de aynı şeyi söylüyorum. Zaten mevzu burda eşinin ne yaptığı değil, sana bir soru sordum cevap alamadım, linkini verdiğim konudan haberin var mı?

Eğer dersen ki, ben gerçekten bu işi yenmek istiyorum, birebir seninle ilgilenip yardımcı olurum inşallah. Ama önce senin bize yardım etmen lazım, bu işin bitmesini gerçekten istiyor musun?

Eşinden önce kendini düşün, sen şuan evli ama eksik bir kadınsın. Neden kendini tamamlamak istemiyorsun?

Allah göstermesin eşin seni aldattığında "ben bunu hakettim" demeyecek misin?

Yoksa bu rahatsızlığı yenip, yine Allah göstermesin diyorum bu şartlarda eşin seni aldatsa bu sefer vicdanen rahat olacaksın öyle değil mi?

Bu iş en çok sana zarar veriyor, kendin için iyileş. Ve artık burda bir sürü bahaneler üretmeyi bırak.

Konu sahibi kardeşim burdaki yorumlarına bakıpta millet senin hakkında hüküm yürütüyor, yoksa seni kimse tanımaz ama sanki senin öyle bir sorunun yokta biz sorununu çöz diyezorluyormuşuz gibi oluyor.
Sana şu kadarını söyleyeyim eğer ben senin yerinde olsam ve eşimde böyle bir durumda olsa inan onu memnun ve mutlu etmek için hiçbir imkanım yoksa bile bir otele gider bugün bu işi hallederdim.
Ama senin farklı olarak bide psikolojik olarak bu işi halletmen gerekiyorsa o zaman git onuda hallet doktora gitmekte merasimle değil ya.

canım ben bekarım ama bana şu çok garip geldi :44:
''benim için olmasa da olur''
nasıl yani, ben de o hissi tatmadım ama ben sevdiğimi istiyorum yani isterim
olaya sadece cinsellikten haz alma diye bakma ki, sevdiğin adamla bedeninin bir bütün olması, onun sana karışması, senin biraz o olman.. aşk kokan duygular bunlar bence..
''şu an istemiyorum''
vajinusmus olan kadınların çoğu bunu ister ama korktuğu için yapamaz. sen ise direkt istemiyosun
yanlış anlama ama bişey sorucam. eşine aşık mısın, yoksa mantık evliliği mi yaptın?
çünkü bi insanın sevdiği adamı istememesi bence anormal bi durum

eşin bu kadar sevecen ve anlayışlıysa sen de ona saygı duyup neden tedavi olmuyorsun,neden bu denli bencil düşünüyorsun? şu anda seni aldatmyor olabilir ancak sen kılını kıpırdatmadıkça başka yollar arayabilir..cinsellik omadan evlilik olur mu? hani tedavi olmuş olsan,çaba harcasan da sonuç elde edemesen amenna diyecek bir şey yok..

bi msjında benden bi halt olmaz yazmışsın e harekete geçmezsen olmaz tabi..bir çok kadın cinsel sorunlar yaşıyor ama bunun çözümü ah bana vah bana demekle olmaz..

Boyle seyler benim icin ilk olacagi icin tabiki planli olmasi lazim, sonucta hala cekiniyorum..

bu işler planlamayla olmaz o anda istersin ve olur

ayrıca sen ramazan içinde çok istekli hevesli konuşuyodun hazırlığımı yaptım bu defa olcak diye yine noldu

kocan ne kadar sabırlı bir insanmış.... Bende kocamı sabırlı bilirim ama 2 gün o iş olmasın, adam ya güzellikle yada zorla diyor şaka yollu, 50 takla atıyor ikna edene kadar...

Bu kadar güzel bir hazdan kendinizi neden mahrum ediyorsunuz,

Yani bazılarınız kızacaktır bana eminim, ama şu vajinusmusu hiç anlamadım, geçmişte bir taciz olur, bir tecavüz olur anlarım bilinçaltıdır derim üzülürüm ama, diğer türlü acıyacak vs, bana şımarıklık geliyor insanlar koskoca çocuk doğururken bundan korkmak düşününce gerçekten anlamsız...

2 yıl bu 2 yıl, hiç mi çaba göstermediniz??? doktora gittiniz mi?

İnşallah bir an evvel kendinizi hazır hisseder bu işi yaparsınız. Yapıncada boşa geçirdiğiniz 2 yıl için çok üzüleceğinizi, ne kadar da gereksiz olduğunu düşüneceksiniz. Eşiniz Vallahi çok sabırlıymış aklım almıyor, bir erkek nasıl bekleyebilir 2 yıl Dininde olsun namazında olsun, yok yaa boşanır bırakır yine beklemez, eşinizin kıymetini bilin gerçekten nadir bir tür olsa gerek...

Ayrıca kas gevşeticiyle falan bu işler olmaz, öncelikle seksin acı değil, zevkli olduğunu beyninize kazıyın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…