Kizlar evimiz var, ama esimin isi dolayisi ile evimizde surekli kalamiyoruz malesef.
Kizlar evimiz var, ama esimin isi dolayisi ile evimizde surekli kalamiyoruz malesef.
benım bır arkadasım vardı 7 senedır bu ısı yapamıyordu
ama sevısırlerdı baska turlu yaparlardı ama o ıs o yoldan hıc ıolmazdı anlatabılıyormuyum
sızde sevısmede yok , kocan senı aldatıyordur aldatmaması ımkansız olur
hıc mı uzmuyor bu dusunceler senı :S
şurada yapılan yorumların tümünü okumadığınız belli
siz boşvermişken burada insanlar yardım etmeye çalışıyor ama göz ucuyla bakıyorsunuz.
neyse kolay gelsin
adamı yapboz tahtasına çevirmişsin deneye deneye, o da bıkmış artık. kendi kendine debelenmenin ne anlamı var aklım almıyor. iki kadehin ahiret hayatın üzerindeki etkisini düşünürken , eşine yaşattığın duygu durumunu düşünüp onun günahından da kork derim.
bu gevsetıcelerı aldıgını aylar evvel baska bır yerde okumustum
neyse ıckıyle olmaz zaten onu gec bır kerede
Ama genede ıckıyle olacagını dusunup diğer sebebler ıcınmı yapmadın?
bilemiyorum bence sen kocanı bosa oyle ıckı ıc carsafın altına gırle olmaz o ısler doktora gıtmeden belkıde 1 yıl s urecek bır tedavın olacka onu gormeden bu sorunu sen asamazsın emınım kocan ılk basından berı senı boyle sozlerle kanırtasaydı coktan hallederdın sorununuda neyse
baska yerde yasıyorsunuz baska yerde yapamıyorsunuz
ne dıyebılırımkı ıyı o zaman
benım bır arkadasım vardı 7 senedır bu ısı yapamıyordu
ama sevısırlerdı baska turlu yaparlardı ama o ıs o yoldan hıc ıolmazdı anlatabılıyormuyum
sızde sevısmede yok , kocan senı aldatıyordur aldatmaması ımkansız olur
hıc mı uzmuyor bu dusunceler senı :S
Cute, biraz acımasız değil misin?
Ne demek kocan seni aldatıyordurKimsenin günahını almak gibi bir hakkımız yok burda. Neden aldatsın? Eğer bu yüzden aldatacaksa o işi yaparken de aldatır, hamurunda varsa tabi.
Gerçekten bana da öyle geldi.
---
Arkadaşım eğer okumayacaksan biz de boşuna debelenmeyelim burda. Gerçekten istiyorsan yardımcı olalım, kimse laf olsun torba dolsun diye takip etmiyor senin konunu.
ben onun canı acısın dıye soylemıyorum ben eskı esım yuzunden 3 ay sebebsız yere vajınısmus tedavısı gordum
onun kocası kız canım acıyor dedıgınde ay ay ay ne oldu demeseydı bu kız bu ısı zaten yapardı
gerceklerı gostermek lazım tamam 6 ay baska 2 sene ısteksız bır sekılde durmak baska degılmı sencede? sevısmemek öpüşmemek kocasını hiç okşamamak , eger adamında ıstegı yoksa , bırazda parası yoksa , daha once deneyımı yoksa aldatmamıs olabılır ama dıger turlusu pek mumkun gozukmuyor
o ısı yaparkende aldatabılır orası zaten erkeklerın mıdelerıyle alakalı ama bu konu farklı
esimin beni aldatmadigina eminim, bir insan bunu anlar, adamda allah korkusu var onemli olan o.
Bu durumumu anlayisla karsiliyor ama caba gostermemi istiyor, bari seviselim diyor ilk adimlari atalim, eger hastaliksa doktorlara goturuyum seni diyor, eger aldatsa ceker gider, bosar beni adamin sevgisini hissediyorum, cok severek evlendik ama o konuda mutsusuz. Hemen herkezde ne merakli aldatiyor damgasi koymaya.
esimin beni aldatmadigina eminim, bir insan bunu anlar, adamda allah korkusu var onemli olan o.
Bu durumumu anlayisla karsiliyor ama caba gostermemi istiyor, bari seviselim diyor ilk adimlari atalim, eger hastaliksa doktorlara goturuyum seni diyor, eger aldatsa ceker gider, bosar beni adamin sevgisini hissediyorum, cok severek evlendik ama o konuda mutsusuz. Hemen herkezde ne merakli aldatiyor damgasi koymaya.
Arkadaslar tum yorumlari okuyorum ve gercekten kulak asiyorum ama teker teker hepinize yorum atamiyorum malesef.
Ama hemen gunah almaya gerek yok, yok esin aldatiyor yok baska sekilde ihtiyac goruyor, zaten aldatacaksa oyle bir adam olsa o isi yaptiktan sonrada yapar. Adam sokakta yururken bile baska kadinlara bakamiyor, yani b unu ben degil cevremdende duyuyorum, onun icin birine bakmak bile aldatmaya giriyor. O karakterde bir adam, ve cok mutlu etmek istiyorum onu ama benden bir halt olacagi yok, bu sorun yuzunden bosanmakta istemiorum, diyelimki bosandik * allah korusun * baska bir adamla evlensemde ayni sorunum olacak. Annem bu isi oldu bitti biliyor, tek 1 ay yapamadigimizi zannediyor, kaynanam ise bebek haberi bekliyor.
nickim o sayfadan haberı var ,
Selam kizlar,
Ben evleneli 2 ayi gecti ama hala beraber olamadik. Ilk zamanlar korkuyordum vs denemedik, balayindada denemedik, cunku cok korkuyordum oda korktugum icin onuda urkuttum oda uzerime gelmemek icin hic ustelemedi..
Simdi 2 ayi gecti, unuttuk herhalde birlikte olmayi, ne o konuyu aciyor, ne ben.. Adami iyice biktirdim herhalde. Ne zaman yanassa, simdi istemiyorum diyor. Oda artik ilk adimi atmak istemiyor.
Bunu kimse bilmiyornapicagimi sasirdim.. Benim icin olmasada olur zaten o hissi duyguyu o tadi tatmadigim icin icimde o seye karsi istek yok.. Ama peki ya onda. Nolcak boyle boyle.
Hergece kardes kardes uyuyoruz nerdeyse..
Ne zaman ilk adimi atmaya kalksam korkmama ragmen, o gece kesin kavga ediyoruz bardagi doldurmayan sebeplerden dolayi sonrada kus yatiyoruz. Aramizdaki iletisim bozuklugumu bizi birlikte olmamaya itiyor aceba?
Benim gibi evlendikten aylar sonra birlikte olan varmi peki?? Napmaliyim ben..
Boyle seyler benim icin ilk olacagi icin tabiki planli olmasi lazim, sonucta hala cekiniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?