kocan ne kadar sabırlı bir insanmış.... Bende kocamı sabırlı bilirim ama 2 gün o iş olmasın, adam ya güzellikle yada zorla diyor şaka yollu, 50 takla atıyor ikna edene kadar...
Bu kadar güzel bir hazdan kendinizi neden mahrum ediyorsunuz,
Yani bazılarınız kızacaktır bana eminim, ama şu vajinusmusu hiç anlamadım, geçmişte bir taciz olur, bir tecavüz olur anlarım bilinçaltıdır derim üzülürüm ama, diğer türlü acıyacak vs, bana şımarıklık geliyor insanlar koskoca çocuk doğururken bundan korkmak düşününce gerçekten anlamsız...
2 yıl bu 2 yıl, hiç mi çaba göstermediniz??? doktora gittiniz mi?
İnşallah bir an evvel kendinizi hazır hisseder bu işi yaparsınız. Yapıncada boşa geçirdiğiniz 2 yıl için çok üzüleceğinizi, ne kadar da gereksiz olduğunu düşüneceksiniz. Eşiniz Vallahi çok sabırlıymış aklım almıyor, bir erkek nasıl bekleyebilir 2 yılDininde olsun namazında olsun, yok yaa boşanır bırakır yine beklemez, eşinizin kıymetini bilin gerçekten nadir bir tür olsa gerek...
Ayrıca kas gevşeticiyle falan bu işler olmaz, öncelikle seksin acı değil, zevkli olduğunu beyninize kazıyın...
Konunun bir kısmını okudum kedicik.Dediğinde haklısındır.Biz insanlar çoğu zaman şuurlu davranmayız.Hayal dünyamızda yaşarız.Beynimizde imajine ettiğimiz resimleri gerçek sanarız.Hatta maddi manevi birçok hastalığımız da asllında gerçek değil,hayallerimizde kabul ettiğimizdendir.Mevzunun bu kısmı uzun da vajinismus topiklerinde gezme kısmını madem kendinde fark etmişsin şimdi harekete geçmen lazım.İstemiyor olman neredeyse imkansızken bir de nişanlıyken falan istekli olduğunu yazmışsın.Yani senin hiçbir sorunun yok.Uzattıkça uzatırsın.Bak konuyu ilk açtığında 2 ay demişsin şimdi 2 yıl olmuş.Acı falan da gündelik hayatta kırk kez başımıza gelenlerden fazlası değil.Sen bu konuyu uzattığın için,ilişki sırasında bilinçaltında kendini haklı çıkarmak isteyebilirsin.Orada birkaç dakika dişini sıkıver.Çok acıyacak demiyorum,öyle gibi gelecek sadece.valla inanmiyacaksiniz ama evlenemden once vajinismus topiclerinde cok gezindim, ordan beynime kazidim korkuyu, isteksizligi. Yoksa daha bu ilettin ne oldugundan bile haberim yoktu, bide cok insanla konustum ilk geceyle ilgili onlarda beni urkuttuler.
halbuki nisanlilik doneminde esimde bende cok istekliydi gerci esim hala isteklide, yani o zamanlar seytanmi durtuyor ne, ufak tefek seyler olurdu aramizda, yani o is olsa olacakti keske yapsaymisik nisanliyken bu illetle ugrasmicaktim. Evlenince hersey degisti bende ne zevk kaldi ne sevisme ne baska bisey, esim bari baska sekilde tatmin etsen beni ona bile raziyim diyor ama onu bile canim istemiyor acik konusmak gerekirse.
Bende cok istiyorum bu isi becermek, cocuk yasindaki insanlar yapiyor catir cutur ben kocamla neden yapamiyorum diye dusunmuyor degilim ama iste olmuyor, heryerm kasiliyor o uzerime dogru gelince boyle iyice buzdagina donusuyorum kaskati oluyorum tum vucudum kesiliyor agriyor.
seninki vaji değil anlaşıldı, sen aseksüelsin
seninki vaji değil anlaşıldı, sen aseksüelsin
istediği zamanlar olmuş ama?
Selam kizlar,
Ben evleneli 2 ayi gecti ama hala beraber olamadik. Ilk zamanlar korkuyordum vs denemedik, balayindada denemedik, cunku cok korkuyordum oda korktugum icin onuda urkuttum oda uzerime gelmemek icin hic ustelemedi..
Simdi 2 ayi gecti, unuttuk herhalde birlikte olmayi, ne o konuyu aciyor, ne ben.. Adami iyice biktirdim herhalde. Ne zaman yanassa, simdi istemiyorum diyor. Oda artik ilk adimi atmak istemiyor.
Bunu kimse bilmiyornapicagimi sasirdim.. Benim icin olmasada olur zaten o hissi duyguyu o tadi tatmadigim icin icimde o seye karsi istek yok.. Ama peki ya onda. Nolcak boyle boyle.
Hergece kardes kardes uyuyoruz nerdeyse..
Ne zaman ilk adimi atmaya kalksam korkmama ragmen, o gece kesin kavga ediyoruz bardagi doldurmayan sebeplerden dolayi sonrada kus yatiyoruz. Aramizdaki iletisim bozuklugumu bizi birlikte olmamaya itiyor aceba?
Benim gibi evlendikten aylar sonra birlikte olan varmi peki?? Napmaliyim ben..
Çift terapistine gidin. Yani bi de sadece ilk birkaç hafta bir şey olmamış olsa ona güvenmediğini düşündüğü için alınganlık yapmış diyeceğim ama 2 ay aşırı olmuş. En iyisi terapiste gidin siz
Boyle seyler benim icin ilk olacagi icin tabiki planli olmasi lazim, sonucta hala cekiniyorum..
yok esim cok istekli, her aksam sokuluyor bana ama sonra hayalkirikligi ben hazir degilim.
kızım sen hastamısın, lafa bak benim için ilk defa olduğu içinmiş.biz evlenirken daha önceden prova yapmadık..saçma sapan yorumlar yapıyosun.bence senin psikoloğa ihtiyacın var.dengesizlik bu..
esimin beni aldatmadigina eminim, bir insan bunu anlar, adamda allah korkusu var onemli olan o.
Bu durumumu anlayisla karsiliyor ama caba gostermemi istiyor, bari seviselim diyor ilk adimlari atalim, eger hastaliksa doktorlara goturuyum seni diyor, eger aldatsa ceker gider, bosar beni adamin sevgisini hissediyorum, cok severek evlendik ama o konuda mutsusuz. Hemen herkezde ne merakli aldatiyor damgasi koymaya.
Dogru konussana sen? hangi universiyeti bitirdinde, klavyenin arkasinda artistlik taslayarak piskologa ihtiyacin var teshisini koyuyorsun sen. kendini bu sekildemi aceba tatmin ediyorsun, yazik valla. Dengesizlik senin gibilere derler, ne konustugunu bilmeyenlere derler.
esimin beni aldatmadigina eminim, bir insan bunu anlar, adamda allah korkusu var onemli olan o.
Bu durumumu anlayisla karsiliyor ama caba gostermemi istiyor, bari seviselim diyor ilk adimlari atalim, eger hastaliksa doktorlara goturuyum seni diyor, eger aldatsa ceker gider, bosar beni adamin sevgisini hissediyorum, cok severek evlendik ama o konuda mutsusuz. Hemen herkezde ne merakli aldatiyor damgasi koymaya.
Ama hemen gunah almaya gerek yok, yok esin aldatiyor yok baska sekilde ihtiyac goruyor, zaten aldatacaksa oyle bir adam olsa o isi yaptiktan sonrada yapar. Adam sokakta yururken bile baska kadinlara bakamiyor, yani b unu ben degil cevremdende duyuyorum, onun icin birine bakmak bile aldatmaya giriyor. O karakterde bir adam, ve cok mutlu etmek istiyorum onu ama benden bir halt olacagi yok, bu sorun yuzunden bosanmakta istemiorum, diyelimki bosandik * allah korusun * baska bir adamla evlensemde ayni sorunum olacak.
tam isabettt.................seninki vaji değil anlaşıldı, sen aseksüelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?