Bu konuya sadece 'amma da kiymetli seyin varmis' diyesim geliyor!!!! Butun kadinlar bunu yasiyor birazcikta aci cekiyor artik abartma derecesinde psikolojik sorun yapicaksin.. bence kesinlikle bir psikolaga danis ve problemi anlat. Bir saglik profesyoneli sana kesinlikle yardimci olacaktir ondan sonra donup ahh niye daha once gitmemisim diyeceksin!!
Inat ettim arkadaslar, kendimden utandim gercekten.
Ama bu aksam deneyecegim bu isi, kendi evimde olmamama ragmen bu isi bu aksam deneyecegim cok zor olacak ama olsun, simdiden icimi titreme sardi ama en azindan deneyecegim.
Inat ettim arkadaslar, kendimden utandim gercekten.
Ama bu aksam deneyecegim bu isi, kendi evimde olmamama ragmen bu isi bu aksam deneyecegim cok zor olacak ama olsun, simdiden icimi titreme sardi ama en azindan deneyecegim.
Zaten benim hamilelik dogum surecimde allah bilir sikintili gecer.
Dogumu dusundukce hayattan soguyorum boyle heryerime bir inme geliyor, kaskati oluyorum, dusunemiyorum o aci nasl bisey.
Dogumu dusundukce hayattan soguyorum boyle heryerime bir inme geliyor, kaskati oluyorum, dusunemiyorum o aci nasl bisey.
iş o noktaya geldıgınde esın oturuyor olsun sen uzerınde otur bacak arasına bır battanıye koyun yanı uzerıne oturacak gıbı degılde karsılıklı denk gelecek sekılde kontrol sende olsun gırısteyken bıraz ıkınır gıbı nefesını tut
ama sakın cok pardon tuvaletnı yapma
bunu seneler once vajınısmus doktorlarından dınlemıstım
ınsallah basarırsın bu aksam
belkı kendını guvende h ıssedersın zaten uzerınde degılde esıtleneceksınız karsılıklıKusura bakmayin utanarak yaziyorumda esimin uzerine oturunca kontrol bende olucagi icin bence ben hemen cekinirim, deneme basarisiz olur buyuk ihtimal.
Ilk kerede o benim uzerimde olsa daha iyi olmazmi, yani daha rahat olmazmi? Bide altina yastik al diyorlar.
Allah kahretmesin, ilk defa niyetlendim yeni lavaboya gittim adet olmusum
Kizlar valla bir yapiyim ilk hemen buraya gelip avaz avaz bagircam
belkı kendını guvende h ıssedersın zaten uzerınde degılde esıtleneceksınız karsılıklı
elınde olunca kendın keser devam edersın ama sakın ama sakın kalkma ya öleceğini dusun vazgecersen öleceksin
devam edersen artık butun bunlar bıtecek canın ne kadar acıyabılır yahu ınan bana oyle bısey degıl gercekten bak ınan tum ıctenlıgımle dıyorum hele bu yontemle yaparsan oldugunu anca hıssedersın azıcık
bunu capadakı doktorlardan dınledım ben
ama sen genede nasıl ıstıyorsan oyle yap
aa valla kusura bakma yollar yagmurluken yapıver sunu yahu cok kolay olacaktır emınım
Adamin seyini gorunce korkan ben adamin uzerine oturursam adam bence saskinliktan kendi vazgecer haha.
Yok ben yine ben alttayken kendimi daha rahat hissederim, ustte olmak bence tecrube istiyor, heleki ilk icin bence cok aci verici, su adetim bitsin, ne kadar sakinlestirici varsa alcam ya allah bismillah diycem giriscem valla. Adama demistim zaten olmazsa bayilt beni oyle yap, ne anlarim ondan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?