Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

çok güldüm allah senide güldürsün

Inat ettim arkadaslar, kendimden utandim gercekten.

Ama bu aksam deneyecegim bu isi, kendi evimde olmamama ragmen bu isi bu aksam deneyecegim cok zor olacak ama olsun, simdiden icimi titreme sardi ama en azindan deneyecegim.

Ama bu aksam deneyecegim bu isi, kendi evimde olmamama ragmen bu isi bu aksam deneyecegim cok zor olacak ama olsun, simdiden icimi titreme sardi ama en azindan deneyecegim.

Canim Allah askina bu kadar buyutme valla senin titreme geldigi kadar kotu degil yahuu millet nasil cocuk doguruyor bide onu dusun.. Anam kocisinle ask yapicaksin bundan otesi varmi yaa birazcik cesaretli ol.. Millet olum doseginde bile ne kadar hayata pozitif bakarken sen basit bisey icin bu kadar inat ve korku yapiyorsun.. Bende evlenmeden cok korkuyodum hatta ilk gece kendimi o kadar kastim ki psikolojik olarak yapamadim.. ama ertesi gun oldu oldugu zamanda pehh be bumuymus dedim.. oyle buyutucek hicte bisey yok

kocanıza aşık değilmisiniz diyesim geldi bi an:44:
canım zaten hemen öyle bi anda olmuyo ki... aşama aşama daha kolaylaşır
eşin anlayışlı belli biz düğünden 3 gün sonra tam anlamıyla yapmıştık...
rahat ol ya sonra gülümseyerek hatırlayacaksın bu günleri...
hem bukadar düşünüp bunu yapamıyosan doğum nasıl yapacaksın ki?

Zaten benim hamilelik dogum surecimde allah bilir sikintili gecer.

Dogumu dusundukce hayattan soguyorum boyle heryerime bir inme geliyor, kaskati oluyorum, dusunemiyorum o aci nasl bisey.

Dogumu dusundukce hayattan soguyorum boyle heryerime bir inme geliyor, kaskati oluyorum, dusunemiyorum o aci nasl bisey.

Sen bi obur isi hallet ondan sonrasi gelir. valla simdi oyle diyon, bende oyle derdim sonra hamile kalip dusuk yapinca simdi yeterki olsun saglikli olsun diyorum 3 gun dogum sancisi cekerim!! hicte oyle buyutulcek bi olay degil valla yap gitsin kizim bi iki seferden sonra sen istersin bu sefer kocan istemez bak haaa :) oyle aci bile degil yaa hafif bi rahatsizlik o kadar.. ben sahsen kan tahlilinde bile agliyorum ama bu oyle bisey degil!!

psikoloğa git diyen prenses nickli arkadaşa kızdın ama sana bu durumda psikolktan başkası yardımcı olamaz

Bence senin bir sakinleştiriciye,kas gevşeticisine sonrada afrodizyak(nam-ı diğer azdırıcı) ürünlerine ve eğer kuruluk yaşıyorsan kayganlaştırıcıya ihtiyacın var.

Yapanlar nasıl yapıyor? Ayrıca şunu düşün Avrupa'da bakirelik yaşı 12lere kadar düşmüş öyle diyorlar yani. ee el kadar bebeler çatır çutur hemde zevk alarak bu işi nasıl yapıyor da bizim hanımkızlarımız böyle tutuk kalıyor. 2 senede nasıl olmamış, olmuyor senin bu iş.

Ben sevdiğim adamı arzularım arkadaşım, gerçekten isterim yani onu vücut isteyince de cinsel organ ona göre hazırlıyor kendini gevşeme, ıslanma gibi. Ama kendimi tutuyorum, evliliğe saklıyorum o işleri :))

Son düzenleme:
iş o noktaya geldıgınde esın oturuyor olsun sen uzerınde otur bacak arasına bır battanıye koyun yanı uzerıne oturacak gıbı degılde karsılıklı denk gelecek sekılde kontrol sende olsun gırısteyken bıraz ıkınır gıbı nefesını tut
ama sakın cok pardon tuvaletnı yapma
bunu seneler once vajınısmus doktorlarından dınlemıstım
ınsallah basarırsın bu aksam

Kusura bakmayin utanarak yaziyorumda esimin uzerine oturunca kontrol bende olucagi icin bence ben hemen cekinirim, deneme basarisiz olur buyuk ihtimal.
Ilk kerede o benim uzerimde olsa daha iyi olmazmi, yani daha rahat olmazmi? Bide altina yastik al diyorlar.

Kedicik hadi inşallah canım ya bugün bitir şu işi. Valla harika bir kocan var adam bak iki senedir beklıyo, sende sevindir şu garibiii

sen üstte olursan daha rahat hissedersin istediğin zaman bırakabileceğini biliyosun ama bu geri çekilmek için bahane değil tabi, o üstte olursa gerilirsin az çok tanıdık seni, hadi bi gayret gazan mübarek olsun

Allah kahretmesin, ilk defa niyetlendim yeni lavaboya gittim adet olmusum

Kizlar valla bir yapiyim ilk hemen buraya gelip avaz avaz bagircam

belkı kendını guvende h ıssedersın zaten uzerınde degılde esıtleneceksınız karsılıklı
elınde olunca kendın keser devam edersın ama sakın ama sakın kalkma ya öleceğini dusun vazgecersen öleceksin
devam edersen artık butun bunlar bıtecek canın ne kadar acıyabılır yahu ınan bana oyle bısey degıl gercekten bak ınan tum ıctenlıgımle dıyorum hele bu yontemle yaparsan oldugunu anca hıssedersın azıcık
bunu capadakı doktorlardan dınledım ben
ama sen genede nasıl ıstıyorsan oyle yap

Allah kahretmesin, ilk defa niyetlendim yeni lavaboya gittim adet olmusum

Kizlar valla bir yapiyim ilk hemen buraya gelip avaz avaz bagircam

aa valla kusura bakma yollar yagmurluken yapıver sunu yahu cok kolay olacaktır emınım

Adamin seyini gorunce korkan ben adamin uzerine oturursam adam bence saskinliktan kendi vazgecer haha.

Yok ben yine ben alttayken kendimi daha rahat hissederim, ustte olmak bence tecrube istiyor, heleki ilk icin bence cok aci verici, su adetim bitsin, ne kadar sakinlestirici varsa alcam ya allah bismillah diycem giriscem valla . Adama demistim zaten olmazsa bayilt beni oyle yap, ne anlarim ondan dedi

hayır guzelım ustune oturmucaksın dusun sımdı kcoan dur kocan demıyım herıf yatakda oturuyor
bacakları ıkı yana acık araya battanıye katla
battanıyeye sen otur bacaklarından hafıf popounun uzerıne dogru bacaklarını ıkıye ayıracaksın tabıkı
sonra sen ustte degıl karsılıklı olcaksınız o zaman ıste zaten kocanda senı hafıften yonlendırır merak etme bence bu cok kolay karsılıklı olunca sen tutarsın sen kontrol edersın

adetın bıtmesını beklemezdım bu kadar gaza gelmısken zaten ılk gun cok yogun olmaz
olsada fark etmez artık adetlıyken kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…