Evleneli 3 ay oldu her gün ailem için ağlıyorum

Hayır 19 yaşında olup evliliğini cok güzel yerine oturtan var biliyorum

Hayır 19 yaşında olup evliliğini cok güzel yerine oturtan var biliyorum

onlar erkenden aileden bağımsızlığı kaldırabilecek olgunluktalarmış demek ki... ailenizi sık sık görebilmenize, yakın olmanıza rağmen böyle ağlayı durmanız normal bir durum değil.

Senin gibi birini tanıyorum.Yıllar geçti,çocuğu oldu hala aynı.Annecim de annecim...Annesine ziyarete gidince kalmadan dönmez.Her eve dönüşünde uyum sorunu yaşar filan...Demem o ki nasıl alışırsan öyle gider.Şimdi sen hamileliğin sonuyla lohusalığı da annende geçirirsin,büsbütün evden uzaklaşırsın.Eşini bu kadar bırakmanı hiç tavsiye etmem.
19 yaş,bu zamanda ev ve evlilik sorumluluğu almak için çok erken.Oğlumun arkadaşlarını düşünüyorum da onlar ders harici laylaylom gezip tozma peşindeler.

Temizliğimi de yapıyorum ama Tutamıyorum kendimi doktor hamileliktn olur duygusallik dedi ama bu kadar oldugunu bbilmiyordum

Çabalıyorum böyle konudan bahsedip fikirde alıyorum zaten

evde güzelce vakit geçirmenizi sağlayacak bir hobi bulsanız? böyle böyle alışırsınız belki?

bak cankız erken eklenmişsin erkenden anne oluyosun bilmem korundun mu, iki güne bi annendesin evinde otur alışmaya bak yakında eşin bıkar diyim sana

Bi de mide bulantısı hamile olduğum için cok fazla bütün gün maf oluyorum yani hersey ust üste geldi

Korunmama zaman kalmadı ilk geceden hamile kaldım ben

Yoksa zaten bebeği şu an asla yapmazdim ama oldu kısmet böyleymis

belediyelerin anne eğitimi kursları oluyordu bildiğim kadarıyla ona gidin mesela, hem vakit geçer. evde "bebek bakımı kitapları" okuyabilirsiniz. yani aklıma gelenleri sayıyorum işte. bir şekilde evde vakit geçirmeye alışırsanız iyi olur yavaş yavaş...

Ne gibi bi hobi olabilir peki

Okuyorum bebeğe birseyler örüyorum ama mide bulantısı da hiçten kötü yapıyo beni

Bilmiyorum ki öyle birşey kondom felan duymadım ben ilk geceden kalmam sandım ama kaldım

Yok artık lise mezunusunuz değil mi ? İllaki duymanız gerek şaşırtıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…