Evleneli 3 ay oldu her gün ailem için ağlıyorum

bütün 1haftayı eilenin evinde mi geçiriyorsun
yNi eşin gececi olduğunda sen eve adım atmıyormusun...eğer öyleysen...kendine yazık etme vd bir an önce birey olmaya çalış

Danzed en azindan beni anlıyorsun sen Sağol fikirlerin içinde kocam yanimdayken bazen ağlıyorum ama asla kizmaz yanlış da anlamıyor sarılıp ben yanındayım askim diyor bende onu sevdiğimi söylüyorum

Olayı dramatikleştirme. Zaten evlenicektin eninde sonunda biraz erken de olsa evlendin. Eşinle gez toz aşkınızı yaşayın artık. Hem evlisiniz de gizli saklı da takılmaya gerek yok. Ve ailene gitme bir süre. Gitsen de kalma kesinlikle. Kendi evinin olduğunu anlaman lazım.

Annem de beni kovuyor evine alış dio bu aralar demiyo oda mide bulantim oldugu icin hic yemek yemiyorum diye üzülüyor arıyor bize gel diye

Gezmeye çıkıyoruz ama kocam yanimdayken hep evde olmak istiyorum aslinda kocam bütün gün evde kalsa ben alisirim o evdeyken mutluyum ama işe gidince evde tek kalınca agliyo

Gezmeye çıkıyoruz ama kocam yanimdayken hep evde olmak istiyorum aslinda kocam bütün gün evde kalsa ben alisirim o evdeyken mutluyum ama işe gidince evde tek kalınca agliyo

Ya evet senin durumunda kötü. Yeni evlisin ve tek kalıyosun. Ama ailen konusunu abartıyorsun. Kalmasan annenlerde eşin kızar mı? Çünkü evine alışman lazım..

Eşimde hamile olduğum için korkuyor tek kalmami istemiyor o yuzden annenlere git dio oda bana canım

Bişey olsa telefon edersin annenlere gelirler hemen. Sonuçta hamileliğin yeni. Son günlerin olsa neyse..

1. Öyle de korkuyorum ben evde tek hiç kalmadım ya bi de kocaman ev burası pek tekin yer değil yan tarafta benim eve yakın bomboş insaat var ve tinerciler felan var

Evlilige alismadan bi de hamile kalmissin hormonlar cosmus ondan ruh halin alt ust, zamanla oturur uzulme

Inşallah asude ya Allah yardım etsin bana

1. Öyle de korkuyorum ben evde tek hiç kalmadım ya bi de kocaman ev burası pek tekin yer değil yan tarafta benim eve yakın bomboş insaat var ve tinerciler felan var
Oleyse ksrdesin senle kalsin bitanm sen evden uzaklastikca isinamazsin nacizane fikrimm

Onlarda geliyo kalıyo ara sıra ama uyuyamiyoruz orada rahat degiliz diyorlar sabah 10 da kaçıp gidiolar

Inşallah olacak o zaman kocam gidince tek kalmicam onu doğurduğumda hep onunla ilgilenicem o zaman. Bide hamile kaldigimda 61.5 kiloydum 53 kiloyum simdi git gide zayifliyorum

annemle 1 saat uzaklıkta oturuyorum. hamileyken bir kaç gün bende kaldı. gittiğinde terliklerini görüp saatlerce ağladım.
beni de hamilelik çok etkilemişti.

Kendini evinde tek kalmaya zorlaman gerekiyor. Kendi aileni kurdun evine, kendi ailene, kendi düzenine alışmalısın artık.
Çocuk musun Allah aşkına her gün ağlamak ne demek?
Annen baban aşırı mı korunaklı yetiştirdi seni?

Hiç bi yerde kalmama bile izin vermediler ki bu zamana kadar ilk evlendigimde ayrıldık diyorum ya bu yüzden alisamiyorum

Emush insan gerçekten çok kötü oluyor yalan değil senin yasin kaç

19 yasinda erken evlenmissiniz, alisamamaniz normal, ailenizde kalmayin evinizde durun gece calisinca sabah eve gelmiyor mi esiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…