Sevisiriz sevisiriz, bebek istediğimiz zaman da siparişle aliriz falan mı sanıyordun? Annen evlenmeden 1 ay önce falan doğum kontrol hapı hakkında hiç mi bilgi vermedi.. öyle cevaplar veriyorsun ki.. Inşallah biraz olsun olgunlaşırsın da bebeğin normal bir ortamda büyürBilmiyorum ki öyle birşey kondom felan duymadım ben ilk geceden kalmam sandım ama kaldım
Korunmama zaman kalmadı ilk geceden hamile kaldım ben
Ilk gece kalmam die birşey kullanmadım diyorum iyice konuyu saptirdiniz ben burada ne sordum siz bana neden bahsediyorsunuz hamileyim olan olmuş çocuğu aldiracak degilim isteyen istediğini düşünsün hakkımda evet bilmiyorum okulda bize korunun felan die de ogretmediler
Ilk gece bir çoğumuz da korunmaz ki çoğu da ilk geceden hamile kalmaz
Etrafimda evlenen arkadaslarim kuzenlerim hic biri korunmuyor ama bir çoğu 6 aylık evli hala hamile değil
Etrafimda evlenen arkadaslarim kuzenlerim hic biri korunmuyor ama bir çoğu 6 aylık evli hala hamile değil
yani korunma üzerine konuşuyorsunuz ve sen kondom ne duymadın neyse yaa konu fake değilse belliki farklı sosyal çevrelere aidiz hayırlı işler her sene doğur bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?