Evleneli 3 ay oldu her gün ailem için ağlıyorum

Bilmiyorum ki öyle birşey kondom felan duymadım ben ilk geceden kalmam sandım ama kaldım
Sevisiriz sevisiriz, bebek istediğimiz zaman da siparişle aliriz falan mı sanıyordun? Annen evlenmeden 1 ay önce falan doğum kontrol hapı hakkında hiç mi bilgi vermedi.. öyle cevaplar veriyorsun ki.. Inşallah biraz olsun olgunlaşırsın da bebeğin normal bir ortamda büyür

Korunmama zaman kalmadı ilk geceden hamile kaldım ben

"Korunmaya zaman kalmadı" ne çeşit bir bilinçsizlik ifadesi anlayamadım.

Siz hadi kendi hayatınızı çekilmez hâle getirmek konusunda ısrarcısınız, ama ya bebek? Evlenmeye kalkışıp hâla "annem de annem" diye ağlayan bir anneden fazlasını, sağlıklı bir aile ortamını hak ediyordu aslında, bari çocuk yapmasaydınız.

Ilk gece kalmam die birşey kullanmadım diyorum iyice konuyu saptirdiniz ben burada ne sordum siz bana neden bahsediyorsunuz hamileyim olan olmuş çocuğu aldiracak degilim isteyen istediğini düşünsün hakkımda evet bilmiyorum okulda bize korunun felan die de ogretmediler

Ilk gece bir çoğumuz da korunmaz ki çoğu da ilk geceden hamile kalmaz

ilk gece kalmam dedin ilk gecenin özelliği ne ki zaten okulda öğretmiceklerdi evlenmek istiyorum diyen kişi korunmayı bilmeli

Konu benim bu aglamalarima bi care bulmaktı ama konuyu çocuğa bağladınız belki de kucağıma aldiktan sonra hersey düzelecek bunu düşünüyorum ki inşallah öyle olur

Kına gecemde adetim bitti temizlendim ama kimse bana adetten hemen sonra çocuk olur korun demedi bende bilmiyordum olacağını ama oldu ondan sonra herkes dedi adetten hemen sonra olur nie korunmadin die

Bende 19 da evlendim. 19 yaş evlilik sorumluluğunu kaldıracak bi yaş değil! Birbirimize alışma süreci dışında eşim anlayışlıydı benim o yüzden şanslıyım.. Ama gene de zordu tabi.. Sen birde üstüne hamilesin.. 3 aylık evlilik 3 aylıkta hamilesin. İşte bu yanlış üstüne yanlış.. Daha birbirinize alışamadan aileye biri daha katılıyor, sanki o herşeyin çözümü gibi.. Korunma falan bilememen de normal heralde. Bu tarz şeyleri öcü olarak gösteriyorlar, kızları korkutuyorlar hiçbir şey bilmeden evleniyor kızlar.. Eşin de bilmiyomuymuş o ilginç işte! Neyse olan olmuş. Ailene gitme bence 3 gün kal ya da dön evinde tek kal kapını kilitle otur. Eşin evdeyken nasılsın peki gene de çok mu ağlıyosun? Yani anlamadığım madem ailenden ayrı yapamıcaktın neden evlendin? Birde şanslısın ailenle aynı şehirdesin. Ben 600 km uzaktayım..

Etrafimda evlenen arkadaslarim kuzenlerim hic biri korunmuyor ama bir çoğu 6 aylık evli hala hamile değil

yaf hiç evliliğinizden bilmeyin bazen hamilelikten de oluyor böyle çok hasaslaşmışsınız eşinize de böyle diyin.belki bu sene hamile kalmasaydınız biraz daha kolay düzelirdinizde hamile psikolojisi tuz biber ekmiş eşinize bunu anlatında sizi yanlış anlamasın zaten çok çok uzakta değilsiniz anlaşılan mümkün olduğunca dışarılarda eşinizle gezmeye yürüyüş yapmaya çalışın.bol bol ıhlamur melisa çayı için sakinleşin.

Etrafimda evlenen arkadaslarim kuzenlerim hic biri korunmuyor ama bir çoğu 6 aylık evli hala hamile değil

Canım bu öyle bir şey değil ki. Bunun genellemesi olmaz bir kere. Onun kisti vardır bilmem neyi vardır olmuyordur. Ama senin yokmuş bişeyin sağlıklıymışsın olmuş çocuğun. Genellemelerle ilişkiye girilmez ki:)

yani korunma üzerine konuşuyorsunuz ve sen kondom ne duymadın neyse yaa konu fake değilse belliki farklı sosyal çevrelere aidiz hayırlı işler her sene doğur bitane

yani korunma üzerine konuşuyorsunuz ve sen kondom ne duymadın neyse yaa konu fake değilse belliki farklı sosyal çevrelere aidiz hayırlı işler her sene doğur bitane

Fake diyemiyorum ben böyle konulara.. Çünkü futbol takımı kurar gibi çocuk üstüne çocuk yapan insanlar var malesef.. Türkiye gerçeği keşke fake olsa ama hayatın gerçekleri :)

Danzed en azindan beni anlıyorsun sen Sağol fikirlerin içinde kocam yanimdayken bazen ağlıyorum ama asla kizmaz yanlış da anlamıyor sarılıp ben yanındayım askim diyor bende onu sevdiğimi söylüyorum

Kardesim bende ilk zamanlarda senin gibiydim bide ben tek cocugum ve kacarak evlendim.annemde annem derdim.esim yazlari sehir disina cikardi.hali sahamiz var da bide spor kulubumuz var orda yetenekli cocuklari sehir disina baska kuluplere falan goturuyo esim.iste o zaman annemde kalirdim ben 1 2 hafta falan.ohhh gel keyfim geldi yani.ben evlendikten 4 ay sonr hamile kaldim bu arada.neyse bu yazda gidcek esim sehir dislarina ve ben uzuluyorum evimde kalamicam offf yine duzenim degisecek diye.insanin evi gibi varmi be tatlim.bence alışman lazim.ama burda senin annenin tutumuda onemli.annem bana evli evine köylü koyune yuru git derdi.yarin gelirim yada sen gelirsin derdi bende evime giderdim.boyle boyle alistim ben guzel evime.ve bebisin olduktan sonra hersey daha guzel olacak inan.kendine bi duzen kurmalisin.olmaz oyle.

Daha ilk hamileliğim Allah aşkına ya çok tuhaf konuşuyorsun ki bu mide bulantısından ötürü daha çocuk yapmam ben

Bütün kadınların ve erkeklerin üreme sistemleri standart bir şekilde çalışmadığı, ve hatta bazısında hiç çalışmadığı gibi, her kadının da hamile kalma olasılığının daha fazla olduğu günler vardır.

"Falanca kaç aydır hamile kalmadı, ben nasıl hemen kalıyorum hayret" diyebilen bir insana asıl ben hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…