- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
ben de 1.5 yıl oldu ayrıyım ailemden ama hala alışamadım hiç alışamıcam da galiba.. Keşke kocamı alıp annemlere taşınsak ne güzel oluranneciğimden ayrıldıktan sonra bir hafta kendime gelemiyorum. sanki o evden hiç çıkmamış gibi hissediyorum kendi evime gelince bocalama yaşıyorum. sanırım eşlerden uzak olduğumuzdan benimki de hep görevde.
kıyamam ya... bizim evimiz yapılacak 2 yıl sonra annem babam abilerim ablam belki kv kp aynı bina da oturacağız inşallah
Severek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
yaşınız kaç?Anne evi gibi oluyor mu koca evi bence olmuyor uzaklık yakınlık olsa da ben evde yemeğe oturduğum da ailemi goremiyorsam ozlerim iste kardeslerimi gormesem o evde ozlerim ben annemin evinde tek kalmazken bu evde tek kalıyorum özlüyorum yani anlamaz olmayın bu kadar
yaşınız çok küçük evlilik ve hamilelik için sanırım bundan kaynaklı. olgunlaşmamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?