Evleneli 3 ay oldu her gün ailem için ağlıyorum

kıyamam ya... bizim evimiz yapılacak 2 yıl sonra annem babam abilerim ablam belki kv kp aynı bina da oturacağız inşallah

Ulytau bende hep annemlerde kalmak istiyorum işte

Ayy bende öyleydim annemlere çok yakınız hemen hemen her akşam gidiyoduk hamile kaldım 1 ay annemlerde kaldık kendi evime gelince midem bulanıyodu ama eşimi de düşünmek zorundaydım sonuçta o beni habire annesine götürse huzursuzluk çıkarırdım. 3.ayımı doldurunca evimize geldik. Sağa sola fotoğraflarımızı koydum biblolar aldım falan şimdi rahatım alıştım artık haftada 1-2 kere bazende 2 hafta da bir gidiyoruz annemlere

Havagrubu ben alışmak isterim ama daha çok erken galiba

Keske bizde aynı bina da otura bilsek ama nerde

ayy benim ilk evlendiğim ilk ay aklıma geldi. bende sizin gibi yadırgamıştım. balayından geldiğimizde ilk kahvaltı sofrasında ağlamıştım, eşimde ağlıyorum diye kızmıştı. sonra teselli etti beni. ilginç ama kendi ailemi özlemiştim onlara gidemediğim için eşimin ablasına gitmek istemiştim. ve oraya gittik orda mutlu olmuştum. bir de evde kimse yok diye alışamadınız sanırım, ailenize bağlı oluşunuzda etken. aileniz size gelsin ara sıra, siz gitmeyin sürekli evinizi benimsemeye çalışısın. üzmeyin kendinizi hamilesinizde..

Ailem de inat gibi gelmiyor buraya galiba bizim kız durmaz gelir zaten deyip gelmiyorlar bence onlarda bi de yemek felan yapamıyorum o yüzden kimse gelmiyor yani mide bulantısı yüzünden yapamıyorum yoksa biliyorum yapmayı

Anladığıma göre annenle aynı şehirdesin
Olayı neden bu kadar dramatik hale getiriyorsun ki
İstediğinde görüşüyorsun, istediğinde gidiyorsun
Allah sağlık versin sağlar
Daha ne istiyorsun ki..

Anne evi gibi oluyor mu koca evi bence olmuyor uzaklık yakınlık olsa da ben evde yemeğe oturduğum da ailemi goremiyorsam ozlerim iste kardeslerimi gormesem o evde ozlerim ben annemin evinde tek kalmazken bu evde tek kalıyorum özlüyorum yani anlamaz olmayın bu kadar

kıyamam yaa

bence evinizde kalmanız gerek bunu bir deneyin mesela. ya da anneniz kardeşiniz gelsin eşiniz gececiyken ama kendi evinizde kalın ailenizinkinde değil. eve alışırsınız...

bir de evliliğinizdeki sorunlar nedir bilmiyorum ama onların çözümüyle de başlayablirsiniz işe...

Kimse gelip kalmıyor rahat edemiyorum diyorlar gidiyorlar ondan sonra iyice evden soguyorum ben

Diyecek hiç birşey yok ki şimdi aklım olsa 27 yaşında evlenirdim

yaşınız kaç?

Küçük kardeşim geldi oleyyyyy

Yaşla ilgili olduğunu sanmam aileye düşkünlüğün bence.

Yaşla çok ilgisi var bana göre.
Sizde dediniz aklım olsa 27'de evlenirdim diye.
Hem hamilesiniz, hem evinizi sevmiyorsun, aileye düşkünlükte var.
"Hiç bir ev anne evi gibi olamaz" düşüncesini atmalısın. Eninde sonunda alışmanız gerek, yoksa büyük sorunlar çıkar.
Evinizi benimsemeniz için caba sarfedin. Yeni eşyalar falan alın.
Allah yardımcın olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…