Evleneli 3 ay oldu her gün ailem için ağlıyorum

Canım benim bpşuna kendini yıpratıyorsun.SEnin ailen yurt dışında degilki istediğin zaman gidip görebiliyorsun.Ayrıca devamlı annenlerde kalırsan sen evıne hiç alışamazsın.Üstüne eve gitmek istemezs,n hayatın zindn olur bunu yapma.O kadar evlenip alışan var sende bundan sonra kendi evine kendini alıştırmaya bak.Senin evin artık orası.Zaten inş hayırsıyla bebeginizde geliyormuş o zmaan tadın yerine gelir.

iki haftada bir, bir hafta boyunca ailenle kalıyorsun anladığım kadarıyla... bu durum kendi evine ve düzenine alışamamanda büyük etken zaten...

aynen katılıyorum.... evine alışman ve benimsemen için kendi evinde olabildiğince kalmalısın...
bir süre sonra yuvana alışacak hatta annenin evine gittiğinde bi an önce evine dönmek isteyeceksin.. insanın fıtratında var bu... yuvasını arzulama duygusu... sen imkanları yarat...evinde kalmak için çabala.. bak sonra nasıl seveceksin evini...

Geliyor tabi ki ama kendi bırakıyor beni

Inşallah olacak o zaman kocam gidince tek kalmicam onu doğurduğumda hep onunla ilgilenicem o zaman. Bide hamile kaldigimda 61.5 kiloydum 53 kiloyum simdi git gide zayifliyorum
Sıkınti yapion isde o yavrucak nasil buyusun kendin icin yapmiisan bile onun icin yapcaksin cnmm baska bi caren yok malesef annesin kendinden cok onu dusuneceksin

Bi de oturdugum yeri sevmiyorum sizce bu da sorun degil mi

Yok bebek gayet iyiymis

Allah a şükür yok sorunum 2 yıl flört den sonra evlendik cok seviyor beni bende onu hamilelik psikolojisi işte

Allah a şükür yok sorunum 2 yıl flört den sonra evlendik cok seviyor beni bende onu hamilelik psikolojisi işte

Rabbim bozmasın o zaman mutluluğunuz daim olsun sağ salim yavrunuzu da kucağınıza almayı nasip etsin

Bant fabrikasında çalışıyor

Amin jesika Sağol fikirlerin için

Hamilelik hormanlari ve nerdeyse cocuk yasta evlenmek sorununuz... Demek ki evlilige hazir degilmissiniz, ama madem evlendiniz o zaman artik bi yetiskin gibi davranmalisiniz... Ailenize gidin, görün ama sizin eviniz esinizle yasadiginiz evdir... Biraz simariklik yapiyorsunuz gibi geldi, simdi esiniz bisey demez ama zamanla ya ona batar bu durum yada oda felaket alismis olur bu duruma ve siz gitmek istemesenizde o yollar sizi... Aileniz yakinmis, ne yani? Madem bukadar bagliydiniz o zaman bikac sene daha bekleseydiniz... Evlilik oyun degil iste, sunu bi anlasa genclerimiz...

Orası öyle biz sanıyoruz herşey toz pembe ama pek de öyle olmuyor

evin yakın degili bi gün git bi gün gitme benimde esim gececi aynı sne gibi dün annemdeydim bu aksma evdeyım sabah 6 ya kadar esime bekliycem uyuyamam hayatta

19 yasindasin 3 aylik evlisin bi de hamilesin. Senin yerinde olsam ben de her gun aglardim...
ne acelen vardi gençliğini yasamadan ailene doymadan evlendin, ustune evliligine alismadan hamile kaldin. Daha korunmanin ne oldugunu bile bilmiyorsun... amacim seni yargilamak degil, cozum uretemiyorum, evinizi kapatıp esinizle beraber ailenizin evine yerlesin, bu kadar sorumlulugu baska turlu kaldiramazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…