- 17 Aralık 2014
- 562
- 218
- 133
iki haftada bir, bir hafta boyunca ailenle kalıyorsun anladığım kadarıyla... bu durum kendi evine ve düzenine alışamamanda büyük etken zaten...
Sıkınti yapion isde o yavrucak nasil buyusun kendin icin yapmiisan bile onun icin yapcaksin cnmm baska bi caren yok malesef annesin kendinden cok onu dusuneceksinInşallah olacak o zaman kocam gidince tek kalmicam onu doğurduğumda hep onunla ilgilenicem o zaman. Bide hamile kaldigimda 61.5 kiloydum 53 kiloyum simdi git gide zayifliyorum
19 yaşım
Allah a şükür yok sorunum 2 yıl flört den sonra evlendik cok seviyor beni bende onu hamilelik psikolojisi işte
Esiniz ne is yapiyor ? 1 hafta gece 1 hafta gunduz calisiyor dedinizyaAllah a şükür yok sorunum 2 yıl flört den sonra evlendik cok seviyor beni bende onu hamilelik psikolojisi işte
onunda etkisi büyüktür.Alışmaya çalışsanBi de oturdugum yeri sevmiyorum sizce bu da sorun degil mi
evin yakın degili bi gün git bi gün gitme benimde esim gececi aynı sne gibi dün annemdeydim bu aksma evdeyım sabah 6 ya kadar esime bekliycem uyuyamam hayattaSeverek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?