başınız sağolsunBen batmanda öleyim o zaman üstelik babamı yeni kaybettim
canım napıcan bende 3 harflılerden korkuyorum kı 3 sene önce böyle bi olay yasadım 3 ay sürdı sen benı düsün bide sabaha kadar esimi bekliyorumAysenaz oyle diyorsun dogru ama bura tekin bi yer değil insaat dibimde içinde hergün tinerciler felan var korkuyorum tek kalmaya
Emush insan gerçekten çok kötü oluyor yalan değil senin yasin kaç
çocuk doğunca geçer diyesim varSeverek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
Canımmmm bende evlendiğim ilk zamanlar heregüün ağlıyordum sanki aileme bir ihanet etmişim onlardan vazgeçmişim sanki ben onların yanında olmayınca onlara birsey olacakmış gibi hissediyordum heeep ağlıyordum anneme gidiyordum dönerken dokunsan ağlıcak gibi oluyordum annemle öpüşüp kapıdan çıktığımda ayaklarım geri geri gidiyordu annem görmesin diye hızlıca gidip hüngür hüngür ağlardım anneme birşey olursa naparım onu yalnız bıraktım diye düşünürdüm çoook zor atlattım bu durumu halada bana geldiklerinde giderken gözlerim dolar... Aradıklarında kapatırken ağlarım sanırıms ende 20 yaşındasın yaşlarımızdanda kaynaklanıyor olabilir..bende 28 haftalık hamileyim hamilelikte olunca daha çok hormonlar etkiliyorSeverek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
Severek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
Severek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
Ahh canim benim uzme kendini ne guzel annene gitme imkaninda cokmus ☺ annemin hep bi sozu vardir evladin olumca oldugun yer senin olur diyodu..bende 4 yillik evliyim ve inan 3 senesini aglayarak gecirdim buyuk bi sebebim yok kv. Sorunsali harici ama hepsiyle basetmeye calisirken bi baktim 4 yili devirmisimm ☺Severek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?