Evleneli 3 ay oldu her gün ailem için ağlıyorum

Aysenaz oyle diyorsun dogru ama bura tekin bi yer değil insaat dibimde içinde hergün tinerciler felan var korkuyorum tek kalmaya

İyi ki farklı şehirlerde değilmişsiniz o zaman ne yapardınız :)
Biz ne yapalım aramızda 1000 km var ama hiç öyle ağladımı bilmem,alışmaya çalışın bence nereye kadar böyle devam edecek
ya da en iyisi annenizin evinin altında üstün de boş daire olursa oraya taşının :)
Hayır böyle ağla ağla bebeğe de zarar veriyorsunuz,artık düşünmeniz gereken minicik bir kalp var içinizde dikkatli olmak gerek

Doğru diyorsun o tarafta bi ev tutmak lazım

Aysenaz oyle diyorsun dogru ama bura tekin bi yer değil insaat dibimde içinde hergün tinerciler felan var korkuyorum tek kalmaya
canım napıcan bende 3 harflılerden korkuyorum kı 3 sene önce böyle bi olay yasadım 3 ay sürdı sen benı düsün bide sabaha kadar esimi bekliyorum

Ayyy ne kadar kötü şey Allah yardim etsin ya haftaya evde durcam bakalım ne olacak

Bencede dur bi uğraş bul kendine en geç 1 ayda alışırsın. Halamın kızı sen gibiydi kız geceleri uyumazdı ders çalışırdı açıköğretim iktisat mezunu şuan ben özeniyorum kiza

ah be arkadaşım ,ben 8 yıllık evliyim ,annemlere gittiğimde odama her girişimde içim cız ediyor, en başlarda ağlardım ama şimdi ağlamıyorum ama o özlem hiç bitmiyor. anne baba kuzusuyken yeni bi eve alişmak,sorumluluklar,belki sorunlar v.s etkiliyor. heleki hamileyken hormonlar tavan yapmışken böyle hissetmen çok normal ama sana tavsiyem anne babana çok belli etme,evde huzursuz olduğunu düşünüp onlarda huzursuz olmasın boş yere

Ben kalabalik bir aileden geliyorum. Evlendigim ilk haftalar icimde bir bosluk kendimi cok kotu hissediyordum. Geceleri agliyordum. Ama alisiyorsun. Valla insanin evi gibisi yok. Simdi ben babamlarda rahat edemiyorum. Oturmaya gitsek evimi ozlerim. Kutu gibi evin, Yaninda sevdigin insan daha ne isterki.

çocuk doğunca geçer diyesim var

benimde bir arkadaşım böyle ağlıyordu..ki ailenlede sürekli görüşüyorsun..hemde hamilesin...gurbette olanlar napsın..

Canımmmm bende evlendiğim ilk zamanlar heregüün ağlıyordum sanki aileme bir ihanet etmişim onlardan vazgeçmişim sanki ben onların yanında olmayınca onlara birsey olacakmış gibi hissediyordum heeep ağlıyordum anneme gidiyordum dönerken dokunsan ağlıcak gibi oluyordum annemle öpüşüp kapıdan çıktığımda ayaklarım geri geri gidiyordu annem görmesin diye hızlıca gidip hüngür hüngür ağlardım anneme birşey olursa naparım onu yalnız bıraktım diye düşünürdüm çoook zor atlattım bu durumu halada bana geldiklerinde giderken gözlerim dolar... Aradıklarında kapatırken ağlarım sanırıms ende 20 yaşındasın yaşlarımızdanda kaynaklanıyor olabilir..bende 28 haftalık hamileyim hamilelikte olunca daha çok hormonlar etkiliyor Kendinle konuşup kendini rahatlatman gerek ben çok zor biraz biraz alıştım...

Valla hamilelikten mi ne alışamadım ki yazanlara bakarsak yalnız degilim ben anneye de babaya da çok düşkünüm evin tek kızıyım evden gelin cikarken herkesin ağladığını görmek beni daha beter etti ki düğün günü düğün bitti herkesi öpüp gönderirken annemle babama gelince olan oldu bayilmisim oracıkta sonra da hastaneye o halde sakinleştirici serum takmislar kalktigimda başımda aglayan bi kocam vardı tek oysa ki önceden hep ailemle giderdim hastaneye sakinleştirici serum takmalarina rağmen işe yaramadı aglamaktan bi hitap düştüm orada da doktor uyur birazdan sakinleştirici iyi gelir dedi ben sabaha kadar yatmadim o gün

ya aynı ben 2 yıl olacak evleneli bu konuda yanlız değilsin..annem babam arkamdan el sallar ben sanki gurbete gidiyormuş gibi o yokuşu çıkarken ağlarım eve gidince eşim beni geri götürür annemler de kalırız

Artık evlenmişsin tek başına kalmayı öğrenmen lazım. Bir orada bir burada olmaz. Tabii yadırgarsın evini. Ailesindne km lerce uzak olanlar var onlar ne yapsın? Bence artı tek başına kalmaya alış.

Allah tan iyi kocalarimiz var ona dua ediyorum her istedigimizde bizi götürüp annemlere bırakıyorlar buna seviniyorum işte

ben de 1.5 yıl oldu ayrıyım ailemden ama hala alışamadım hiç alışamıcam da galiba.. Keşke kocamı alıp annemlere taşınsak ne güzel olur anneciğimden ayrıldıktan sonra bir hafta kendime gelemiyorum. sanki o evden hiç çıkmamış gibi hissediyorum kendi evime gelince bocalama yaşıyorum. sanırım eşlerden uzak olduğumuzdan benimki de hep görevde.

Ahh canim benim uzme kendini ne guzel annene gitme imkaninda cokmus ☺ annemin hep bi sozu vardir evladin olumca oldugun yer senin olur diyodu..bende 4 yillik evliyim ve inan 3 senesini aglayarak gecirdim buyuk bi sebebim yok kv. Sorunsali harici ama hepsiyle basetmeye calisirken bi baktim 4 yili devirmisimm ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…