- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
Ne alakası var?
Bazı bekarlar ın öyle bir mutluluğu ve yaşantısı var ki bir çok evliliğe bin basar.
Siz çok evlenmek istediğiniz ve bekarlığın tadını çıkaramadığınız için böyle düşünüyorsunuz.
Dediğim gibi, evlenmeyi çok istediği için hayatın geri kalan güzelliklerini kaçırıyor olabilir.bu bence evliliğe bakış açısına ve kişisel beklentilere göre değişir.
.burda bir süü bekar var birinden biri olur belkiAslında yazmaya çekindim ama benimde bir abim var 42 yaşında oda evlenmedi. Sosyal bir insan benimle arkadaş gibidir. Kendine bakmayı sever, her gün düzenli spor yapar. Ve çapkınlıkla alakası yok. Uzaktan ilk bakış böyle çapkındır bu amannn dersiniz ama alakası yoktur.Bilemedim nedüşünürsünüz. Onada sormadan yazdım ama
Valla bu kadınların da suçu. Ben 20 yaşındayken yok muydu sanki 30lu yaşlarda olup peşimden koşan. Ama dönüp nasılmış diye bile bakmazdım. Düzgün bir adam olsa kendi yaşıtı birini bulurdu, küçük kız mı kandıracak derdim. Her zaman yaşıtlarıma yöneldim, kendimden büyükleri oldum olası gözüm görmedi. Çok istisnai aşık olma durumları hariç kadınlar bu durumu kabullendiği için böyle gelmiş böyle gidiyor yani. Ben karşıyım bu genellemelere.Erkek büyük olmalı diyen bir kadın. Bu erkeklerin egosundan şikayet eden yine bir kadın. Kendi kıymetimizi bilmezsek erkekler hiç bilmez.50 yaşında biri ile evlenmek istemem. Çünkü ben kendi yaşıma göre bile daha hareketli, aktif ve eğlenceli biriyim. Bu yaşta biri ile denklik sağlayabileceğini sanmıyorum. Ama 30 küsür yaşındaki erkekler de evet 20 yaşlarında bir bayan istiyor. Hayat sanırım kadınlara daha acımasız.
Bende sizin gibiyim. İşim var çok şükür tek yaşıyorum zaten. Evlenemedim diye karalar bağlamadım hiçbir zaman. Karşıma uygun biri çıkmadı napim kısmet değil diyip bekliyorum. Okuldan sonra evime gidip sporumu yapıyorum dizi izliyorum ,kitap okuyorum. Hayatımda biri olsa iyi olurdu ama hayırlısı artık. Gerçekten bana değer veren merhamet ve vicdan sahibi birini istiyorum.Ruh yapım bozuk değil. Öyle depresyona girecek kadar bu konuyu kafama takmıyorum. Üzülüyorum çünkü bir ailem olsun istiyorum. Ama pek umudum kalmadı ve hevesim de kalmadı. Yani hem istiyor hem istemiyor gibiyim.
Bende sizin gibiyim. İşim var çok şükür tek yaşıyorum zaten. Evlenemedim diye karalar bağlamadım hiçbir zaman. Karşıma uygun biri çıkmadı napim kısmet değil diyip bekliyorum. Okuldan sonra evime gidip sporumu yapıyorum dizi izliyorum ,kitap okuyorum. Hayatımda biri olsa iyi olurdu ama hayırlısı artık. Gerçekten bana değer veren merhamet ve vicdan sahibi birini istiyorum.
Aynen etrafımda olumsuz örnek çok. Evliliğini beğendiğim kişi sayısı çok az. Rabbim hayırlı eşler nasip etsin tüm isteyenlereEtrafımda evli olanlara bakıyorum cidden iyi evlilik çok çok az. Çoğu kişi dışarıya yansıtmıyor sorunlarını, çocuklar hatrına sürdürenler vs çok fazla. Duydukça şok geçiriyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın.
Yok yok maşallah. bütün güzel harika mikemmel semptomlar sizde birikmiş. Allah kahretmesin o denginiz olmayan insan müsvettelerini.Arkadaşınızı o kadar iyi anlıyorum ki.
Ben boşandım, zaten çoğu kişi konularımı biliyor.
Bakıyorum kendime; kariyerim var, (kendi övmek gibi olacak ama napayım böyleyim) güzel, kibar, fiziği düzgün, hani erkeklerin yok abi bu kız bana bakmaz dediği biriyim ve maalesef çoğu denk olmadığımızı anlayıp açılmıyor, farkındayım. Açılsa ne olacak cidden denk değiliz. Zeki biriyim, empatik biriyim, yönlendirilmeye gelemiyorum, dolayısıyla benimle olacak kişinin cidden hem zeki, hem akıllı, hem duygusal hem şu hem bu yani böyle biri var mı bilmiyorum
Amacım evlilik de değil, tanımak flört etmek istiyorum, o da yok. Kimle tanışsam direkt evlenelim moduna geçiyor, dur daha tanımıyoruz birbirimizi.
Arkadaşınızla dertleşmek isterdim
Yok yok maşallah. bütün güzel harika mikemmel semptomlar sizde birikmiş. Allah kahretmesin o denginiz olmayan insan müsvettelerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?