23 yaşındayım 2 beraberliğim oldu şimdiye kadar biri 3 yıl(ilk sevgilim) diğeri 4 ay kadar sürdü.Ama ben ilk birlikteliğimde yaşadığım mutluluğu onda bulmadım hala onla geçirdiğim günleri arıyorum beni onun gibi seven çıkmayacak mutlu olamayacağım biliyorumOfffff
ben cok sıkıldım bu duurmdan herkezın sevgılısı esı var cocugu var ben böle tek basıma baskalrına özenıyorum. kısmetim neden benı bulmuyor..28 yasımdayım benden kzuukler cocuk sahıbı artık erkez evde kalmıs gözyüyle bakıyıor.çeyızlerım eskıdı ama yok kımse bırı vardı hayatımda 1 senedır ayrız benı bıraktı gıttı..sımdıde kımse cıkmıyor karsıma benmı olumssuzum bılmıorum arakadaslar ama ıstıyorum yuvam olsun esım olsun cok ıstıyorum...
Bende 27 yaşındayım ve evlenemeyenler kervanındayım. 4 yıllık ilişkim var. Halen bir söz yüzüğü dahi takmamış olmamız beni gerçekten çok üzüyor. Tamam şartlar gerçekten istediğimiz gibi değil ama en azından artık önümü görebilmek istiyorum. Parmağımda artık sevdiğim insanın yüzüğünü taşımak istiyorum. Bazen sevgilimin evlenmek istemediğini bile düşündüğüm zamanlar oluyor. Bizden nice sonra ilişkileri başlayan insanlar bile evlendi biz hala bekliyoruz ve bu bekleme daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Daha ne kadar bu böyle devam edecek. Çoğu zaman bu sebeple kendimi eksik ve çok mutsuz hissediyorum. Gururum nedeniyle de evlilikle ilgili hiç birşey söylemiyorum sevgilime. Bir gün evleneceksek eğer benim zorumla olmasın bu. Böyle bir evlilik istemiyorum. 4 yıl bekledim bu gidişle bir kaç yıl daha bekliycem gibi. Tek söyleyebileceğim şu an gerçekten çok mutsuz olduğum...
Len bundan 2 sene önce kadar bunları söyliycem ve isteyeceğim aklıma gelmezdi. Ama insna bir yaştan sonra gerçekten evlenmek, yuva açmak, yuva kurmak istiyor. Hayatında sevmek sevilmek istiyor. Yani helalinden sevdiğin sevildiğin birisiyle hayatı paylaşmak istiyor. Ben kkde en çok bir derdim var bölümünde taklrım ne yalan söyleyeyim. Sonra kitap, sinema ve hayvanseverler bölümlerine taklıyorum. Ama en çok da burası burda da ders almak için taklrım ama öyle şeyler okuyorum ki bir ara evlilikten soğumuştum ama yine duygularım depreşmeye başladı ve evlenmek istiyorum ulen
Artık aileyle yaşamıyorsunuz, çalışsanız katkıda bulunsanz bile aile sizi ayr evde ve ayrı bir hayatta olmanızı istiyor. Çünkü evdesiniz, onların başındasınız yani başlarına kalmış oluyorsunuz. Tek başına yaşamak ise çok zor, Tek başına hayatı göğüslemek hiç kolay değil. Yanlz yapayanlz. Bekar arkadaşlar git gide azalyor, evlilerin ise kendi hayat gaileleri var yada vakitleri yok. İki cafede oturup, diskoda fink attktan sonra o karanlk eve tek başına giriyorsunuz. Ev arkadaşı hiç bir sevgilinin eşin yerini tutar mı..
Neyse yaa çok takmıyorum vardır bir yerlerde o doğru kişi. Hani bir kızı 100 kişi ister bir kişi alr
Bende 27 yaşındayım ve evlenemeyenler kervanındayım. 4 yıllık ilişkim var. Halen bir söz yüzüğü dahi takmamış olmamız beni gerçekten çok üzüyor. Tamam şartlar gerçekten istediğimiz gibi değil ama en azından artık önümü görebilmek istiyorum. Parmağımda artık sevdiğim insanın yüzüğünü taşımak istiyorum. Bazen sevgilimin evlenmek istemediğini bile düşündüğüm zamanlar oluyor. Bizden nice sonra ilişkileri başlayan insanlar bile evlendi biz hala bekliyoruz ve bu bekleme daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Daha ne kadar bu böyle devam edecek. Çoğu zaman bu sebeple kendimi eksik ve çok mutsuz hissediyorum. Gururum nedeniyle de evlilikle ilgili hiç birşey söylemiyorum sevgilime. Bir gün evleneceksek eğer benim zorumla olmasın bu. Böyle bir evlilik istemiyorum. 4 yıl bekledim bu gidişle bir kaç yıl daha bekliycem gibi. Tek söyleyebileceğim şu an gerçekten çok mutsuz olduğum...
belli bir yaştan sonra insan kendi düzeni olsun eşi olsun artık yanlız yatmasın istiyor anlıyorum sizi bende evleneli 1 seneyi az geçti 25 yaşında evlnedim sayılır girmemiştim henüz 25 e az kalmıştı :)) çok şükür eşim çok iyi anlayışlı evlilik gayet yolunda ve güzel gidiyor.mübarek günlerdeyiz, dua edelim sizin için umarım hayırlı bir kısmet çıkar karşınıza size bu dünyayı ve ahiret hayatını cenette çevirecek niteliklerde biri olsun umarım bu (hayırlı kısmet) arkadaşş :)) unatmayın ki herkesin bu dünyada bir eşi var sadece zamanı bilemeyiz ne zaman çıkar karşınıza ne zaman olur ama var biri sizin eşiniz, bunu unutmayın dualarımızı edelim hayırlı kısmetler versin rabbim bütün bekar kardeşlerimize
Canım şükret yaşına.ben 37 yaşım.bekarım.Allah vermedimi olmuyor.Çıkan kısmetlerini önyargısız değerlendir.Sevmek sevilmek herşeye değer.
Bende 38 yaşındayım ve hala bekarım..allaha şükür bir işim var ama olmayınca kısmet olmuyor..sanırım gelinlik eş çocuk kaderimde yok.düşününce çok kötü oluyorum:
kısmet gerçekten
hayırlısı olsun,sevdiğim adamla olsun dıye diye 40 oldum hatta 2013 mayısında 41 olucam,şaka gibi...
hayatımda kımse yok,aday da yok ve evlenebileceğime dair umudum da yok kı bundan 20 sene önce hatta 25 sene önce gelmeye başlayan taliplerimi reddederken hiç sanmazdım böyle olacağını..
ne diyim benım payıma da yalnızlık düşmüş...
Yelizcim bende 38 oldum sayılır. Bu mesajı ocak ayında yazmıştım sanırım. halen kimse yok. Sanada oluyormu bilmem ama ençok annemle aldığım çehizlerin artık durduğu yerde eskimeye başlaması koyuyor bana..Şimdi sela veriliyor. rabbim herbekara hayırlı bir eş versin. Mübarek cuma günü.
Bende 38 yaşındayım ve hala bekarım..allaha şükür bir işim var ama olmayınca kısmet olmuyor..sanırım gelinlik eş çocuk kaderimde yok.düşününce çok kötü oluyorum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?