evlenemedim , neden kısmet gelmez

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım 28 yaşında evlendim, 2 aylık evlilik ve boşanma. böyle olacağına kız duraydım daha iyi. Başıma bela sardım, dertsiz başımı ağrıttım .
Boşver bu devirde evlenilecek erkekte kalmadı zaten. Boşuna canını sıkma.

Canım ya okuyunca 35 kadar evlenmesem mi diye düşündüm çekemem dedim kendimce bunları haha :))

Tatlım benim yaşımda 29 bende evde kaldım o zaman :) sen insanların dediklerine aldırma belkide onlar yüzünden böyle düşünmeye başladın herşeyin hayırlısı , şu anda bir erkek arkadaşım var çok seviyorum onu görüşemiyoruz doğuda görevli dönecek inşAllah yazın sonumuz ne olur bilmiyorum ama ilk defa biri ile evli olmanın hayalini kuruyorum ve hiç aşka inanmadığım bir anda çıktı karşıma ama genede hayırlı değilse olmasın diyorum. Boşver üzülme çalışıyor musun iş ortamı önemli yeni arkadaş ortamları falan edinsen aslında.

ben de 28 yaşındayım evlenemedim ,bundan sonra da olacağını sanmıyorum ,benimki aslında çok da yaşla ilgili değil.Hevesim kaçtı ,bundan sonra hiç kimseyi kendime yakın bulamam ,artık dua bile etmiyorum

Benim de bu konuda bir topigim var, orda bolca kadere kismete cemkirdim. Bu konuda ben kadere b.k atiyorum acikcasi, 25 yasindayim ama karsima hoslanacagim adam gibi biri cikmadi. Birine asik oldum, karsilik bulamadim. Simdilerde yabanci bir ulkede sap gibi yalniz yasiyorum, Allah sonumu hayir etsin :)
Her gun facebookta nisanlanan, sozlenenleri gorunce sinirim iyiden iyiye bozuluyor zaten, benim sevgilim bile yok.
Yasadigim yerde cocuklu aile cok var, kucuk cocuklarinin elinden tutup gezen mutlu anne babalari gorunce resmen gozlerim doluyor. Basima gelen karsiliksiz ask felaketinden sonra ben de pek umutlu degilim.
Hakkimizda hayirlisi olur umarim, ben her gun dua ediyorum, sen de et.

canım bu facebook olayları gösterişten ibaret değil mi, takılma bunlara. ben face mace kullanmıyorum. Görme bunları.
Sanıyor musun ki çoğu gerçek veya mutlular.

canım bu facebook olayları gösterişten ibaret değil mi, takılma bunlara. ben face mace kullanmıyorum. Görme bunları.

Aynen öyle, insanlar facebookta resimleri olsun diye alışveriş yapıyo bir yerelere gidiyolar gezmeye yediklerinin giydiklerini resimlerin çekmek için,
normalde birbirinden hoşlanmayan insanlar birbirilerine övgüler yağdırıyorlar bir zamanlar bende aktif kullanıcydım 3 sene oldu kurtuldum o bağımlılıktan
resmen insanı tüketime zorluyor.

Hayırlısı olsun diye dua et ama üzülme, her evlilik görüldüğü gibi değil. Mutluluk sadece fotolara yansıyan kadarıylada olabiliyor. Üzülme.!

Öyle düşünme canım kurslara git istersen bir iş bul çalış yeni ortamlar edin

ben de 28 yaşındayım evlenemedim ,bundan sonra da olacağını sanmıyorum ,benimki aslında çok da yaşla ilgili değil.Hevesim kaçtı ,bundan sonra hiç kimseyi kendime yakın bulamam ,artık dua bile etmiyorum

Bende senin gibi düşünüyordum :) ama hiç beklemedim bir anda biri çıktı karşıma daha yeni sayılırız ama hayırlısı artık umarım seninde çıkar canım

Herkesin yazılı bir vakti var zamanı var. O zaman gelmeden ne yapsan boş. Padişahın oğlu gelsin bir şey bahane olur. Sabret o kişi seni bulacak.

Allah karşına hayırlısını çıkartsın inşallah.
Burada 2-3 ayda boşananları duyunca, önce herşeyin hayırlısı demek lazım diye düşünüyorum.
ayrıca yaşın gayet normal.
etrafınızda yok mu bekar biriyle tanıştırıp, önayak olacak kimse?
Çevre yapabileceğin kurslar, sosyal ortamlara girmeye çalış.
Benim kuzen fotoğrafçılık kursunda tanıştı nişanlısıyla.
Son trend bekarların bu aktivitelerde eş bulması.
Ortak zevkler paylaşıldığı için daha rahat anlaşacak kişiler biraraya geliyor genelde.

Son düzenleme:

emin olun o duyguyu bende yaşadım..
bende 25 yaşındayım..
geçen seneye kadar eşim karşıma çıkmadan önce imrenerek bakardım helede face deki nişan düğün resimleri içim bi tuaf olurdu..
bende küçükler birdeee!!!
benimde böyle olacak mı derdim

ama hiç beklemediğin anda çıkıveriyo..ben hep hayırlısını istedim..
iyikide erken evlenmemişim..hayatımı bir güzel yaşadım
hala bekar gibiyim ama aile yanında yaşamkta ayrı bir tat..

Allah gönlünüze göre versin kızlar..
hep hayırlısını isteyin

Yok sekerim, facebook sadece bir ornekti. Cevremde tanidigim, mantik evliligi yapan tek bir kiz var, onun da zaten asik olmak gibi bir beklentisi yoktu. Geriye kalan tanidiklarim sevdikleriyle kelebekeler gibi uca uca evleniyor...ben de onlara bakip giptayla ic geciriyorum. Bir tane bu zamana kadar iliskisi olmamis kiz arkadasim daha var, onun psikolojisi gercekten bozuldu..neyse boyle iste.

yeni ortamlar denemelısın..
çıkıp tek basına bıyerlerde kahve ıcmelısın..
alışverıse gıtmelısın..
sosyal dayanışma derneklerıne katılmalısın..

bunların sonucunda ya bır eş bulacaksın..
yada kendıne degısık hobıler edıneceksın kafan dagılacak..
eve kapatma kendını..
28 yaş çokta buyuk degıl..
benımde 32 yasında erkek kuzenım var..
oda anlayabılecegım kız yok dıo...
kızlr erkekler bulusamıyor ıste
bende evlendım banada cok kucuksun dedıler..
evlenme yas sınırlarımızı hep toplum belırlıyor nedense..
22 nın altı küçük 30 un üstü evde kalmış oluyor...
bole konusanlara sınır oluyorum

Bu ruh halinden çıkmazsan, daha uzun süre evlenememe, ya da yanlış bir evlilik yapma olasılığın oldukça yüksek...
Bu işler nasip kısmet işidir...Yapma kendine bunu...

Bu ruh halinden çıkmazsan, daha uzun süre evlenememe, ya da yanlış bir evlilik yapma olasılığın oldukça yüksek...
Bu işler nasip kısmet işidir...Yapma kendine bunu...

Ahh sekerim, ben de maalesef evde kalma psikolojisindeyim . Ben de kendi kendime bunu yapmayayim diyorum ama nafile..hem isim , guzel cevrem, ailem, arkadaslarim var, hem de spora ve dansa gidiyorum ama bunlar bitip aksam evde tek basima kalinca icime bir huzun cokuyor, iste o zaman ben de kendimi b.k gibi hissetmeye basliyorum ve beynime bu kotu dusunceler ususuyor. Bu ruh halinden bir sureligine kurtulsam bile sonra yine gelip icime bu karamsar dusunceler dolusuyor...boyle iste.

Hiç umudum kalmadı ömrümü yarıladım anne olmak isterdim...

evlenmekle ilgili hiç bir derdim yok kısmetse olur değilse olmaz evli olmadan da mutlu olurum ben diyorum da
bide etraftakiler her gördüğünde ee sende yok mu daha bişeyler evlen artık demese öff yani hakikaten öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…