ben cok sıkıldım bu duurmdan herkezın sevgılısı esı var cocugu var ben böle tek basıma baskalrına özenıyorum. kısmetim neden benı bulmuyor..28 yasımdayım benden kzuukler cocuk sahıbı artık erkez evde kalmıs gözyüyle bakıyıor.çeyızlerım eskıdı ama yok kımse bırı vardı hayatımda 1 senedır ayrız benı bıraktı gıttı..sımdıde kımse cıkmıyor karsıma benmı olumssuzum bılmıorum arakadaslar ama ıstıyorum yuvam olsun esım olsun cok ıstıyorum...
bekarlık sultanlık
bende 29evlendim evleneli 6 ay oluyor
evet mutluyum ama bekarken yaşadığım gibi yaşayamıyorum e normal haliyle
bende sorun yapmıştım evlenmeden önce çevremde 18 ler 20ler evlenirken ben neden evlenemiyorum diye
ama bu işler kısmet
şimdi derdin 1
evlenince derdin 2 olacak bide kocanın derdi
sonra derdin 3 olacak kaynanan
sonra kayınbaban 4
görümcen varsa ettimmi sana 5
ee eltin falan bu böyle devam edip gider
bence sen böyle iyisin iyi
daha doğacak çocuklarının derdinide saymadım
Benim de bu konuda bir topigim var, orda bolca kadere kismete cemkirdim. Bu konuda ben kadere b.k atiyorum acikcasi, 25 yasindayim ama karsima hoslanacagim adam gibi biri cikmadi. Birine asik oldum, karsilik bulamadim. Simdilerde yabanci bir ulkede sap gibi yalniz yasiyorum, Allah sonumu hayir etsin :)
Her gun facebookta nisanlanan, sozlenenleri gorunce sinirim iyiden iyiye bozuluyor zaten, benim sevgilim bile yok.
Yasadigim yerde cocuklu aile cok var, kucuk cocuklarinin elinden tutup gezen mutlu anne babalari gorunce resmen gozlerim doluyor. Basima gelen karsiliksiz ask felaketinden sonra ben de pek umutlu degilim.
Hakkimizda hayirlisi olur umarim, ben her gun dua ediyorum, sen de et.
canım bu facebook olayları gösterişten ibaret değil mi, takılma bunlara. ben face mace kullanmıyorum. Görme bunları.
Sanıyor musun ki çoğu gerçek veya mutlular.
Benim de bu konuda bir topigim var, orda bolca kadere kismete cemkirdim. Bu konuda ben kadere b.k atiyorum acikcasi, 25 yasindayim ama karsima hoslanacagim adam gibi biri cikmadi. Birine asik oldum, karsilik bulamadim. Simdilerde yabanci bir ulkede sap gibi yalniz yasiyorum, Allah sonumu hayir etsin :)
Her gun facebookta nisanlanan, sozlenenleri gorunce sinirim iyiden iyiye bozuluyor zaten, benim sevgilim bile yok.
Yasadigim yerde cocuklu aile cok var, kucuk cocuklarinin elinden tutup gezen mutlu anne babalari gorunce resmen gozlerim doluyor. Basima gelen karsiliksiz ask felaketinden sonra ben de pek umutlu degilim.
Ortamlar..Bazıları ortamlardan buluyor..Ben de de yok ortam..İşte kimse yok..Akrabalarda da kimse yok..Bazen alışverişe gidiyorum ödeme işlerimi hallediyorum o..Görücü usulü desen artık bana çıkmıyor daha önce evlilik yaşadığım için,boşanmış bile yok etrafta.Çıkan oluyor çok az da olsa ama içim ısınmıyor...İçimin ısındığı ise beni istemedi..Kafama,beğenime göre birinin denk gelmesi de zor.Düzen kurmak,sevip sevilmek ben de istiyorum..Belki de böyle gidecek benim..Senin farklı olur eminim..
ben de 28 yaşındayım evlenemedim ,bundan sonra da olacağını sanmıyorum ,benimki aslında çok da yaşla ilgili değil.Hevesim kaçtı ,bundan sonra hiç kimseyi kendime yakın bulamam ,artık dua bile etmiyorum
canım bu facebook olayları gösterişten ibaret değil mi, takılma bunlara. ben face mace kullanmıyorum. Görme bunları.
Sanıyor musun ki çoğu gerçek veya mutlular.
Bu ruh halinden çıkmazsan, daha uzun süre evlenememe, ya da yanlış bir evlilik yapma olasılığın oldukça yüksek...
Bu işler nasip kısmet işidir...Yapma kendine bunu...
Yelizcim bende 38 oldum sayılır. Bu mesajı ocak ayında yazmıştım sanırım. halen kimse yok. Sanada oluyormu bilmem ama ençok annemle aldığım çehizlerin artık durduğu yerde eskimeye başlaması koyuyor bana..Şimdi sela veriliyor. rabbim herbekara hayırlı bir eş versin. Mübarek cuma günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?