ben cok sıkıldım bu duurmdan herkezın sevgılısı esı var cocugu var ben böle tek basıma baskalrına özenıyorum. kısmetim neden benı bulmuyor..28 yasımdayım benden kzuukler cocuk sahıbı artık erkez evde kalmıs gözyüyle bakıyıor.çeyızlerım eskıdı ama yok kımse bırı vardı hayatımda 1 senedır ayrız benı bıraktı gıttı..sımdıde kımse cıkmıyor karsıma benmı olumssuzum bılmıorum arakadaslar ama ıstıyorum yuvam olsun esım olsun cok ıstıyorum...
tanıdıklarımız var kız arayan diyosunuz ya tanıştırın,hayırlı bi işe vesile olun. olmaz mı?
tanıdıklarımız var kız arayan diyosunuz ya tanıştırın,hayırlı bi işe vesile olun. olmaz mı?
Farkettimde, 30'a yaklaşan ve 30 yaşını süren bekar arkadaşların tamamında derin aşk yaraları mevcut...
Sanırım o yarayı kapatamadığımızdan kimseye de güvenemiyoruz. Ben tüm adayları, aday olabilecekleri elimin tersi ile itip, arkadaş statüsüne iliştiriveriyorum...
Zorlamadan yaşamak lazım imtihanımızı... ''Kaderde varsa gelir yemenden, kaderde yoksa ne gelir elden...''
İşte bu kadar net...
Aynen dediğin gibi biliyor musun olmasını istediğim kişiyede güvenemiyorum ve bitiyor arkadaş bile olamıyoruz güvenmiyorum çünkü öyle derin bir yara var ki geçmişte kalan unuttum onu acı çekmiyorum ama sayesinde tüm güvenimi kaybettim
Napıcaz
ben cok sıkıldım bu duurmdan herkezın sevgılısı esı var cocugu var ben böle tek basıma baskalrına özenıyorum. kısmetim neden benı bulmuyor..28 yasımdayım benden kzuukler cocuk sahıbı artık erkez evde kalmıs gözyüyle bakıyıor.çeyızlerım eskıdı ama yok kımse bırı vardı hayatımda 1 senedır ayrız benı bıraktı gıttı..sımdıde kımse cıkmıyor karsıma benmı olumssuzum bılmıorum arakadaslar ama ıstıyorum yuvam olsun esım olsun cok ıstıyorum...
İnan bende bilmiyorum :) şu anda hayatımda biri var oda Vanda herkes durdun durdun Van da ki adamı mı buldun diyor şimdilik iyi gidiyor belkide dağ başında olduğu içindir yapabileceği birşey yok gelecek ağustosta ama bakalım hayırlısı , Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Ben çok pis kandırıldım be 2,5 yıl çıktım biri ile ayrıldık aradan 1,5 yıl geçti barıştık sonra 1 yıl daha çıktık ve ben çok garip bir şekilde bir gerçeği öğrendim adam benden ayrı iken evlenmiş ben evli bir aadamla çıkmışım çıkarken baba olmuş falan o süre içinde eşi memleketteymiş gece gündüz konuşurduk uzun süre atamadım üzerimden onu 3 yıl kimse girmedi hayatıma buda daha yeni 5 ay oldu ama hayırlısı artık
Farkettimde, 30'a yaklaşan ve 30 yaşını süren bekar arkadaşların tamamında derin aşk yaraları mevcut...
Sanırım o yarayı kapatamadığımızdan kimseye de güvenemiyoruz. Ben tüm adayları, aday olabilecekleri elimin tersi ile itip, arkadaş statüsüne iliştiriveriyorum...
Zorlamadan yaşamak lazım imtihanımızı... ''Kaderde varsa gelir yemenden, kaderde yoksa ne gelir elden...''
İşte bu kadar net...
Böyle geç evlenen arkadaşları görünce bende umutlanıyorum
27 yasındayım hala bekarım ve evlenip düzenimi kurmak istiyorum Ama hiç yaşayamayacakmışım gibi geliyor.Ve ben buna çok üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?