Evlenemedim ruhen çöktüm

Lütfen öyle düsünmeyin. Siz evli olsanizda bekar olsanizda cok degerli cok güzel bir insansiniz. Lütfen kendinizi hor görmeyin. Kendinize bunu yakistirmayin. Cünki hakk ettiginiz bu degil, kesinlikle degil. Bende 30a merdiven dayamis bir bireyim. Benimde 18den itibaren bu yasima kadar cok taliplerim oldu ama büyük cogunlugunu red ettim icime sinmediginden ötürü. Suan da bir iliskim var ve evlilik yolu gözüktü. Tabii yine de hic bir sey belli olmaz, sonucta nasip kismet isleri bunlar. Demem o ki, evlilikte bekarlikta mutlulugun garantisi degil, ve sadece bizim kontrolümüzde olan birsey hic degil. Allah kalbinize göre versin.

Ben bu konuyu o kadar kolay görmüyorum, hayat arkadaşı seçerken arada

- romantizm ve çekim
- benzer hayat görüşleri, günlük hayatta uyum
- eğitim, kültür seviyesi ve ailelerin az biraz benzerlik (aile benzerliği benim için şart değil zaten uzakta bir yerde yaşıyorum :))
- benzer şeylerden zevk alma, insan olarak benzerlik

olması gerekiyor. Misal aranızda büyük çekim hoşlantı var ama biriniz çok sosyal her gece gezmek istiyor, öbürü ev kuşu o iş bir noktadan sonra yıpratıcı olmaya başlıyor. Veya biri ciddi şekilde dinine düşkün, diğeri ateist dindar taraf ben çocuğuma küçük yaştan başlayarak dini öğretmek istiyorum diyor, diğeri razı değil. Veya kağıt üstünde uyumlusunuz ama arada hiç çekim yok. Bunların hiçbiri olmuyor bir noktadan sonra yorucu oluyor, kendine hiiiiiiiç benzemeyen biriyle olmak akıl karı değil. 2 alaksız insanın evliliği uzaktan bakınca bile anlaşılıyor bunlar niye evlenmiş ki diyorsun. Aşk, uyum zaten herkesle olmuyor.

Bu şekilde biriyle tanışcaksın o da bekar olcak sen de, ikiniz de aynı yerde yaşayacaksınız bu da çok çok büyük bir olasılık değil zaten. Bana 20li yaşlarımda yazılan çok çok erkek oldu sadece biriyle ilişki yaşadım mesela. Aynı şekilde 30lu yaşlarımda da yazılan çok çok erkek oldu sadece 2sini ciddi ciddi oturup düşündüm olsa mı diye, biriyle ilişki yaşıyorum şimdi.

Sadece secici olmak degil ya olay. Biraz sans bu isler, biraz denk gelmek, secici olmak kadar secilmekte var sonuçta belki secilmeyenler arasinda , aura diye hir sey var sonra gibi gibi seyler.

Bunu ben yazınca zibilyon tane beğenmedim alıyom.

40 yasındaysanız nolmus bır kadının en kendını kesfettıgı hayatı en yasamayı bıldıgı yaslar
evlenınce hıc bırımıze madalya verılmedı
surda bdv konuları okuyun bakın nasıl gerı ıcınıze kacıyor evlılık ıstegı
hele cop catan sıtelerı tam fıyasko asla sakın sakın

yazdıklarınız çok doğru. tamda bu nedenlerden dolayı evlenemedim. dedim ya talip olmaması değilde evlenebileceğin birinin karşına çıkmaması can yakıyor. sizin yaşınız kaç acaba?

yazdıklarınız çok doğru. tamda bu nedenlerden dolayı evlenemedim. dedim ya talip olmaması değilde evlenebileceğin birinin karşına çıkmaması can yakıyor. sizin yaşınız kaç acaba?

33üm , valla kendimden 5 yaş küçük bebe bile yazıldı Önceki flörtüm 40 yaşındaydı, 31 yaşında tanıştım ama almadımŞimdiki 39yaşında geçen yıl tanıştım bakalım nasıl olcek

Internet üzeri esinlen tanisan büsürü insan var.
size bu durumda piskolok yardim edemez. Yani gayet normal böle hissetmeniz cnkü her insan evlenmek yuva kurmak ister.
Burdanda kendinizden bahsedip belki birisinin ailesinlen tanisip evlenebilirsin.
Yani Ben sizin yerinizde olsam biraz gaz verip evlenmeye Bakardim.
mükemmel es hic kimse bulamaz.
ama en azindan sizinlen ayni hayat beklenti birini bulabilirsiniz :) Allahim size uygun olan es Versin Amin :)

kücük bir Not : mükemel evlilik yok ama Bu evlilik kötü oldu anlamina gelmez.

Cevrede yok mu ? Evlilik sitesi cok guvenli degil.
belli bir yaştan sonra çevrede bu yaştaki birine dönüp bakmıyor. ama az önce yazdım ben çok güvendiğim ve çevresi olduğuna inandığım bir ablama whatshapptan açık açık yazdım. uygun birini duyarsanız aklınızda olayım diye. başka çarem kalmadı.

Teşekkür ederim. Bu yazılanlar birazda olsa içimi ferahlatıyor.

yaşlı hissediyorum nedense. galiba 2021 e gireceğimiz için. Millet bu yılbaşını neden kutlar anlamam. yaşlandığı içinmi

Evlilik çok iyi bi şey değil.... Hele çocuktan sonra asla geri dönüş yok. 26 yaşına dönsem erkeklerle işim olmazdı....

Yanlis anlamayin da hani deseniz ki hayatimda kimse yok, ask istiyorum, sevmek sevilmek istiyorum bunu anlarim.Ancak evlenemedim diye bu kadar ah vah etmek garip bence.
evet sevmek sevilmek asıl mesele o yüzden çöktüm. neden karşıma çıkmadı diye. sonuda evliliğe giderdi belki

amin. ama internetten ürküyorum

ben 26 yaşında evlendim

20 yaşımdan beri sevgilim olan kişi ile

biraz hayatınıza da yazsanız

mesela ben 18 yaşında liseyi bitirdim ve üniversiteye başladım

orada tanıştım evlendim

benimle aynı okuldan mezun arkadaşlarımın bir çoğu 30lu yaşlarda iş çevresinden tanıştıkları ile evlendiler

bir bölümü hobi kurslarında tanıştılar

yani evlenelim isteği güzel de maalesef biraz çevreye açılmak gerekiyor

ilk yorumumda yazdığım gibi uygun olduğunu düşünsek de üçüncü kişiler teklif edemiyoruz

yani ikinizi de tanısak bunu söylemek birine bir nevi referans olmak kolay değil

çevrenizi genişletip tanıdığı çoğaltmak lazım da korona var şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…