- 5 Nisan 2020
- 299
- 441
- 103
- 33
- Konu Sahibi mechulegiden
-
çok seçici oluyor çoğu çünkü yani 40 yaşında evlenemeyen bir kadının kimse çıkmadığı için ya da hep dandik, gereksiz tiplerle karşılaştığı için evlenmediğine inanmak zor. aşırı seçicilik, en iyiyi aramak, aman yarın daha iyisi çıkar diye diye önüne geleni reddedenler bu yaşlarda evlenemediği için üzülüyorlar.
ha evlenmek şart mı değil tabii.
Sadece secici olmak degil ya olay. Biraz sans bu isler, biraz denk gelmek, secici olmak kadar secilmekte var sonuçta belki secilmeyenler arasinda , aura diye hir sey var sonra gibi gibi seyler.çok seçici oluyor çoğu çünkü yani 40 yaşında evlenemeyen bir kadının kimse çıkmadığı için ya da hep dandik, gereksiz tiplerle karşılaştığı için evlenmediğine inanmak zor. aşırı seçicilik, en iyiyi aramak, aman yarın daha iyisi çıkar diye diye önüne geleni reddedenler bu yaşlarda evlenemediği için üzülüyorlar.
ha evlenmek şart mı değil tabii.
Bunu ben yazınca zibilyon tane beğenmedim alıyom.Şuralara yaza yaza bitmedi gerçekten
İnsanın hayatına sevdiği biri girer onunla olmak için evlenir
Evliliğin mantığı budur bence
Evlenecek biri olmadıysa şimdiye kadar da normalde ne yapıyorsak onu yapmaya devam ederiz
Bunu beceremedim gibi görüp kendinize eziyet etmeyin boşuna
Psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmiyorsanız yardım her zaman alın. Evliliğe dair bakış açınız da değişir böylece kendinizi boşa üzmeyi bırakırsınız.
Evlilik siteleri
yazdıklarınız çok doğru. tamda bu nedenlerden dolayı evlenemedim. dedim ya talip olmaması değilde evlenebileceğin birinin karşına çıkmaması can yakıyor. sizin yaşınız kaç acaba?Ben bu konuyu o kadar kolay görmüyorum, hayat arkadaşı seçerken arada
- romantizm ve çekim
- benzer hayat görüşleri, günlük hayatta uyum
- eğitim, kültür seviyesi ve ailelerin az biraz benzerlik (aile benzerliği benim için şart değil zaten uzakta bir yerde yaşıyorum :))
- benzer şeylerden zevk alma, insan olarak benzerlik
olması gerekiyor. Misal aranızda büyük çekim hoşlantı var ama biriniz çok sosyal her gece gezmek istiyor, öbürü ev kuşu o iş bir noktadan sonra yıpratıcı olmaya başlıyor. Veya biri ciddi şekilde dinine düşkün, diğeri ateist dindar taraf ben çocuğuma küçük yaştan başlayarak dini öğretmek istiyorum diyor, diğeri razı değil. Veya kağıt üstünde uyumlusunuz ama arada hiç çekim yok. Bunların hiçbiri olmuyor bir noktadan sonra yorucu oluyor, kendine hiiiiiiiç benzemeyen biriyle olmak akıl karı değil. 2 alaksız insanın evliliği uzaktan bakınca bile anlaşılıyor bunlar niye evlenmiş ki diyorsun. Aşk, uyum zaten herkesle olmuyor.
Bu şekilde biriyle tanışcaksın o da bekar olcak sen de, ikiniz de aynı yerde yaşayacaksınız bu da çok çok büyük bir olasılık değil zaten. Bana 20li yaşlarımda yazılan çok çok erkek oldu sadece biriyle ilişki yaşadım mesela. Aynı şekilde 30lu yaşlarımda da yazılan çok çok erkek oldu sadece 2sini ciddi ciddi oturup düşündüm olsa mı diye, biriyle ilişki yaşıyorum şimdi.
yazdıklarınız çok doğru. tamda bu nedenlerden dolayı evlenemedim. dedim ya talip olmaması değilde evlenebileceğin birinin karşına çıkmaması can yakıyor. sizin yaşınız kaç acaba?
Merhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
belli bir yaştan sonra çevrede bu yaştaki birine dönüp bakmıyor. ama az önce yazdım ben çok güvendiğim ve çevresi olduğuna inandığım bir ablama whatshapptan açık açık yazdım. uygun birini duyarsanız aklınızda olayım diye. başka çarem kalmadı.Cevrede yok mu ? Evlilik sitesi cok guvenli degil.
Teşekkür ederim. Bu yazılanlar birazda olsa içimi ferahlatıyor.Lütfen öyle düsünmeyin. Siz evli olsanizda bekar olsanizda cok degerli cok güzel bir insansiniz. Lütfen kendinizi hor görmeyin. Kendinize bunu yakistirmayin. Cünki hakk ettiginiz bu degil, kesinlikle degil. Bende 30a merdiven dayamis bir bireyim. Benimde 18den itibaren bu yasima kadar cok taliplerim oldu ama büyük cogunlugunu red ettim icime sinmediginden ötürü. Suan da bir iliskim var ve evlilik yolu gözüktü. Tabii yine de hic bir sey belli olmaz, sonucta nasip kismet isleri bunlar. Demem o ki, evlilikte bekarlikta mutlulugun garantisi degil, ve sadece bizim kontrolümüzde olan birsey hic degil. Allah kalbinize göre versin.
yaşlı hissediyorum nedense. galiba 2021 e gireceğimiz için. Millet bu yılbaşını neden kutlar anlamam. yaşlandığı içinmi40 yasındaysanız nolmus bır kadının en kendını kesfettıgı hayatı en yasamayı bıldıgı yaslar
evlenınce hıc bırımıze madalya verılmedı
surda bdv konuları okuyun bakın nasıl gerı ıcınıze kacıyor evlılık ıstegı
hele cop catan sıtelerı tam fıyasko asla sakın sakın
Merhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
evet sevmek sevilmek asıl mesele o yüzden çöktüm. neden karşıma çıkmadı diye. sonuda evliliğe giderdi belkiYanlis anlamayin da hani deseniz ki hayatimda kimse yok, ask istiyorum, sevmek sevilmek istiyorum bunu anlarim.Ancak evlenemedim diye bu kadar ah vah etmek garip bence.
amin. ama internetten ürküyorumInternet üzeri esinlen tanisan büsürü insan var.
size bu durumda piskolok yardim edemez. Yani gayet normal böle hissetmeniz cnkü her insan evlenmek yuva kurmak ister.
Burdanda kendinizden bahsedip belki birisinin ailesinlen tanisip evlenebilirsin.
Yani Ben sizin yerinizde olsam biraz gaz verip evlenmeye Bakardim.
mükemmel es hic kimse bulamaz.
ama en azindan sizinlen ayni hayat beklenti birini bulabilirsiniz :) Allahim size uygun olan es Versin Amin :)
kücük bir Not : mükemel evlilik yok ama Bu evlilik kötü oldu anlamina gelmez.
Siz ne zaman evlendiniz acaba? Akranlarımı hep sorgularımda.
Birde bir tanıdığınızdan yardım isteyin demişsiniz ya. Ben onu yaptım yakın zamanda biliyor musunuz. 5 sene önce olsa utancımdan yapamazdım. Ama o derece bunalımdayım ki yaptım. Pandemiden dolayı yazarak anlattım çevresi olduğuna inandığım güvendiğim bir ablama whatshaptan gönderdim aynı sizlerle paylaştığım gibi. İyi ki de göndermişim. Başlangıç kelimeleri bile çok güzeldi. Canım kardeşim üzülme diye başladı. Sizlere de çok teşekkür ederim derdimi paylaşıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?