• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenemedim..

Sizde evlilik konusunda çok muzdaripsiniz ama evlenmemek dünyanın sonu değil, bu kadar sıkıntı yapmayın.
Ama yine de birdeee bize soor birdeee bize sor( bu kismin melodik okunmasini rica ederim))
Ya aslında mesele evlenmek diil tabiki. Yıllar ilerledikce insan kendini yarım kalmis, diger yarısını bulamamis ve treni kacirmis gibi hissediyor.
 
Ama yine de birdeee bize soor birdeee bize sor( bu kismin melodik okunmasini rica ederim))
Ya aslında mesele evlenmek diil tabiki. Yıllar ilerledikce insan kendini yarım kalmis, diger yarısını bulamamis ve treni kacirmis gibi hissediyor.

Günümüzde artık eğitimli ve meslek sahibi kadınlar zaten 30-35 yaş arası evleniyor. Olaya tren kaçtı diye bakmayın.
 
insanın bi evleneceği gün bi de öleceği gün belliymiş derler.

ama ben şuna inanıyorum, %80 şans, kısmet işi bu işler. geriye kalan %20 ise insanın kendi çabaları.

mutlu bi evlilik olsun, başarılı bi iş hayatı olsun bunların hepsinde hem şans hem de çaba gerekli.

bir de olaya ''çok entelektüel, maddiyatı iyi, kültürlü ama neden bulamıyor'' diye bakmayın. tabiki bunlar da önemli ama daha da önemlisi hisler.
karşıdaki kişi eğer bu insana bi şeyler hissetse, aşık olsa bu insan kültürsüz, maddiyatı kötü biri de olsa evlenebilir.

ama hisler de insanın elinde değil işte. ''bu adam çok iyi biri hadi buna aşık olayım, kalbim deli gibi çarpsın'' deyince aşık olunmuyor.
belki de arkadaşınızın aşkı bulma vakti hala gelmemiştir.
 
erkek kardeşim 40 yaşında..üniversite mezunu,maddi durumu çok iyi. en fazla 34 34 gösteriyor..hoş olgunluğu da o yaşta... ama ailesinin sağlık sorunlarından,annesine babasına bakmaktan , aradığı gibi birisi çıkmamasından dolayı evlenemedi.

evlenmeyi çok istiyor..biz de ona görücü usulü ile birilerini bulmaya çabalıyoruz..

sizce şansı varmıdır..? evlenmesi için hangi yaş aralığı makbuldür..? çok teşekkürler..
Ya ben sunu anlamadım; neden 40 yasındakı kardesınız kendısı aramıyor uygun bırını ? ıs yerınden veya bır sosyal ortamdan pekala bulabılır..bılmıyorum ben bellı yasa gelmıs ınsanların aılesı de olsa 3.kısılerı aracı koyup onların aklına basvurmalarını yadırgıyorum..herkes kendı secımın kendı yapmalı bence...bır de bence bu noktada karsılıklı anlasma; partnerın karakterı, zekası, kultur duzeyı, ahlakı, yaştan cok daha on planda olmalı dıye dusunuyorum...ama gene de 2 cıns arasında maksımum 5 yas akrandır; fıkren ve enerjı sevıyelerı daha ıyı uyusur dıye dusunuyorum..
 
Bazı erkekler özellikle bu yaşlara kadar evlenmiyor ki hayatını yaşasın, sonra annesi ona 18 yaşında saf bir kız bulsun. Sosyal biriymiş madem eminim bir sürü kız arkadaşı vs olmuştur o zaman. Ama onlar evlenilecek kız değilmiştir tabi, hem de yaşıtlarıymıştır. Şimdi o da ailesine döndü yaşı gelince bana kız bulun diye. Siz de beklemiyormuşsunuz şok oldunuz :KK70: Burada yaş aralığını bize sormanıza gerek yok. Kardeşinize sorun, büyük ihtimal 18-24 falan diyecek.
Bravo cok guzel analız etmıssınız durumu...
 
Bu 40 yaş ve üstü bekar erkek takımından bazıları var ki hayatına girecek kadin kendinden en az 15 yaş küçük olsun, iyi bir işi olsun aynı zamanda manken gibi olsun, harcatmasın harcasın, kıskanç olmasın bazı zamanlar aptala bağlasın vs vs ister.

Bunları isterken hiç kendine bakıp da ben neyim demez ama. Siz de onlardansanız işiniz zor.
Aynen katılıyorum
Bu 40 yaş ve üstü bekar erkek takımından bazıları var ki hayatına girecek kadin kendinden en az 15 yaş küçük olsun, iyi bir işi olsun aynı zamanda manken gibi olsun, harcatmasın harcasın, kıskanç olmasın bazı zamanlar aptala bağlasın vs vs ister.

Bunları isterken hiç kendine bakıp da ben neyim demez ama. Siz de onlardansanız işiniz zor.
Aynen katılıyorum..hatta bu +40lık tayfanın cok rahatlıkla %90ı bu kafada benım gozlemledıgım kadarıyla...
 
yani elbetteki böyle düşünüyor olabilirsiniz..bir şey diyemem....Biz ona 28 34 yaş aralığını uygun gördük..forumdan görüş almak istedim.annesine babasına baktı çünkü onlarla halen yaşıyor.biz onlarla değiliz.

ben sadece fikirlerden faydalanmak istedim.. ama sandığınız gibi değil gerçekten..ne yapabiliriz diye sormak istedim sadece..
Yas aralıgına da sız karar verdınız demek..40 yasındakı entellektuel olgun bı adam kendı hayatıyla ılgılı en temel kararı bıle aılesıne bırakıyor...bı de altına ımza...tebrıkler...
 
Son düzenleme:
Valla bu haksızlık.Bayanlar niye o yaşta bir 28 le evlenemiyor.Bence 28 yaşında bir kız da 40 la evlenmemeli.İnsan aynı insan.
Yoo bu toplumun ezelden beri bır kadını degerlendırmeye alırken neredeyse tek krıterı yaşki bacım...hayat arkadası degıl geysa arayan bı toplumda yaşıyoruz..fazlasına ne hacet!
 
Kendisi evlenmeye razı zaten hayatına giren insanları mı razı edemiyor?
Hayatına giren insanlarla hayat görüşümü tutmuyor. Şöyle söyliyim Amerikada dil eğitimine gitmiş ama dönmüş annesinin bulduğu 17 yaşındaki kızla evlenen mimar komşumuz var. Tercihi nedense bu şekilde oldu.
Bu da guzel bı ornekmıs ayol...cumleten anasının buldugu kadınla evlenen kulturlu zekı gormus gecırmıs kendı hayatının sorumlulugunu alabılen adam sorunsalına bagladık yani..[/QUOTE]
 
Konu sahibi konuyu açtı ve yorumlardan sonra yok oldu, neden acaba:KK53::rapci:
Çevrimdışı olarak takip ediyor konuyu herhalde.
 
Back
X