Evlenememek değil, güzel bir ilişki yaşayamamak..

her insan şanslı doğmuyor bazıları sınanıyor hayatta yalnızlıkla maddiyatla hastalıkla.ama bu sınanma ömür boyu sürmüyor inanın az daha sabırrr diyorum ben.kafanızı boşaltın kitap okuyun mesela devamlı çok rahatlatır insanı

Gecmise takilip kendime kizmaktan kendimi alamiyorum bu durum cok kotu gercekten.Ben de ayniyim ruh hali olarak.

Ben de sevmek sevilmek istiyorum ama günümüz toplumunda gerçek sevgiyi bulmak okadar zor ki erkekler özellikle çıkar için yaklaşıyor şimdiye kadar karşıma düzgün biri cikmadi sırf evlenmek için hiç bir zaman evliliği düşünmedim aradığım sadece sevgi ,saygı,sadakat gibi manevi bağlardı bu duyguları yakaladığın biri olmayınca erkeklerden de uzak duruyorsun sorunlu bir iliskidense yalnız olmak daha hayırlı .

Gerçekten Allah korkusu çok önemli. Önceki erkek arkadaşım Allah ismini dilinden düşürmeyen ama bana yapmadığını bırakmayan insandı. Diyodum ki ya Allah korkun hiç mi yok bu kadar merhametsiz vicdansız nasıl olabiliyosun. O kadar haksızlık yaptı ki. Ben anlamıyorum sadece ben mi farketmiyodum etrafında herkes tarafında çok sevilen inançlı biri olarak biliniyor. Hiç mi çevresindekiler farketmiyor ben anlamıyodum. Toplum baskısı olarak sözsel olarak inanın umrumda değil, sadece şahit olduğumuz güzel ilişkiler kıskandırmıyor kesinlikle ama imrendiriyor. Teşekkürler yorumunuz için:))

Amin inşallah..

İnanın evlilikten beklentim öyle cıvık cıvık romantiklik değil, her dk sevdiğini söylemesi fln değil. Ne güzel eşiniz size sevdiğini söylemese bile bu şekilde çok tatlı bir şekilde sevgisini belli ediyor daha ne olsun.. Güzel dilekleriniz için teşekkürler herşeyin güzeli hepimiz için olur inşallah

Allah mutlumesut etsin hep inşallah

Haklısınız bazen ister istemez karşıdaki insana bununla evlenebilir myiim ya diye bakıyoruz istemsizce.

Amin canım inşallah. İnşallah sen de beklediğin güzel aşkı yaşarsın. Aşkın yaşı yok 18de de yaşamak istersin 22de de istersen 40 da kimseyi ilgilendirmez. Herşey gönlünce olsun teşekkürler

Yok olur mu öyle şey zahmet edip yorum yazmışsınız çok teşekkürler. Dayanın sabredin. Kalbi temiz olan herkes yaşamının her zamanında herşeyin en güzelini yaşar eminim. O yüzden bir zorluk çıktığında umutsuzluğa kapıldığımız her şeyde bunu hatırlatmak gerek kendimize

zaten sizin gibiler daha rahat evleniyor
kafa rahat
herşeyi yaşıyorlar
bizim gibi düşünenler, rahat yaşayamayanlar evlenemiyor maalesef

benim etrafımdan en çok duyduğum hiç evlenmeyi düşünmüyordum evlendim cümlesi..İki tane yakın arkadaşım bisürü kişiyi elediler,evlendiği eşiyle görüştürdüklerinde de bir iki görüşürüm sonra sallarım diyen tiplerdi.evlendiler ikiside.Nasıl oluyor öyle ben anlayamıyorum.Evlenmeyi çok isteyen arkadaşlarda evlenemiyor aksi gibi.
Bir arkadaş erkekler maaşlı çalışan kızlara bakıyor diyor ya onunla da alakası yok hiç.Çalışıyoruzda ortamda var ne oluyorki yine olmayınca olmuyor.
Ben bize bağlı olmadığını düşünüyorum bunun.çevresi geniş olanlar daha şanslıdır tanıştıran çok olur belki.onun dışında biz napabilirizki?Ben kendi adıma napabilirim diye düşünüyorum ama yapacak bişey bulamıyorum kısmet gelip bulacak diye bekleyip duruyoruz bulacağıda meçhul..

Tabi ki herkes benim soyledigim gibi maasli kiz aramiyordur canim.Cogunluk boyle orasi ayri normalde aslinda.

Ya da ariyorlardir da zamani gelinceye kadar egleniyim biraz diyorlardir.

Tabi bu islerde cevre calistigin ortamda onemli ama nasip olunca calistigin yerde bir tane erkek bile olsa buluyorsun olmayinca ordu icine dussen bulmuyorsun.

Ben acik acik benim evlenecegim kizin evi olsun yok su meslekte olsun diyen insanlarin tam istedigi kisiyi bulduklarini gordum
Kendi adima sevecegim egitimli duzgun isi olan maasi cok da onemli degildi benim icin onu bile bulamadim.

Anladim ki hayatta " seytan tuyu" derler ya o tarz biri olmak cok etkili.
Kimi insan ne hatalar yapiyor ne kalpler kiriyor yine duze cikiyor.
Ben bu haldeyim dikkat etmeme akilli davranmama kalp kirmamaya ozen gisterdigim halde bu isin sirrini da net cozemedim kimi insan hayatta bir seyden umudunu kesiyor ve ona is olsun es olsun kavusuyor.
Ben umut kestim ama hicbir sey olmuyor uzulmeye devam.

Valla benim de beğendiklerim olmasını istediklerim hep takılmak isteyen evlilik düşünmeyen gözü dışarıda yalancı ve saygısız tipler çıktı ama dış görünüş olarak beğenmediklerim ya da yanıma yakıştıramadılarım ya da hiçbirşey hissetmediğim adamlar da tam evlenilecek adamlardı. Ve çok aşık olarak evlendim hep yalan dinledim aldatıldım ve ne kadar aşık da olsam kadınlık gururum ağır bastı ve boşandım. Şimdi bana değer versin beni sevsin sadık ve dürüst olsun mutlu etsin yeter diyorum ne dış görünüşü, ne parası pulu umrumda değil. Yeter ki adam gibi adam olsun.

Değil mi ,dış görünüş hiçte önemli değil.

Değil mi ,dış görünüş hiçte önemli değil.
Aynen canım hatta şuan hayatımda biri var işi gücü iyi ama çirkin fakat kalbinin güzelliği yeter en azından bana huzur veriyor aşık değilim ama sevebilirim ve çok değer veriyorum onunla vakit geçirdikçe ve konuştukça mutlu oluyorum çünkü bana öyle değerli biriymişim gibi davranıyor ki ne kadar çirkin de olsa insanın öyle birini sevmemesi mümkün değil umarım böyle birini kaybetmem ve bende aşık olurum en azından adam gibi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…