Ben sizi anladım, hak da veriyorum. Şu anlamda; yaşım 37 maddi gelirim iyi, lüks klasmanda bir aracım ve ciddi bir yatırımım var çok şükür. Pinti de değilim, hayatı yaşamasını gezmeyi giyinmeyi de bilirim. Yani ben bunlara sahip olabiliyorsam bir erkek de olabilir, yani bunlar beklenmeyecek şeyler değil. İnsanın kendi dengini aramasında da bir tuhaflık görmüyorum.
Bu mevzu sadece maddi açıdan düşünülüyor ama görüştüğünüz insanı arabanızla metroya bıraktığınızda yanında kadın gibi hissedemiyorsunuz. "E sen de metroyla git" diyecek olanlar olacaktır, ama benim bir hayat standardım varken neden bu standardı düşüreyim?
Veya sizin standardınız iyi bir mekanda yemek yemekken o daha düşük yerlerde yiyebilecek durumdaysa, veya siz yurtdışında tatil yapmak istiyor ve yapıyorken o bunu lüks olarak değerlendiriyorsa olmuyor işte, uyum sağlayamıyorsunuz.
Hepsi tecrübeyla sabit. Alışveriş yaptığınız tutara kadar eleştiriliyorsunuz bir yerden sonra ilişkide tatsızlıklar çıkıyor.
Bir ilişki tabi ki sadece maddi boyuttan oluşmuyor fakat burdaki denkliği görmezden gelemeyiz.