Evlenememekten çok korkuyorum

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.384
18.999
248
28
merhaba hanımlar çoğunuza garip gelebilir ama ben evlenememekten yalnız ölmekten çok korkuyorum karşıma hiç istediğim gibi biri çıkmadı sevdim aşık oldum ama onlar da çok sorumsuz tiplerdi yürümedi zaten ilişki yaşım daha genç 21 yaşındayım şimdi evlenmeyi düşünmüyorum zaten ama korkuyorum geçmiş geleceğin aynasıdır derler geçmişime bakınca hiç mutlu bi ilişkim olmadı eskiden arkadaş çevrem çoktu sosyaldim ama çevremdekilerin çoğunu sildim çünkü bana zararı dokunan kişilerdi görüştüğüm dört beş arkadaşım var okulda da öyle pek bi çevrem yok son ilişkimden sonra toparlanmam zaman aldı güvenim azaldı sevgili bulanlar evlenenler nasıl oluyo anlamıyorum en büyük korkularımdan biri yalnız ölmek iyi bi mesleğim olsa bile sadece kariyerle mutlu olunmaz ki insan sevmek sevilmek istiyo çevremdekiler de garipsiyo çok şanssızsın diye sanki o insanı hiç bulamayacakmışım gibi hissediyorum ve korkuyorum

21 yaşındasın daha kaç ilişkin oldu ki bu kadar tutuştun yahu? abartıyorsun. güvenini ve inancını kaybetmiş olabilirsin ama, insanlar birbirinin aynısı değil, tanıma yoluna girdiğin erkeklerde merhamet ve adalet duygusunun ne kadar var olduğuna dikkat et, abla tavsiyesi :)

Çevremde tanıyıp tanışabileceğim birileri yok garip gelmiş herkese ama sebebini bilmediğim bi şekilde korkuyorum işte herkes kendine bi hayat kurucakmış ben yalnız kalıcakmışım gibi

Bu dünyada evlenmek kadar kolay bir şey yok bence. Önemli olan doğru insanla mutlu olabilmek. Şimdiden bunları düşünmeyin yahu.
İşte o doğru insanı hiç bulamayacakmışım gibi geliyo çünkü hep aynı insanları görüyorum yaşıtlarım benim üstüme kaç kişiyi tanıdı tanıştı ama bende tık yok

Benim 21 yaşında tek derdim; vizeler finaller ve gelecek kaygısıydı..
Arada bir de saçımda istediğim kızıl tonunu nasıl tutturabilirim diye deliriyordum..
Allah aşkına kuzum; acelen ne!?
Daha 21 yaşındasın; bu yaşlarda yaşadığın ilişkiler zaten çoğunlukla gelip geçici öylesinedir..
Doğru kişi karşına çıktığında; zaten çabuk ilerler. Bir bakmışsın nikah masasındasın. :)
Bence şuan geleceğini maddi olarak nasıl garantilersin buna odaklan.

21 mi? ben o yaşta üniversite bitse de azıcık kafamı dinlesem diyordum.

evlenmek mi

çok erken bence. çok çok erken.

Öyle diyorsunuz da üniversite bitmek üzere
Yani ? Okulun bitsin , işe gir, gez, yeni yerler gör, yeni insanlar tanı, hayata dair bir tecrüben, fikrin olsun. Sonra doğru bir insanla evlenmek gibi de bir derdin.

Hani desen ki sevmek sevilmek istiyorum tamam da bu yaşta evlilikle ilgili dert sahibi olmak nedir.

Sizi diğer konularınızdan biliyorum.Siz güçlü ,akıllı bir genç kadınsınız.Yaşadıklarınızdan sonra umarım sizi bir ömür yalnız bırakmayacak ,çok seveceğiniz,hep mutlu olacağınız bir eşiniz olur.Tüm samimiyetimle diliyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…