- 7 Aralık 2018
- 7.384
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Çevremde tanıyıp tanışabileceğim birileri yok garip gelmiş herkese ama sebebini bilmediğim bi şekilde korkuyorum işte herkes kendine bi hayat kurucakmış ben yalnız kalıcakmışım gibi21 yaşındasın daha kaç ilişkin oldu ki bu kadar tutuştun yahu? abartıyorsun. güvenini ve inancını kaybetmiş olabilirsin ama, insanlar birbirinin aynısı değil, tanıma yoluna girdiğin erkeklerde merhamet ve adalet duygusunun ne kadar var olduğuna dikkat et, abla tavsiyesi :)
Öyle diyorsunuz da üniversite bitmek üzere21 yaşındasın yahu daha geçmiş dediğin ne ki?
İşte o doğru insanı hiç bulamayacakmışım gibi geliyo çünkü hep aynı insanları görüyorum yaşıtlarım benim üstüme kaç kişiyi tanıdı tanıştı ama bende tık yokBu dünyada evlenmek kadar kolay bir şey yok bence. Önemli olan doğru insanla mutlu olabilmek. Şimdiden bunları düşünmeyin yahu.
Yani ? Okulun bitsin , işe gir, gez, yeni yerler gör, yeni insanlar tanı, hayata dair bir tecrüben, fikrin olsun. Sonra doğru bir insanla evlenmek gibi de bir derdin.Öyle diyorsunuz da üniversite bitmek üzere
İnce eleyip sık dokuyacağım birileri yok maalesef kimse beni istemezmiş gibi geliyoEvlenememekten değil,evlenip de mutsuz olmaktan daha çok korkmamak için ince eleyip sık dokumalısınız
Yuh be kardeşim21 yaşındayım
Annem hep üniversitede buldun buldun sonra çok zor derdiYuh be kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?