- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
İşte benim karşıma bu kafada birileri hiç çıkmadı en azından güzel bi ilişki yaşayabileceğim bi kişiben 21 yaşında ünv den mezun olmuşum.. evlenme derdim yoktu.. :)
ilişkim vardi.. adam evlenme derdindeydi.. hemen istiyordu. bende kabul etmedim ayrıldık. iki ay sürdü...
evlenmeye gerek yok sen önce işini al.. güzelce ihtiyaçlarin al.. istediğini yaşa. yazin tatil bileti alip bodruma git gel:)
bekar olsaydim her türlüsünü yapardim..
evlendim kafama göre hiç olmuyor.
ben 25 yaşımda aşık oldum ve evlendim.. her yaşta aşık olabilecek yaş vardi... bilemezsin çat diye çikar karşına.. o yüzden acele etme. bunu düşünüp durma yoksa yıpranirsin.İşte benim karşıma bu kafada birileri hiç çıkmadı en azından güzel bi ilişki yaşayabileceğim bi kişi
Gezip tozduğum insanlar da hep aynı kişiler genelde evdeyim bunalıyorum o yüzden de korkuyorum yalnızlıktan30 yaşımda evlendim bana kalsan daha da kaçardım :) ama dedim en son evleneyim çocuk için o da
hiç acelen yok hayatın tadını çıkar insan istemediği sürece yalnız kalmaz dünyada seçimdir yalnız kalmak dilersen yalnız yaşlanır ölürsün dilemezsen herkes evlenebilir öyle böyle bir şekilde evlenmek için evlenmemek gerekiyor mutsuz evlilik mutsuz çocuklar daha kötü doğru insanı bulmak karşılaşmak daha doğrusu herşeyden önemli kaderin önüne geçemezsin sen bu tarz vesveselerle kendin yıpratma tatlım gez toz dolaş keşfet kendini verimli şeylerle oyala iş bulmaya odaklan bence şuan senin amacın işsizliğin önüne geçmek her kadın çalışmalı
Yazı ile de yirmibir yazmayı unutmuşsun Cherry :)21 yasindasin. 21. 45 degil, 50 degil 21. Bu kadar yaziyorum.
alkışladım gerçekten tebriklerAllahım allahım.. daha 21 yaşında dert ettiğin şeye bak..keşke şurada "meslek edindim bir işim var nasıl daha başarılı ve topluma katlı sağlayan biri olabilirim"şeklinde konular görebilsek sizin yaşınızdaki üyelerden.
Neden ülkemiz gelişmiyor,başarıyı ve mutluluğu bu kadar genç yaşta evlilik yaparak sağlayacağını düşünen insanlar olduğu için
İkinci üniversite için sınava hazırlanıyorum ama her şeyi yalnız yapmaktan çok sıkıldım sevincimi üzüntümü paylaşabileceğim biri olmadıktan sonra her şey boş geliyoalkışladım gerçekten tebrikler
Cileklivanilinn ortamını değiştir farklı insanlarla takıl etkinliklere seminerlere katıl evden dışarı çık part time çalış iş hayatına başla staj yapabilirmisin
Teşekkür ederim :))alkışladım gerçekten tebrikler
Cileklivanilinn ortamını değiştir farklı insanlarla takıl etkinliklere seminerlere katıl evden dışarı çık part time çalış iş hayatına başla staj yapabilirmisin
Ailen yok mu? Anne baba kardeşGezip tozduğum insanlar da hep aynı kişiler genelde evdeyim bunalıyorum o yüzden de korkuyorum yalnızlıktan
ailenle paylaş dünyadaki en sağlam destekçilerimiz illa sevgili mi olmalı?İkinci üniversite için sınava hazırlanıyorum ama her şeyi yalnız yapmaktan çok sıkıldım sevincimi üzüntümü paylaşabileceğim biri olmadıktan sonra her şey boş geliyo
Babam var o da uzaktaAilen yok mu? Anne baba kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?