Evlenememekten çok korkuyorum

Buna şimdi ben ne yazayim diye düsünüyordum aklima gelenlere reset atip yeniliyordum . Niye illa yazmak istedigimi de anlamamakla birlikte bu yorumu görünce yazacak bir şeyim olmadigini gördüm. Müsadenle yorumunun altina imzami atip gideyim diyorum

Aman efenim ne demek bir imzanın lafımı olur buyrunuz.

Tabi ki gecmez ama kesinmis gibi bahsedince yazmak istedim.

Evlenip te yalnız olanlarda var. O yüzden 21 yaşında bunları düşünmek için kafanı hiç çürütme gez toz eğlenmene bak şimdiki aklım olsa evlenmesemde olur du çünkü mutlu değilim. Hiç ordan gözüktüğü gibi toz pembe değil evlilik :)

Ben de evlenmekten korkuyordum
Korkumu yendim evlendim çok şükür istediğim kişiyle
Ben sizin yaşınızdayken evlenmek hiç aklımın ucundan geçmiyordu neden korkuyorsunuz yaşınız daha çok genç Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..

Şimdi evli olduğunuz için öyle geliyordur insanın hayat arkadaşının olması güzel bir şey
Evlenene kadar hayat arkadaşı evlendikten sonra ömür törpüsü oluyorlar. Hiç acele etme hayatını yaşa, gez toz eglen. Acele giden ecele gidermiş acele kararlar verip hayatını yakma . Yaşın daha küçük ayrıca geç de kalmadın.

Bnde 21 yaşındayım 10
Bnde 21 yaşındayım 10 aylık oğluşum var ve evlenmekten kork bence

21 yasindasin daha korkacak hic bisey yok.

Herkes evlenecek diye bir şey yok.Belki kaderinde evlilik hiç yok bunu bilemezsin.Belki yarın karşına evleneceğin adam çıkacak ya da beş yıl sonra belki yirmi yıl sonra.Hiçbirini bilemezsin.Bilemediğin bir şey için de korkuya kapılman yersiz.Akışına bırakmak zorundasın.Kader işi bu.

27 yaşında ve bekarım aday adayı bile yok.Hiç evlenemezsem diye de korkmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…