- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Buna şimdi ben ne yazayim diye düsünüyordum aklima gelenlere reset atip yeniliyordum . Niye illa yazmak istedigimi de anlamamakla birlikte bu yorumu görünce yazacak bir şeyim olmadigini gördüm. Müsadenle yorumunun altina imzami atip gideyim diyorumNiye korkuyosun ablacım daha kaç yıllık kişisin ki evlenemekten,yalnız kalmaktan korkuyosun. Bak aşağılarda bir ton boşanayım mı konusu var. Hatta bugünün konusu şuan top 10 'da geziniyor. Hem evli hem evli erkekle ilişkisi var hamile kalmış onla evlencem diyo filan. Senin neyin eksik bulursun sende bir salak merak etme
Buna şimdi ben ne yazayim diye düsünüyordum aklima gelenlere reset atip yeniliyordum . Niye illa yazmak istedigimi de anlamamakla birlikte bu yorumu görünce yazacak bir şeyim olmadigini gördüm. Müsadenle yorumunun altina imzami atip gideyim diyorum
Çok hoşsunuz efenim teşekkür ediyorumAman efenim ne demek bir imzanın lafımı olur buyrunuz.
Tabi ki gecmez ama kesinmis gibi bahsedince yazmak istedim.E peki sence böyle hayat geçer mi bende 25imden sonra evlenmeye karar verdim ama 27 de evlendim yani o 2 sene boyunca da kendimi ya evlenemezsem diye yiyip bitirmedim yani nasipten öte köy yok diyorum kısaca geleceği göremiyoruz o yüzden kendini üzme bunun için diyorum
Boş boş gezip tozmak keyif vermiyorEvlenip te yalnız olanlarda var. O yüzden 21 yaşında bunları düşünmek için kafanı hiç çürütme gez toz eğlenmene bak şimdiki aklım olsa evlenmesemde olur du çünkü mutlu değilim. Hiç ordan gözüktüğü gibi toz pembe değil evlilik :)
Boş boş gezip tozmak keyif vermiyor
Şimdi evli olduğunuz için öyle geliyordur insanın hayat arkadaşının olması güzel bir şeyKorkma kız korkma evlenenler de çok mutlu değil , ben evliyim ama mutluluktan havalara uçmuyorum ohh iyi ki evlenmişim diye
Evlenene kadar hayat arkadaşı evlendikten sonra ömür törpüsü oluyorlar. Hiç acele etme hayatını yaşa, gez toz eglen. Acele giden ecele gidermiş acele kararlar verip hayatını yakma . Yaşın daha küçük ayrıca geç de kalmadın.Şimdi evli olduğunuz için öyle geliyordur insanın hayat arkadaşının olması güzel bir şey
Bnde 21 yaşındayım 10 aylık oğluşum var ve evlenmekten kork bencemerhaba hanımlar çoğunuza garip gelebilir ama ben evlenememekten yalnız ölmekten çok korkuyorum karşıma hiç istediğim gibi biri çıkmadı sevdim aşık oldum ama onlar da çok sorumsuz tiplerdi yürümedi zaten ilişki yaşım daha genç 21 yaşındayım şimdi evlenmeyi düşünmüyorum zaten ama korkuyorum geçmiş geleceğin aynasıdır derler geçmişime bakınca hiç mutlu bi ilişkim olmadı eskiden arkadaş çevrem çoktu sosyaldim ama çevremdekilerin çoğunu sildim çünkü bana zararı dokunan kişilerdi görüştüğüm dört beş arkadaşım var okulda da öyle pek bi çevrem yok son ilişkimden sonra toparlanmam zaman aldı güvenim azaldı sevgili bulanlar evlenenler nasıl oluyo anlamıyorum en büyük korkularımdan biri yalnız ölmek iyi bi mesleğim olsa bile sadece kariyerle mutlu olunmaz ki insan sevmek sevilmek istiyo çevremdekiler de garipsiyo çok şanssızsın diye sanki o insanı hiç bulamayacakmışım gibi hissediyorum ve korkuyorum
21 yasindasin daha korkacak hic bisey yok.merhaba hanımlar çoğunuza garip gelebilir ama ben evlenememekten yalnız ölmekten çok korkuyorum karşıma hiç istediğim gibi biri çıkmadı sevdim aşık oldum ama onlar da çok sorumsuz tiplerdi yürümedi zaten ilişki yaşım daha genç 21 yaşındayım şimdi evlenmeyi düşünmüyorum zaten ama korkuyorum geçmiş geleceğin aynasıdır derler geçmişime bakınca hiç mutlu bi ilişkim olmadı eskiden arkadaş çevrem çoktu sosyaldim ama çevremdekilerin çoğunu sildim çünkü bana zararı dokunan kişilerdi görüştüğüm dört beş arkadaşım var okulda da öyle pek bi çevrem yok son ilişkimden sonra toparlanmam zaman aldı güvenim azaldı sevgili bulanlar evlenenler nasıl oluyo anlamıyorum en büyük korkularımdan biri yalnız ölmek iyi bi mesleğim olsa bile sadece kariyerle mutlu olunmaz ki insan sevmek sevilmek istiyo çevremdekiler de garipsiyo çok şanssızsın diye sanki o insanı hiç bulamayacakmışım gibi hissediyorum ve korkuyorum
Peki şuan hala neden evlisiniz o zamanBnde 21 yaşındayım 10
Bnde 21 yaşındayım 10 aylık oğluşum var ve evlenmekten kork bence
O anlamda demedim daha yaşı erken bakma sen bana sorumluluk almak daha korkutucu bn çok zorlandim 19 yaşında evlendim 20 yasinda oğlum oldu yaşı geçmiş ki evlenmekten korkuyorum yazıncaPeki şuan hala neden evlisiniz o zaman
Erkekler de evlenecek bir kadın bulmam lazım diye telaş yapıyor mu acabaÜniversiteden buldun buldun nedir ya asıl koca işe girince bulunur.
Valla yapmıyorlar, umurlarında bile değildir eminim. Adamlar hayatını yaşıyor.Erkekler de evlenecek bir kadın bulmam lazım diye telaş yapıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?