Evlenememekten çok korkuyorum

Bu yaşta bunca düşünce.. Geçmişin ayna olduğu falan yok. Bu vesveselerden kurtulun önce. Herşey nasip bunu kabul edin ve oluruna bırakın herşeyi. Vakti gelince hepsi şekillenir Allah ın izniyle. Hem evlenememekten değil, bu panikle yanlış bir evlilik yapmaktan korkun. Şekil Bayan gg de görüldüğü gibi..

Yarın biri çıksa karşına evlensen hadi 1 seneye kadar sonrasında ççooook dersin keşke bu kadar erken evlenmseydim diye bırak hayatını yaşa.

konu başlığını görünce 40 li yaşların sonundasin sandım... 21 yaşındasın derdin bu olmamalı..daha karşına kim bilir kimler çıkar..olumsuzluğu birak hayatini yaşa.. en güzel yaşındasın değerini bil

Konu sahibi genç kizimizin meselesi "koca bulamamak" değil bence ...yalnızlık duygusu...kendini köksüz hissetmesi...bekleyeninin,ozleyeninin olmadigini düşünmesi/hissetmesi ..kendisine onu merak eden ebeveynler bulup,kardeş doguramayacagina göre o da evlenerek kendisine bir aile kurmak istiyor.

Evet bunu anlatmaya çalıştım sanki ölene kadar yalnızlığa mahkummuşum gibi

Evet bunu anlatmaya çalıştım sanki ölene kadar yalnızlığa mahkummuşum gibi
Kuzum inan karşına senin sevgini hakeden birlikte zorluklari gogusleyecegin birisi cikacak ama bu surecte firsatcilar da çıkacak .Karşına çıkan kişilere şans tanırken lütfen olmak istediğin kişiden de uzaklaşma .

Canım öncelikle bende senin yaşıdın sayılırım yakında 23 olucam. Bende de acayip bir kaygı var. Avrupa da yaşıyorum burda pek türk yok. Babam gil geri kafalı evlenirsem görücü usulü evleneceğim. Yani anlican ben zor koca bulurum...
Buradaki nerdeyse herkes yaşın daha çok genç demiş. Bence o kadar genç değiliz. Yaşıtlarimin çoğu evlendi. Hattz bugün birisinin düğünü var. Evde kalmaktan bende çooook korkuyorum.

Benim de yaşıtlarımın çoğu evlendi eskiden ilişki konularında daha esneklerdi ay aman sanki evlenicez illa ayrılıcaz bi gün derlerdi artık evlilik muhabbetleri arttı bu da beni çok geriyo geçen bi arkadaşım da dedi aynısını üniversite dörtte bazı şeyler belli olmalı en azından bir aday kesinlikle olmalı iş hayatında zor bulunur diye

Canım benim yaşın daha çok genç daha karşına bir sürü kişi çıkacak aşık olacaksın inan bana

Anlattıklarınız aynı ben inşallah karşımıza hayırlı bi kısmet çıkar bi 23 te evleniriz valla ben hiç inanmıyorum ama hayırlısı sen bulursun bekli kariyerin var ne güzel ben daha üniversite için hazırlanıyorum oda olursa bıktım artık 2 senedir kimseyle çıkmıyorum ciddi ilişki için ama kimseylede görüşmüyorum amaan neyse olursa olur zaten olmazsa yapcak bi şeyimiz yok baba evinde kalırım

21 yaşinda ben evliliğin e sini bile bilmiyodum :) daha erken bunlara takılma canim Allah o kişiyi zaten bir gün karşına çıkaracaktır merak etme

İdeal evlilik yası bence 28-30 arası
28 den once evlenenlere acıyorum ben
Baba evinin keyfini cıkarın biraz
Evlendikten sonra o rahatlığınız kalmayacak

Ben 27 de evlendim ama 30 da evlenseydim cok super olurdu.
20-25 arası evlenmek intihar etmek demek bence
Bu aralar kkda cok konu açılıyor boyle uzuluyrm gercekten

Kör atın bile alıcı oluyor derler evde kalıcam diye korkmayın

Hayallerinizdeki erkek i bulamadıysanız eger hiiiç evlenmeyin
Mutluluk evlenmekte degil sevdiğin sevildigin adamla evlenmektir.

Yalniz olen bekar olen cok insan var kesin konusmussunuz ama her zaman cikmiyor.
E peki sence böyle hayat geçer mi bende 25imden sonra evlenmeye karar verdim ama 27 de evlendim yani o 2 sene boyunca da kendimi ya evlenemezsem diye yiyip bitirmedim yani nasipten öte köy yok diyorum kısaca geleceği göremiyoruz o yüzden kendini üzme bunun için diyorum

Niye korkuyosun ablacım daha kaç yıllık kişisin ki evlenemekten,yalnız kalmaktan korkuyosun. Bak aşağılarda bir ton boşanayım mı konusu var. Hatta bugünün konusu şuan top 10 'da geziniyor. Hem evli hem evli erkekle ilişkisi var hamile kalmış onla evlencem diyo filan. Senin neyin eksik bulursun sende bir salak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…