- 24 Aralık 2018
- 73
- 113
- 13
- 36
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ne güzel yazmissiniz.
Bu yaşta bunca düşünce.. Geçmişin ayna olduğu falan yok. Bu vesveselerden kurtulun önce. Herşey nasip bunu kabul edin ve oluruna bırakın herşeyi. Vakti gelince hepsi şekillenir Allah ın izniyle. Hem evlenememekten değil, bu panikle yanlış bir evlilik yapmaktan korkun. Şekil Bayan gg de görüldüğü gibi..merhaba hanımlar çoğunuza garip gelebilir ama ben evlenememekten yalnız ölmekten çok korkuyorum karşıma hiç istediğim gibi biri çıkmadı sevdim aşık oldum ama onlar da çok sorumsuz tiplerdi yürümedi zaten ilişki yaşım daha genç 21 yaşındayım şimdi evlenmeyi düşünmüyorum zaten ama korkuyorum geçmiş geleceğin aynasıdır derler geçmişime bakınca hiç mutlu bi ilişkim olmadı eskiden arkadaş çevrem çoktu sosyaldim ama çevremdekilerin çoğunu sildim çünkü bana zararı dokunan kişilerdi görüştüğüm dört beş arkadaşım var okulda da öyle pek bi çevrem yok son ilişkimden sonra toparlanmam zaman aldı güvenim azaldı sevgili bulanlar evlenenler nasıl oluyo anlamıyorum en büyük korkularımdan biri yalnız ölmek iyi bi mesleğim olsa bile sadece kariyerle mutlu olunmaz ki insan sevmek sevilmek istiyo çevremdekiler de garipsiyo çok şanssızsın diye sanki o insanı hiç bulamayacakmışım gibi hissediyorum ve korkuyorum
21 yaşındayım şimdi evlenmeyi düşünmüyorum zaten ama korkuyorum geçmiş geleceğin aynasıdır derler geçmişime bakınca hiç mutlu bi ilişkim olmadı
Evet bunu anlatmaya çalıştım sanki ölene kadar yalnızlığa mahkummuşum gibiKonu sahibi genç kizimizin meselesi "koca bulamamak" değil bence ...yalnızlık duygusu...kendini köksüz hissetmesi...bekleyeninin,ozleyeninin olmadigini düşünmesi/hissetmesi ..kendisine onu merak eden ebeveynler bulup,kardeş doguramayacagina göre o da evlenerek kendisine bir aile kurmak istiyor.
Kuzum inan karşına senin sevgini hakeden birlikte zorluklari gogusleyecegin birisi cikacak ama bu surecte firsatcilar da çıkacak .Karşına çıkan kişilere şans tanırken lütfen olmak istediğin kişiden de uzaklaşma .Evet bunu anlatmaya çalıştım sanki ölene kadar yalnızlığa mahkummuşum gibi
Benim de yaşıtlarımın çoğu evlendi eskiden ilişki konularında daha esneklerdi ay aman sanki evlenicez illa ayrılıcaz bi gün derlerdi artık evlilik muhabbetleri arttı bu da beni çok geriyo geçen bi arkadaşım da dedi aynısını üniversite dörtte bazı şeyler belli olmalı en azından bir aday kesinlikle olmalı iş hayatında zor bulunur diyeCanım öncelikle bende senin yaşıdın sayılırım yakında 23 olucam. Bende de acayip bir kaygı var. Avrupa da yaşıyorum burda pek türk yok. Babam gil geri kafalı evlenirsem görücü usulü evleneceğim. Yani anlican ben zor koca bulurum...
Buradaki nerdeyse herkes yaşın daha çok genç demiş. Bence o kadar genç değiliz. Yaşıtlarimin çoğu evlendi. Hattz bugün birisinin düğünü var. Evde kalmaktan bende çooook korkuyorum.
Canım benim yaşın daha çok genç daha karşına bir sürü kişi çıkacak aşık olacaksın inan banamerhaba hanımlar çoğunuza garip gelebilir ama ben evlenememekten yalnız ölmekten çok korkuyorum karşıma hiç istediğim gibi biri çıkmadı sevdim aşık oldum ama onlar da çok sorumsuz tiplerdi yürümedi zaten ilişki yaşım daha genç 21 yaşındayım şimdi evlenmeyi düşünmüyorum zaten ama korkuyorum geçmiş geleceğin aynasıdır derler geçmişime bakınca hiç mutlu bi ilişkim olmadı eskiden arkadaş çevrem çoktu sosyaldim ama çevremdekilerin çoğunu sildim çünkü bana zararı dokunan kişilerdi görüştüğüm dört beş arkadaşım var okulda da öyle pek bi çevrem yok son ilişkimden sonra toparlanmam zaman aldı güvenim azaldı sevgili bulanlar evlenenler nasıl oluyo anlamıyorum en büyük korkularımdan biri yalnız ölmek iyi bi mesleğim olsa bile sadece kariyerle mutlu olunmaz ki insan sevmek sevilmek istiyo çevremdekiler de garipsiyo çok şanssızsın diye sanki o insanı hiç bulamayacakmışım gibi hissediyorum ve korkuyorum
Anlattıklarınız aynı ben inşallah karşımıza hayırlı bi kısmet çıkar bi 23 te evleniriz valla ben hiç inanmıyorum ama hayırlısı sen bulursun bekli kariyerin var ne güzel ben daha üniversite için hazırlanıyorum oda olursa bıktım artık 2 senedir kimseyle çıkmıyorum ciddi ilişki için ama kimseylede görüşmüyorum amaan neyse olursa olur zaten olmazsa yapcak bi şeyimiz yok baba evinde kalırımmerhaba hanımlar çoğunuza garip gelebilir ama ben evlenememekten yalnız ölmekten çok korkuyorum karşıma hiç istediğim gibi biri çıkmadı sevdim aşık oldum ama onlar da çok sorumsuz tiplerdi yürümedi zaten ilişki yaşım daha genç 21 yaşındayım şimdi evlenmeyi düşünmüyorum zaten ama korkuyorum geçmiş geleceğin aynasıdır derler geçmişime bakınca hiç mutlu bi ilişkim olmadı eskiden arkadaş çevrem çoktu sosyaldim ama çevremdekilerin çoğunu sildim çünkü bana zararı dokunan kişilerdi görüştüğüm dört beş arkadaşım var okulda da öyle pek bi çevrem yok son ilişkimden sonra toparlanmam zaman aldı güvenim azaldı sevgili bulanlar evlenenler nasıl oluyo anlamıyorum en büyük korkularımdan biri yalnız ölmek iyi bi mesleğim olsa bile sadece kariyerle mutlu olunmaz ki insan sevmek sevilmek istiyo çevremdekiler de garipsiyo çok şanssızsın diye sanki o insanı hiç bulamayacakmışım gibi hissediyorum ve korkuyorum
21 yaşinda ben evliliğin e sini bile bilmiyodum :) daha erken bunlara takılma canim Allah o kişiyi zaten bir gün karşına çıkaracaktır merak etmemerhaba hanımlar çoğunuza garip gelebilir ama ben evlenememekten yalnız ölmekten çok korkuyorum karşıma hiç istediğim gibi biri çıkmadı sevdim aşık oldum ama onlar da çok sorumsuz tiplerdi yürümedi zaten ilişki yaşım daha genç 21 yaşındayım şimdi evlenmeyi düşünmüyorum zaten ama korkuyorum geçmiş geleceğin aynasıdır derler geçmişime bakınca hiç mutlu bi ilişkim olmadı eskiden arkadaş çevrem çoktu sosyaldim ama çevremdekilerin çoğunu sildim çünkü bana zararı dokunan kişilerdi görüştüğüm dört beş arkadaşım var okulda da öyle pek bi çevrem yok son ilişkimden sonra toparlanmam zaman aldı güvenim azaldı sevgili bulanlar evlenenler nasıl oluyo anlamıyorum en büyük korkularımdan biri yalnız ölmek iyi bi mesleğim olsa bile sadece kariyerle mutlu olunmaz ki insan sevmek sevilmek istiyo çevremdekiler de garipsiyo çok şanssızsın diye sanki o insanı hiç bulamayacakmışım gibi hissediyorum ve korkuyorum
21 yaşinda ben evliliğin e sini bile bilmiyodum :) daha erken bunlara takılma canim Allah o kişiyi zaten bir gün karşına çıkaracaktır merak etme
E peki sence böyle hayat geçer mi bende 25imden sonra evlenmeye karar verdim ama 27 de evlendim yani o 2 sene boyunca da kendimi ya evlenemezsem diye yiyip bitirmedim yani nasipten öte köy yok diyorum kısaca geleceği göremiyoruz o yüzden kendini üzme bunun için diyorumYalniz olen bekar olen cok insan var kesin konusmussunuz ama her zaman cikmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?