Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar sevgilimden ayrıldım,
aramadı benı 2 gundur ulasamadım da ona ...

arıyorum acmıyor ama ögrendım yaşıyormuş halen,

yaşıyorsun sana ıyı yaşamlar dedım kısaca....

bahsetmek ıstemıyorum ama ayrıldık...

yenı yasama merhaba bana.

senağlama

bilmem farkındamı bazı arkadaşlar ama burası sevgilisi olmayanların değil evlenemeyenlerin köşesi...rahatsızlık duyuyorlarsa yeni bir köşe edinmelerini öneririm...sevgilim var diye elimde tasdikli mühürlü belge yok evleneceğim garantisi veren...

mihrak gerginliğe gerek yok bende seninle aynı fikirde olduğum için bu konuya yazmıştım.Ama evlenemiyorum diye gülmeyi unutacak halim yok ya tamam kabul ediyorum belki cuma gecesi fazla abartmış olabilirim.yasakkelime ama kusura bakmayınız mutluluğumu bi şekilde dışarı dökmeliydim.Mihrakta burdaydı onunla konuştum.Hata ettim mutlu olduğum için özür dilerim.:1closedeyes:
benim sevgilim var hatta ve hatta sözlüyüm ama hala evlenemiyoruz benimde derdim o e hadi bende sizdenim.Oturup ağlayalım.Olurmu.Bidaha bu konuya yorum yazmayacağım.Gidip kendime bari konu acayım.Sevgilim var sözlüyüm ama evlenemiyorum diye benneyaptımki
Herkese saygım var düşünceleriniz bana ters olabilir ama bi saygısızlıkta yapmam.
Size saygı duyduğum için artık yorumsuz.:1ninca:
Kolonya sana özel msj attım durumla ilgili eger aldıysan bilgi verirsen sevinirim.a.s.

haklısın canım..alkisalkisalkis

arkadaşlar valla üzülmeyin evlenemiyoz diye
ben evlendiysem herkes evlenir:icecream:
delikli boncuk yer de kalmazmişkaydirigubbakcemile3

Kolonya sana özel msj attım durumla ilgili eger aldıysan bilgi verirsen sevinirim.a.s.

Aldım bebeğim aldım ben de ayrılınca yazabildim bu baslıga,
bugun evet ayrıldım yazdım sana da ama özel msj gönderemedım canım sen ac baslıgını ben yazarım, ama ben buradan cevap verırım sana nasılsa şu an tamamen bos ve evde kaldım

delıklı boncuk yerde kalmaz inşsllh.

bibeğim 82 liyım yahu 27 yı doldurucam bı kaç ay sonra bana da soyluyorlar,
görücü bulup duruyorlar kötu kötu bosver hayatım
abım dıyor kı kız arkadaslarım var 29-30 daha evlenmedım uygun bulamıyorum seçiyorum dıyorlarmıs bız de seçelım salla tatlım sık bogaz edılmıyor kaldı kı normal sevgılı bıle turlu oyunlar cevırıyor oyalasın mı napsın bellısızken bır de oofff kader tatlım

boşa gidecek sanırım beni annemde hala çeyiz hazırlıyo ama kızında tık yok
delikafadulden

evet normalde ceyız hazırlardık,
bugun de hazırlıyor annem söyleyemedım daha soyleyemem de :a015:
cıkıyorum buradan

kızlar bende sizlerle aynı derttenim habu yaz ha bu kış derken bi türlü kısmet olmadı ama umudum bu sene inşallah haziran da nişan yapacağız hihoyyyt ALLAH hepimizin gönlüne göre versin

kızlar valla devir çok kötü piyasada düzgün kocada yok annem anlatıyor onların zamanında bi kıza ne görücüler olurmuş, şimdi millet evlenmeye korkuyo görmeye gelende yok yani eskiye bakarak düşünürsek kızlar evde kaldık valla

sevdem sorma var bende görücü ama cok cok cırkınler be ablam
hem cok cırkınler hem yaşlılar yani adam normalde 5 yas buyuk yıne sadece 5 yas buyuk gıbı durması gerekırler 10 yas buyuk duruyo
oof resmen evde kalmıs adaylar basvuruyo böle fıstık gıbı delıkanlılar falan deeellll ... görücü işi boş iş

Kolonyam duymadın mı çirkin erkekler eşlerini daha mutlu ediyorlarmış:icecream:

kızlar bende sizdenim Yaş oldu 30 ortada hala bişey yok (

bişey söylicem,
bence biz evliliği iyice aklımızdan çıkarıp başka şeylere yönelelim.
Genelde umursamaz ve gudubet kızlar şanslı oluyo biz de umursamaz olalım ne dersiniz:)
bizim burda bı kız var, kambur, kısa boylu tıknaz bişey Allahın gücüne gitmesin yüzü de hiç güzel değil ama kız türkiyenin en büyük pastaneler zincirinin sahibiyle evli. Hobi olsun diye işe gelio şıkır şıkır giyinip.
Para parayı çeker demeyin kızın sülalesi öyle zengin falan da değil.
Cok uyuz oluyorum ama umursamıyorum )

nasıl oluyo bu tatlım ya hem uyuz oluyosun hem umursamıyosun :uhm:
hihoyyyt

bişey söylicem,

ay bayılaaazayimmmsırnaşık şey:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…