bişey söylicem,
bence biz evliliği iyice aklımızdan çıkarıp başka şeylere yönelelim.
Genelde umursamaz ve gudubet kızlar şanslı oluyo biz de umursamaz olalım ne dersiniz:)
bizim burda bı kız var, kambur, kısa boylu tıknaz bişey Allahın gücüne gitmesin yüzü de hiç güzel değil ama kız türkiyenin en büyük pastaneler zincirinin sahibiyle evli. Hobi olsun diye işe gelio şıkır şıkır giyinip.
Para parayı çeker demeyin kızın sülalesi öyle zengin falan da değil.
Cok uyuz oluyorum ama umursamıyorum)
başlık evlenemeyenlerin köşesi.!Sevgilisi olmayanların değil! :sm_confused:
!Bende evlenemiyorum bazı sebeplerle..
.CADIARZU
Konun amacı neyse ona göre yazarız.benneyaptımki
Sonuç olarak bizimde durumumuz aynı.benneyaptımki
Konu sahibine açıklamamı yaptım ben..
:1closedeyes:
nasıl oluyo bu tatlım ya hem uyuz oluyosun hem umursamıyosun :uhm:
hihoyyyt
Nazar etme ne olur
Çalış senin de olur:1closedeyes:
doğru diosun, sanırsam kendimi kandırmaya çalıştım ama kanmadım::1closedeyes:
bıktım ama artık her gelen evlilik sorup duruyo dun komsu geldı yasın 26 27 30dan sonra evlemssın dıyo sevmek olmaz bu yasta ne sevmesı demezmı krıterler evllılık korkusu vardır sende kısmetlerını degerlendır yaa canım cok sıkkın sevmeden evllılık olurmu yasla ne alakası var fıkırlerınızı yazar mısınız ne dusunuyosanız ama
klava::roflol:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ne oldu tahmin edemezsiniz. Ben il dışı tayin isteyeceğim. Babam illede memlekete gelmemi istiyor. Sonuçta ben yıllardır gurbetteyim. İlk kez babam bu kadar çok istiyo gitmemi oraya. Meğer niyeti neymiş bilyomusunuz
Ben oraya gidersem beni tanıyanlar çoğalırmış. Bakarsın evlenirsin dedi ve ısrar ediyo senağlama
Yaaa intihar edicem resmen yaaa. Hangi derdime yanayım ben senağlama
merhaba kızlar. ben de sizdenim. 26 yaşındayım. hayatımda uzun süredir kimse yok. olacağı konusunda umudumda yok. evlenemeyenler kervanına bende katıldım sanırsam. beni de aranıza alır mısınz?benneyaptımki
olmaz bence sevmediğin kişiyi daha sonara nasıl sevcenkibıktım ama artık her gelen evlilik sorup duruyo dun komsu geldı yasın 26 27 30dan sonra evlemssın dıyo sevmek olmaz bu yasta ne sevmesı demezmı krıterler evllılık korkusu vardır sende kısmetlerını degerlendır yaa canım cok sıkkın sevmeden evllılık olurmu yasla ne alakası var fıkırlerınızı yazar mısınız ne dusunuyosanız ama
klava::roflol:
kadında yüzsüzmüş ama bir bakaıma uyanık önca anneni ayartacak
ya şu komşuları sorma tatlım sinir oluyorumm kaptıkları herkesi getiriyolarrr delikafadulden
bende senin gibi düşünüyorum severek evlenmek istiyorum
bak senin komşu yine iyi demiş bizimki ne dedi getirmiş yine birini bende olmaz dedim annemde kız istemiyo olmaz gelmesinler dedi komşu ne dese kızı karıştırma biz aramızda halledelim bu işi hayda zorla ver diyo ya hangi devirde yaşıyoruz bide ben zorla verilecek yaşı geçeli oooo çok oldu 25 yaşındayım kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinmerhaba kızlar. ben de sizdenim. 26 yaşındayım. hayatımda uzun süredir kimse yok. olacağı konusunda umudumda yok. evlenemeyenler kervanına bende katıldım sanırsam. beni de aranıza alır mısınz?benneyaptımki
ya intihar nerden çıktı beklki orda seveceğin biri çıkar nasip sen gitmek istiyorsan git ama oraya gidersen evlilikle bunaltırlar gibime geldiKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ne oldu tahmin edemezsiniz. Ben il dışı tayin isteyeceğim. Babam illede memlekete gelmemi istiyor. Sonuçta ben yıllardır gurbetteyim. İlk kez babam bu kadar çok istiyo gitmemi oraya. Meğer niyeti neymiş bilyomusunuz
Ben oraya gidersem beni tanıyanlar çoğalırmış. Bakarsın evlenirsin dedi ve ısrar ediyo senağlama
Yaaa intihar edicem resmen yaaa. Hangi derdime yanayım ben senağlama
bende 29'um ve kronik bekarım :)
evlenmeyi bi köşeye bırakalım bi sevgilim bile yok ..
ümitsizim
pfff
aynı ben. corelcim seninle kaderlerimiz aynı galibakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?