Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar ben çok bunaldım bu aralar en yakın arkadaşlarımın HEPSİ (3 kişiler) şu iki ay içinde evleniyor. Bir araya gelince konular hep benim gelinliğim şöyle yok bir halım kaldı alınıcak yok kaynana şunu dedi Bir de hepsi bir diğerinin işi var diye yardıma beni çağırıyor Birinin gelinlik provasınan çıkıp öbürünün eşya yerleştirmesine gidiyorum. Ordan diğeriyle uygun kuaför aramaya. Sağıma dönüyorum gelin soluma dönüyorum gelin. En son nişanlananın nişanına gidemedim iş yerinden izin alamadığım için. Resimleri çıkmış 3 ü beraber yanlarında nişanlıları O resimlerde kendime yer bulamadım bir türlü iyi ki izin vermemişler dedim sonunda ooffffffff yaaaaaaaa bunaldım artık

valla kuzenim var iki tane yaşıt
biri geçen yıl evlendi biri haziranda
ayak üstü laf sokmaya çalışcaklardı düğünde bana
Allahtan iş için antalyaya gidiyorum katılamıycam düğüne
küçük kuzenler evlendi.
dünün çişlileri bile evlendi
deliricimmmmmmmmmmmmmmmm

ohooo akarabları hiç düşünmüyorum bile ailede bir ben kaldım evlenmeyen bir de şu anda lise ye giden ufaklar Elimde büyüyen kuzenlerim bile evlendi çoluk çocuğa karıştı. Annem dün büyüyle muskayla falan uğraşan bir tanıdığımız vardı ona bu kızın kısmetini açmak için napmalı diye sormuş. Bir bu kalmıştı yapmadığı. Herkes zaten evde kaldı gözüyle bakıyor birde annemin bunlarla uğraştığını duysalar iyice benden umudu kestiler. Haklılar tabi yaş oldu 30 daha şununla tanıştıralım diyen bile yok Annem de haklı hacı ya hoca ya gitmekte

EN GÜZEL GÜLÜN HİKAYESİ
Zamanın birinde bir kasabada yaşayan dünyalar güzeli bir kız varmış.. Bu kız öyle güzelmiş ki çok uzak şehirlerden ve ülkelerden çok zengin, çok yakışıklı, asil pek çok delikanlı onu görmeye gelirmiş.. Kendisiyle evlenmek isteyen nice prensi nice şovalyeyi reddeden güzel kız kimseleri beğenmezmiş...

Bu arada aynı kasabada yaşayan ve bu kıza aşık olan genç bir delikanlı da bu kızı istemiş... Ama kız onu da reddetmiş...

Aradan uzun yıllar geçmiş.. Bizim delikanlı kasabadan ayrılmış...Kendine başka bir hayat kurmuş ve evlenmiş, çoluk cocuğa karışmış... Birgün yolu bir zamanlar yaşadığı güzel, küçük kasabaya düşmüş..

Orada tanıdık birine rastladığında aklına bir zamanlar orada yaşayan dünyalar güzeli kız gelmiş ve ona ne olduğunu sormuş... Yaşlı adam önünde gül bahçesi olan bir evi göstererek kızın evlendiğini söylemiş.. Bizimki bir zamanlar herkesi reddetmiş olan kızın kocasını pek merak etmiş...

Bir gün gizlenip kocasını evden çıkarken görmüş... Kızın kocası şişman, kel ve çirkin mi çirkin bir adammış... Üstelik zengin bile değilmiş.. Çok merak eden adam kocası gittikten sonra evin kapısını çalmış.. Kız kapıyı açınca kendini tanıtmış ve neden böyle bir adamla evlenmiş olduğunu sormuş.. Kız da ona arkasındaki gül bahçesinden en güzel gülü koparıp getirirse cevabı vereceğini bu arada tek şartının bahçede ilerlerken geriye dönmemesi olduğunu söylemiş...

Adam da bunun üzerine yüzlerce güzel gülün olduğu bahçede ilerlemeye başlamış... Birden çok güzel sarı bir gül görmüş.. Tam ona doğru eğilirken biraz ilerde kocaman pempe bir gül gözüne çarpmış... Tam ona uzanırken daha ilerde muhteşem güzellikte kırmızı bir gül goncası görmüş...

Derken bir de bakmış ki bahçenin sonuna gelmiş ve mecburen oradaki bir gülü koparıp kıza götürmüş... Bahçenin en güzel gülünü getirmesini beklerken kız bir de ne görsün yaprakları solmuş cılız bir gül..

Bunun üzerine adama dönen kız şöyle demiş : "Bak gördün mü? Her zaman daha iyisini bulmak isterken ömür geçer ve sen en kötüsüne razı olmak zorunda kalırsın.. Bu yüzden gençlik elden gitmeden elindekiyle yetinebilmeyi öğrenmek gerekir

Canım bu hikayeyi biliyorum. Gelenleri beğenmeyen arkadaşlarıma anlatmışımdır hep. Ama benim sorunum gelen yok. Arkadaşlarım evleniyorlar hiçbirinin de nişanlısının arkadaş çevresinde bana göre biri yokmuş tanıştıracakları. İş yerinde desen arkadaşlarım zaten iş yerinden. Kalanlarda bizimkilerin arkadaşlarının yaşı büyük olmaz diyor. başkada çevrem yok. 2 gündür ağlıyorum. Sıkıldım yanlız olmaktan diye. 7 yıldır tek başıma yaşıyorum hayatın yükünü tek başıma sırtlanmaktan sıkıldım. Başkalarının çocuklarını sevmekten sıkıldım. Biyolojik yaç meselesi var tabi birde yaş 30 ne zaman birini bulucamda çocuk yapıcam. Sağlıklı doğum yaşıda geçicek. Galiba ben 30 yaş bunalımına girdim

a.s
a.s.Canım benim seni anlıyorum özellikle çocuk konusunda çok haklısın a.s
ama günümüzde 30 lu yaşlarda evlenmemiş çok insan var mesela benim 34 yaşında bekar erkek kardeşim var Dj kendisi evlilik için daha erken diyor :1no2:
30 yaş o kadar da geç sayılmaz inşallah gönlüne göre bulursun :teselli:
öpüyorum

offf ya iki arkadasımda bu sene evleniyolar bende öle peşlerinde geziyorum kuaförüydü gelinlikti şuydu buydu bigün yer değişecekmi acaba ama hiç umudum yokkkk

bende 29'um ve kronik bekarım :)
evlenmeyi bi köşeye bırakalım bi sevgilim bile yok ..
ümitsizim
pfff

hosgeldin canım
tam bu koseliksin sen :)

diger yeni gelenlere de hosgeldin diyorum ve kisa zamanda bu forumdan cikarlar umarim
yani evlenme dolayisiyla :)
telli duvakli burdan ilk kimi ugurlayacagiz bakalım

bu arada ben seneye evlenecegim galiba :) ama kesin degil ya emin degilim
ortada bisey yok zaten de sadece biri var ama kafam cok karisik

Son düzenleyen: Moderatör:

ne guzel iste tecrube kazaniyorsun dugun hazirliklari konusunda :)
kendi dugununde isleri cabuk toparlarsin

valla size bisey soyliyim mi cevremde 29,30 yaslarinda cok kisi bayan var bekar, hayatlarinda kimse de yok, gunumuzun sorunu haline gelmis ozellikle okuyan kizlar icin evlenememe sorunu var.

erkekler eskiden hoslandiklari kizlara gider acilirmis simdi oyle bisey de yok, kilini kipirtdatmiyorlar artik

neden kıllarını kıpırtdatmıyolar acaba bunu araştırmak gerek :jeyyar:

haydi kız kuruları ekkk yi acalim
yani "evde kalmis kizlar klubu"

bende yaprak kımıldamıyor yahu
deliricimmmmmmmmm
birde 20 yaşına göre kriterlerim genişledi.
en son birile başladım 2 ay sürdü evliliğede giderdi emme
kriterlerime takıldı garibim
gidicem bi dene çıtır alacam olacak bitecek

kriterlerin neler???klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…