ne yazık ki tatlım
belki de aynı zamanlarda birini bulur evleniriz belli mi olur yerimseniben
Canım bu hikayeyi biliyorum. Gelenleri beğenmeyen arkadaşlarıma anlatmışımdır hep. Ama benim sorunum gelen yok. Arkadaşlarım evleniyorlar hiçbirinin de nişanlısının arkadaş çevresinde bana göre biri yokmuş tanıştıracakları. İş yerinde desen arkadaşlarım zaten iş yerinden. Kalanlarda bizimkilerin arkadaşlarının yaşı büyük olmaz diyor. başkada çevrem yok. 2 gündür ağlıyorum. Sıkıldım yanlız olmaktan diye. 7 yıldır tek başıma yaşıyorum hayatın yükünü tek başıma sırtlanmaktan sıkıldım. Başkalarının çocuklarını sevmekten sıkıldım. Biyolojik yaç meselesi var tabi birde yaş 30 ne zaman birini bulucamda çocuk yapıcam. Sağlıklı doğum yaşıda geçicek. Galiba ben 30 yaş bunalımına girdim
bende 29'um ve kronik bekarım :)
evlenmeyi bi köşeye bırakalım bi sevgilim bile yok ..
ümitsizim
pfff
ya kızlar ben çok bunaldım bu aralar en yakın arkadaşlarımın HEPSİ (3 kişiler) şu iki ay içinde evleniyor. Bir araya gelince konular hep benim gelinliğim şöyle yok bir halım kaldı alınıcak yok kaynana şunu dedi Bir de hepsi bir diğerinin işi var diye yardıma beni çağırıyor Birinin gelinlik provasınan çıkıp öbürünün eşya yerleştirmesine gidiyorum. Ordan diğeriyle uygun kuaför aramaya. Sağıma dönüyorum gelin soluma dönüyorum gelin. En son nişanlananın nişanına gidemedim iş yerinden izin alamadığım için. Resimleri çıkmış 3 ü beraber yanlarında nişanlıları O resimlerde kendime yer bulamadım bir türlü iyi ki izin vermemişler dedim sonunda ooffffffff yaaaaaaaa bunaldım artık
bende 29'um ve kronik bekarım :)
evlenmeyi bi köşeye bırakalım bi sevgilim bile yok ..
ümitsizim
pfff
ya kızlar ben çok bunaldım bu aralar en yakın arkadaşlarımın HEPSİ (3 kişiler) şu iki ay içinde evleniyor. Bir araya gelince konular hep benim gelinliğim şöyle yok bir halım kaldı alınıcak yok kaynana şunu dedi Bir de hepsi bir diğerinin işi var diye yardıma beni çağırıyor Birinin gelinlik provasınan çıkıp öbürünün eşya yerleştirmesine gidiyorum. Ordan diğeriyle uygun kuaför aramaya. Sağıma dönüyorum gelin soluma dönüyorum gelin. En son nişanlananın nişanına gidemedim iş yerinden izin alamadığım için. Resimleri çıkmış 3 ü beraber yanlarında nişanlıları O resimlerde kendime yer bulamadım bir türlü iyi ki izin vermemişler dedim sonunda ooffffffff yaaaaaaaa bunaldım artık
ne guzel iste tecrube kazaniyorsun dugun hazirliklari konusunda :)
kendi dugununde isleri cabuk toparlarsin
valla size bisey soyliyim mi cevremde 29,30 yaslarinda cok kisi bayan var bekar, hayatlarinda kimse de yok, gunumuzun sorunu haline gelmis ozellikle okuyan kizlar icin evlenememe sorunu var.
erkekler eskiden hoslandiklari kizlara gider acilirmis simdi oyle bisey de yok, kilini kipirtdatmiyorlar artik
neden kıllarını kıpırtdatmıyolar acaba bunu araştırmak gerek :jeyyar:
şimdi ben gıs kurusmuyum sizce benneyaptımki
hosgeldin canım
tam bu koseliksin sen :)
diger yeni gelenlere de hosgeldin diyorum ve kisa zamanda bu forumdan cikarlar umarim
yani evlenme dolayisiyla :)
telli duvakli burdan ilk kimi ugurlayacagiz bakalım
bu arada ben seneye evlenecegim galiba :) ama kesin degil ya emin degilim
ortada bisey yok zaten de sadece biri var ama kafam cok karisik
bende yaprak kımıldamıyor yahu
deliricimmmmmmmmm
birde 20 yaşına göre kriterlerim genişledi.
en son birile başladım 2 ay sürdü evliliğede giderdi emme
kriterlerime takıldı garibim
gidicem bi dene çıtır alacam olacak bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?