Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kriterlerin neler???klava:

çok bişi istemiyorum cicim aslında
düzgün bi işi olsun
çok yakışıklı deel eli ayağı düzgün olsun
eğitimli olsun
siyasi görüşlerimiz uysun
benden çok kazansın ki son ilişkilerimin hepsinden fazla kazanan eğitimi yüksek olan bendim
erkek bunu bi süre sonra sorun yapıyor
ezmeye çalışıyor , ben ezdirir miyim kendimi yolarım adamı alim Allah :)

ezmeyenler de var

mantık evliliği olcak gibi geli bana.
gidip apır sapır adamlardan hoşlanıyorum çünkü ben

olsun da nası olursa olsun dermisim
yok ama bak 29 undan sonra birini icine %100 sindirebilmek imkansiz gibi bisey
bazi seylerden mecburen taviz vermek zorundasin
eskiden olsa asik olup bicok seyi dusunemeden evlenirdin

kendimden biliyoma.s

olsun da nası olursa olsun dermisim
yok ama bak 29 undan sonra birini icine %100 sindirebilmek imkansiz gibi bisey
bazi seylerden mecburen taviz vermek zorundasin
eskiden olsa asik olup bicok seyi dusunemeden evlenirdin

kendimden biliyoma.s

of offfff
hayırlısı neyse o olsun diyorum artık ben

kızlar %100 sındırmeyı bılmem ama sevmek gerek onsuz olmaz dedıgım an evlenebılırım oylede oldum ama bu kez sartlar takıldı onume malesef hepımız ıcın hayırlısı

kızlar %100 sındırmeyı bılmem ama sevmek gerek onsuz olmaz dedıgım an evlenebılırım oylede oldum ama bu kez sartlar takıldı onume malesef hepımız ıcın hayırlısı

aynen ya seviyosun ama sartlar uygun olmuyor
benim 2 kriterime uymuyor mesela sevsem de
ama hem sevmek hem de sartlarin uygun olmasi birarada olmuyor

simdi benden cok daha az kazanan, ailesiyle de cok fazla kultur farkimiz olan biri var
evet diyemiyorum ya

offffff offffffffff Hangi derdime yanayım evde kaldığıma mı yoksa yaşadığım yerde mutsuz oluşuma yalnızlığıma mı?

offffff offffffffff Hangi derdime yanayım evde kaldığıma mı yoksa yaşadığım yerde mutsuz oluşuma yalnızlığıma mı?

hoşgeldin köşeme...
dur bakalım hemen umutsuz olma, kac yasindasın ve neden yasadigin yerde mutsuzsun anlat bakalım

allahım aşık olamıyorum bütün arkadaşlarım evlendi nerdeyse ben hala bir ilişkinin temelini bile atamadım delikafadulden güzelimde ayol nie olmuyor )))) kaydirigubbakcemile2

allahım aşık olamıyorum bütün arkadaşlarım evlendi nerdeyse ben hala bir ilişkinin temelini bile atamadım delikafadulden güzelimde ayol nie olmuyor )))) kaydirigubbakcemile2

ben de asik olamiyorum
vazgecemem deyip evlenmek istiyorum ama kimse vazgecilmez degil artik benim icin
ask duygusunu oldurduk mu yoksa dogru insan mi cikmadi
kararsizimmmm

Evde kalmış kızlar nerdesinizzz ...........
Yoksa buldunuz mu birilerni de buraya yazmıyorsunuz? Benm özel hayat hala aynı kimse yok hayatımda

benim hayalim aslında evlenmemekti..keşke bu köşeye ait olabilseydim...
kendi hayallerime ihanet ettim.
en çok da bundan pişmanım..

ben de asik olamiyorum
vazgecemem deyip evlenmek istiyorum ama kimse vazgecilmez degil artik benim icin
ask duygusunu oldurduk mu yoksa dogru insan mi cikmadi
kararsizimmmm

aynen katılıyorum , bazen diyorumki duygularım mı taşlaştı iyice ne :bbo:
ama buna sebep sadece bizler değiliz , içimizdeki o duyguları yaptıklarıyla köreltenler suçlu asıl klava:

aynen katılıyorum , bazen diyorumki duygularım mı taşlaştı iyice ne :bbo:
ama buna sebep sadece bizler değiliz , içimizdeki o duyguları yaptıklarıyla köreltenler suçlu asıl klava:

ya da o duyguları harekete geçircek biri çıkmıyor karşımıza sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…